WhatsApp Chat -palvelun lähettäminen sähköpostitse iPhonesta

Olemme viime aikoina käsitelleet, miten WhatsApp on melkein tehnyt tavanomaisista lyhytsanomapalveluista tarpeettomia. Miljoonat WhatsApp-käyttäjät todistavat tästä lausunnosta. Lisäksi käyttäjät vaihtavat joitain vakavia keskusteluja hilpeän ääni- / videosisällön lisäksi. Tämä osoittaa, että WhatsApp on todella laittanut tekstiviestin takapolttimeen.

Koska käyttäjät viestivät tärkeistä asioista tämän sovelluksen kautta, on yhtä tärkeää tallentaa chatit tai viestit. IPhonessa voit aina luoda varmuuskopion ja palauttaa WhatsApp-chat-viestit ja -valokuvat iPhoneen. Entä jos haluat lähettää viestin ystävillesi tai kollegoillesi? On keino. Nyt voit lähettää WhatsApp-keskustelusi sähköpostitse kenellekään tai itsellesi keskustelun tallentamiseksi. noudata tätä yksinkertaista menetelmää.

WhatsApp-keskusteluhistorian lähettäminen sähköpostilla iPhoneen

Vaihe 1. Käynnistä ensin WhatsApp iPhonessa.

Vaihe # 2. Napauta nyt mitä tahansa yksittäistä keskustelua tai ryhmäkeskustelua.

Vaihe # 3. Napauta sitten ylhäältä yhteystiedon tai ryhmän nimeä. Nyt näet ruudulla Yhteystiedot tai Ryhmätiedot.

Vaihe # 4. Selaa alaspäin ja napauta Sähköpostikeskustelu. Valikko pyyhkäisee ylöspäin kahdella vaihtoehdolla: Liitä media ja Ilman mediaa → Napauta jompaa kumpaa vaihtoehtoa.

Vaihe # 5. Sinut laskeutuu ruudulle, josta voit lähettää WhatsApp-keskustelusi suoraan mihin tahansa sähköpostiin. Kirjoita vain sähköpostitunnus ja napauta Lähetä.

Huomaa, että tämä toiminto valitsee aiherivin: WhatsApp Chat with (yhteyshenkilön tai ryhmän nimi).

Lisäksi aiherivin alapuolelle ilmestyy viesti: Keskusteluhistoria on liitetty tähän sähköpostiin "WhatsApp Chat: contact.txt" -tiedostona. Jos lähetät ryhmäkeskustelua, aiherivin alla näkyy viesti: Keskusteluhistoria on liitetty WhatsApp Chat: group.txt-tiedostona tähän sähköpostiin.

Jos haluat peruuttaa tämän toiminnon, napauta Peruuta. Valikko pyyhkäisee ylöspäin kahdella vaihtoehdolla: Poista luonnos ja Tallenna luonnos. Jos valitset Poista luonnos -vaihtoehdon, posti poistetaan pysyvästi. Jos valitset Tallenna luonnos, voit lähettää WhatsApp-keskustelusi myöhemmin. Palaat Yhteystiedot- tai Ryhmätiedot-näyttöön.

Katso, miten lähetetään WhatsApp-chat-historiaa iPhonessa:

Tässä kaikki tältä erää!

Voit myös lukea muita tärkeitä WhatsApp-ohjeita:

  • Tiettyjen WhatsApp-keskustelujen mykistäminen iPhonessa
  • Kuinka merkitä WhatsApp-viestit luetuksi / lukemattomaksi iPhonessa
  • iCareFone: Siirrä, varmuuskopioi ja palauta WhatsApp-tiedot

Uusimmat viestit