Tekstin pikavalintojen luominen ja käyttäminen iPhonessa ja iPadissa

Työskentelet suuressa projektissa, eikä sinulla ole vain paljon aikaa vastata tyttöystäväsi pitkään viestiin. Etkö halua parempaa tapaa kirjoittaa lyhytsanoma nopeasti varmistaaksesi, ettei työsi keskeydy? Kyllä, haluat varmasti tehdä sen, jotta rakkaasi saa oikea-aikaisen vastauksen. Siksi on parempi luoda ja käyttää tekstin pikakuvaketta iPhonessa ja iPadissa minkä tahansa lauseen kirjoittamiseen nopeasti.

Lausekkeen pikakuvakkeen luominen ei vie paljon aikaa. Tarpeestasi riippuen voit luoda niin monta pikakuvaketta kuin haluat ja pitää ne aina valmiina vapauttamaan ne, kun sinulla ei ole paljon aikaa pitkään keskusteluun. Katsotaanpa, miten se toimii!

Tekstin pikavalintojen luominen iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset sovellus iOS-laitteessasi → Napauta Kenraali.

Vaihe # 2. Seuraavaksi sinun on napautettava Näppäimistö.

Vaihe # 3. Näpäytä Tekstin vaihto.

Vaihe # 4. Napauta “+” -painiketta näytön oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 5. Kirjoita nyt lause, jota haluat käyttää. Esimerkiksi, soita minulle myöhemmin. Kirjoita sitten sen pikakuvake. Esimerkiksi cml. Kun olet valmis, napauta Tallentaa -painiketta oikeassa yläkulmassa.

Tekstin pikavalintojen käyttäminen iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Avaa mikä tahansa sovellus, jossa voit käyttää QuickType-näppäimistöä. Tässä tekstissä aion avata Viestit-sovelluksen.

Vaihe # 2. Kirjoita nyt luomasi pikakuvake.

Vaihe # 3. Vastaava lause ilmestyy ennustepalkkiin. Napauta sitä ja lähetä se tavalliseen tapaan.

Tekstin pikavalintojen muokkaaminen iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Avaa Asetukset-sovellus → Yleiset → Näppäimistö → Tekstin vaihto.

Vaihe # 2. Napauta tekstin pikakuvake jota haluat muokata.

Vaihe # 3. Vaihda lause ja sen pikavalinta haluamallasi tavalla. Varmista, että napautat Tallenna oikeassa yläkulmassa vahvistaaksesi muutoksen.

Tekstin pikavalintojen poistaminen iPhonessa ja iPadissa

Vaihe 1. Avaa Asetukset-sovellus → Yleiset → Näppäimistö → Tekstin vaihto.

Vaihe # 2. Näpäytä Muokata -painiketta ruudun vasemmassa alakulmassa.

Vaihe # 3. Napauta punaista painiketta juuri ennen poistettavaa pikakuvaketta. Napauta sitten Poista-painike → Napauta Tehty vasemmassa alakulmassa vahvistaaksesi.

Se siitä!

Kirjautua ulos

Luo useita tekstipikakuvakkeita lähettääksesi minkä tahansa viestin iOS-laitteellesi. Se on erittäin hyödyllinen varsinkin kun olet liian kiireinen viettämään paljon aikaa kirjoittamaan pitkä viesti.

Haluat todella lukea nämä yhtä mielenkiintoiset viestit, kuten kuinka muuntaa teksti emojiksi, kuinka käyttää QuickType-näppäimistöä, kuinka asettaa ja käyttää monikielistä kirjoittamista ja parhaita kolmannen osapuolen näppäimistöohjelmia iPhonelle ja iPadille.

Onko sinulla palautetta? Kerro siitä meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit