Parhaat iPhone 11 -näytönsuojat vuonna 2021

Kun olet ylpeä iPhone 11: n omistaja, et voi säästää laitteen suojaamista parhailla koteloilla ja näytönsuojuksilla. Koska valikoimaa on niin paljon, olemme täällä helpottamassa elämää antamalla sinulle suosituimmat luotettavien tuotemerkkien suositukset, jotka pitävät puhelimesi näyttävän ja näyttävän hyvältä. Joten ota valinta joistakin parhaat iPhone 11 -näytönsuojat.

 1. Spigen karkaistu lasi näytönsuoja
 2. UNBREAKcable Bubble Free -näytönsuoja
 3. ESR 3D kaarevat reunat
 4. Trianium HD Clarity 0,25 mm lasi
 5. Maxboost Case Friendly 99% kosketustarkka lasi
 6. TORRAS Privacy iPhone XR -näytönsuoja
 7. Ailun Anti Scratch karkaistu lasi
 8. JETech karkaistu lasikalvo
 9. ZAGG High-Definition karkaistu lasi
 10. Supershieldz Phone XR Näytönsuoja

1. Spigen karkaistu lasi näytönsuoja

Spigen on esimerkki vankasta näytön suojauksesta. Oleofobinen pinnoite takaa sormenjälkien kestävyyden vaivatonta päivittäistä käyttöä varten. On erittäin hienoa asentaa vain kolmella vaiheella. Joten sinun on varmasti saavutettava puhdas ja tyylikäs ilme ilman kuplia.

Lisäksi karkaistun lasin kestävyys on luokiteltu arvoon 9H, jotta se suojaa parhaiten naarmuilta. Tarkka istuvuus ja selkeys takaavat puhelimesi saumattoman käytön.

Hinta: $11.99

Tutustu Amazoniin

2. UNBREAKcable Bubble Free -näytönsuoja

Ottaen huomioon iPhone 11: n kaarevat reunat, näytönsuoja on suunniteltu pienemmäksi kuin todellinen näyttö, jotta vältetään kupliminen ja kuoriutuminen reunoilla. Tämä mahdollistaa myös näytönsuojan yhteensopivuuden useimpien puhelinkoteloiden kanssa.

Karkaistusta lasista valmistetulla näytönsuojalla on automaattinen adsorptiotekniikka, jonka avulla se voi poistaa ilmakuplat itsestään ja pitää sormenjäljet ​​ja tahrat poissa. Tämä varmistaa selkeän kuvan puhelimesi näytöstä. Siinä on 36 kuukauden takuu rikkoutuessa.

Hinta: $13.45

Tutustu Amazoniin

3. ESR 3D kaarevat reunat

Tämä näytönsuoja tarjoaa parhaan mahdollisen turvallisuuden puhelimen näytölle. Se on kolminkertainen kestämään jopa 5 kg voimaa. Tämä auttaa vähentämään lyhyen matkan pudotusten ja kolhujen aiheuttamia vaurioita.

Lisäksi se jättää hieman tilaa näytön reunoille, jotta se ei häiritse puhelimen koteloa. Voit käyttää elinikäistä takuuta, jos sinulla on laatuongelmia.

Hinta: $15.99

Tutustu Amazoniin

4. Trianium HD Clarity 0,25 mm lasi

Tässä on korkealaatuinen läpinäkyvä näytönsuoja, joka ei muuta iPhonen kosketusherkkyyttä. Se suojaa näyttöäsi jatkuvasti naarmuilta, naarmuilta ja iskuilta.

Lisäksi hydrofobinen ja oleofobinen pinnoite suojaa kosketusnäyttöä nestemäisiltä jäämiltä ja sormenjäljiltä. Saat myös elinikäisen takuun, jos tuotteeseen liittyy ongelmia.

Hinta: $6.99

Tutustu Amazoniin

5. Maxboost-koteloystävällinen 99% kosketustarkka lasi

Pidä pöly, roskat ja naarmut poissa tämän Maxboost-näytönsuojan avulla. Sillä on reunasta reunaan muotoilu, joka tekee siitä yhteensopivan useimpien tapausten kanssa.

