Kuinka saada FM-radio iPhoneen ilman Internetiä

Anna peukalo Blackloudin innovatiivisille Soundot AF1 -kuulokkeille, jotta FM-radiota voidaan käyttää iPhonessa ilman Internetiä. Aikoina, kun hätätilanteet häiritsevät koko elämää ja heittävät mobiilidatan ja Wi-Fi: n heittämiseksi, FM-radiosta tulee tunnin tarve pitää ajan tasalla katastrofista ja pysyä turvassa. Lisäksi se tarjoaa joustavuutta kiinni paikallisiin tapahtumiin ja kuunnella erilaisia ​​ohjelmia eri asemilta.

Valitettavasti Apple ei ollut koskaan halunnut ottaa FM-radiota käyttöön iPhonessa. Vaikka klassisissa iPhoneissa iPhone 6 / 6s asti oli sisäänrakennettu FM-radiopiiri; tekninen jättiläinen ei tuonut sitä voimaan. Mikä pahempaa, Cupertinossa toimiva yritys on poistanut sirun kokonaan uusimmista iPhone-laitteistaan ​​(alkaen iPhone 7: stä). Ja kukaan ei tiedä, voiko se koskaan palata iOS-laitteeseen.

Pettymyksen ylittäminen; Soundot AF1 -kuulokkeet voivat täyttää aukon hyvällä teholla. Joten miten ne toimivat? Niissä on sisäänrakennettu FM-vastaanotin, jonka avulla ne voivat toimia oikein.

Aloittamiseksi sinun tarvitsee vain liittää Soundot AF1 -kuulokkeet (50,85 dollaria) iPhoneesi Lightning-portin kautta. Ja sitten vaihda asemia, säädä taajuuskorjain ja paljon muuta sen kumppanisovelluksella.

Sovellus tukee sekä iPhonea että iPadia, jossa on iOS 11 tai uudempi. Lisäksi voit käyttää sitä useilla kielillä, kuten englanti, japani, yksinkertaistettu kiina ja perinteinen kiina.

Yrityksen arvoinen?

Jos haluat kuunnella radiota ja haluat nauttia siitä saumattomasti iOS-laitteellasi, se olisi laukauksen arvoinen. Korvanapit ovat melko sileitä ja mukavia käyttää.

Korvan sisäinen muotoilu auttaa heitä pysymään tiukasti korvassa, jotta pystyt saamaan musiikkisi saumattomasti kiinni. Äänenlaadun osalta ne pystyvät vastaamaan kysyntään kohtuullisen hyvin.

Valmistaja on vahvistanut, että USB-C-malli on tarkoitus ottaa käyttöön ensi vuonna.

Hinta näyttää olevan hieman korkea, mutta koko paketin vuoksi se on silti hyvä tarjous.

Video: Blackloud SOUNDOT FM -kuulokkeet

Hinta: $79.89

Tarkista virallisella verkkosivustolla

Haluat lukea myös seuraavat viestit:

  • Hallituksen ilmoitusten poistaminen käytöstä iPhonessa
  • Parhaat musiikkisovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Musiikkipelit iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat Bluetooth-kuulokkeet iPhone X: lle, Xs Maxille ja XR: lle

Haluatko ostaa Soundot AF1? Jaa arvokasta palautetta näistä kuulokkeista.

Uusimmat viestit