Hydrofobiset ja oleofobiset kirkkaat kerrokset suojaavat sormenjälkien hikiä ja öljijäämiä vastaan ​​pitämällä puhelimen näytön koskemattomana koko päivän. Lisäksi se on helppo asentaa ja sillä on vaivaton elinikäinen takuu.

Hinta: $8.99

Tutustu Amazoniin

6. TORRAS Privacy iPhone XR -näytönsuoja

Tämä iPhone 11 -näytönsuoja on valmistettu 9H: n erittäin vahvasta räjähdyksenkestävästä karkaistusta lasista. Se voi selviytyä, vaikka se putoaisi kovalle pinnalle 1,8 metrin korkeudesta.

Lisäksi se estää näytön näkymän sivuilta 28 asteen kulmassa. Joten muukalaiset eivät voi kiusata sinua, kun olet hississä, metrolla, pankissa tai muissa julkisissa paikoissa. Ajankohtaiselle asiakastukeen sisältyy myös elinikäinen takuu tarvittaessa.

Hinta: $25.98

Tutustu Amazoniin

7. Ailun Anti Scratch karkaistu lasi

Kun kyseessä on kestävä suoja budjetilla, et voi mennä pieleen Ailunin kanssa. Tämä karkaistu lasi tarjoaa maksimaalisen suojan naarmuilta, naarmuilta ja kolhuilta. Se on hienosti kiillotettu 2,5D pyöristetyillä reunoilla.

Lisäksi 99,99% teräväpiirtoinen, kirkas hydrofobinen ja oleofobinen seulapinnoite suojaa sormenjälkien hikeä ja öljyjäämiä vastaan. Helppo asennus lisää käyttömukavuutta.

Hinta: $9.89

Tutustu Amazoniin

8. JETech-karkaistu lasikalvo

JETech tunnetaan laadukkaista iPhone-koteloista, ja sama pätee heidän näytönsuojuksiinsa. Tämä on valmistettu korkealaatuisesta 0,33 mm paksusta korkealaatuisesta karkaistusta lasista, jonka reunat ovat pyöristetyt, yksinomaan iPhone 11: lle.

Lisäksi siinä on vaivaton asennus ja se ei sisällä pölyä, sormenjälkiä ja ilmakuplia. Suurella vasteella ja suurella läpinäkyvyydellä se kestää naarmuja jopa 9H: iin saakka, mikä on kovempaa kuin veitsi.

Hinta: $5.98

Tutustu Amazoniin

9. ZAGG High-Definition karkaistu lasi

Erityisesti suunniteltu karkaistu lasi on iskunkestävä ja naarmuuntumaton, mikä pitää puhelimen luonnollisen näytön suojattuna. Se tarjoaa 100% selkeyden ja kestää pitkään tahroja. Tämä takaa erinomaisen katselukokemuksen.

Samalla ZAGG iPhone -näytönsuojan tarkka istuvuus antaa sille erittäin sileän tunteen, joka mahdollistaa helpon navigoinnin ja pääsyn kaikkiin iPhonen ominaisuuksiin. Se on suunniteltu sopimaan tiiviisti ja sen käyttöikä on rajoitettu.

Hinta: $17.99

Tutustu Amazoniin

10. Supershieldz Phone XR -näytönsuoja

Valmistettu korkealaatuisesta japanilaisesta PET-kalvosta, tässä on toinen näytönsuoja, joka on helppo asentaa eikä jätä jäämiä poistettaessa. Teräväpiirtoinen kalvo takaa maksimaalisen tarkkuuden.

Lisäksi se varmistaa todellisen kosketusherkkyyden ja luonnollisen tuntuman, joka tarjoaa virheettömän tarkkuuden. Tietenkin se suojaa myös päivittäisiltä naarmuilta, pölyltä ja naarmuilta. Vain 6 dollaria kuudesta suojasta, se on paras budjettinäytönsuoja.

Hinta: $5.99

Tutustu Amazoniin

Yhteenvetona!

Minkä näistä iPhone 11: n näytönsuojista valitsit? Kerro meille mieltymyksesi alla olevissa kommenteissa.

Saatat myös haluta tarkastella:

 • iPhone 11 -kotelot
 • Parhaat iPhone 11 -nahkakotelot
 • iPhone 11 -puskurin kotelot
 • Parhaat iPhone 12 Pro Max -näytönsuojat

Uusimmat viestit