Parhaat iPad Pro 10,5-tuumaiset näytönsuojat vuonna 2021

Ensimmäinen puolustuslinja, jonka valitsen varmasti iPadilleni jo ennen täydellistä vuorovaikutusta sen kanssa, on korkealaatuinen näytönsuoja. Tietäen kuinka vakavasti jopa pieni naarmu voi vahingoittaa käyttökokemusta, olen varma, että valitsen luotettavan kilven. Ja tämä viisas päätös pitää tabletini aina turvallisemmalla puolella vahingossa tapahtuvien putoamisten yhteydessä! Ottaen huomioon kaikki välttämättömät ominaisuudet olen valinnut parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -näytönsuojat, jotka ovat valmiit seisomaan tehtävän edessä ihailtavasti.

 1. Anker
 2. TANTEK
 3. Skinomi Tech
 4. iCarez
 5. OMOTON
 6. Halnziye
 7. Ztotop
 8. amFilm
 9. ESR
 10. iLLumiShield

1. Anker

Anker-näytönsuoja on ehdoton peto. Rakennettu hienoimmalla karkaistulla lasilla, se on erittäin vahva ja pystyy täysin kaatamaan jopa ruma naarmu. Se on vain 0,3 mm paksu ja siinä on oleofobinen pinnoite sormenjälkien ja pölyn estämiseksi.

Koska siinä ei ole kuplia, sinulla ei ole vaikeuksia asennettaessa sitä laitteen näyttöön. Teräväpiirtoinen selkeys tarjoaa miellyttävän katselukokemuksen. Koska se on erittäin herkkä, se tunnistaa jokaisen kosketuksesi ja napautuksesi.

USP: HD-tarkkuus

Osta se Amazonilta

2. TANTEK

Tämä TANTEK-näytönsuoja on luotettava veto. Ja mikä asettaa sen käyrän eteen, on tarkka laserleikkaus. Joten odota, että tämä näytönsuoja sopii täydellisesti näytölle.

Suuri kirkkaus yhdistettynä 9H-kovuuteen tekee siitä täydellisen paketin. Näin sinulla on paljon parempi katselukokemus. Viimeinkin TANTEK tarjoaa sen kolmen paketissa, joihin liittyy elinikäinen vaihtotakuu.

USP: Anti-scuffs ja tahra

Osta se Amazonilta

3. Skinomi Tech

Skinomi Tech -suojus on erittäin helppo asentaa sileiden reunojen ansiosta. Se tarjoaa koko näytön suojan tyhjästä. Tämä karkaistun lasin suojavaippa on hyvässä kunnossa 9H-kovuus.

Koska se on niin kestävä, se kestää jopa terävän naarmun veitsellä. Kristallinkirkkaus varmistaa, että sinulla on upea katselukokemus. Koska se pitää likaa ja tahroja poissa, nautit jatkossakin sujuvasta kosketuksesta.

USP: 9H kovuus

Osta se Amazonilta

4. iCarez

Yksi laatu, joka tekee iCarez-näytönsuojasta huippuluokan valinnan, on poikkeuksellinen herkkyys. Ensiluokkainen karkaistu materiaali säilyttää täysimittaisen toimivuutensa pitkään. Naarmuuntumattoman pinnoitteen ansiosta näytönsuoja ei anna naarmuuntumisen vahingoittaa laitteen näyttöä.

Suuri läpinäkyvyys varmistaa, että verkkokalvonäyttö ei koskaan menetä charmia. Tarkat aukot anturit ja etukamera toimivat häiriöttömästi. Lopuksi, se on pakattu kahteen suojaan yhdellä ostolla.

USP: Kosketusherkkä

Osta se Amazonilta

5. OMOTON

OMOTON-näytönsuoja on teräväpiirtoinen. Se on varustettu alan standardikovuudella, ja sillä on tarpeeksi voimaa pitää raapiminen loitolla. Koska suojus on kuplaton, voit asentaa sen ilman vaivaa. Lisäksi se ei jätä jäämiä jäljelle, kun poistat sen. Toinen tärkeä huomioitava ominaisuus on, että se on lahjakas erittäin herkällä.

USP: Alan standardi kovuus

Osta se Amazonilta

6. Halnziye

Halnziye-näytönsuojuksessa on pyöristetyt reunat, jotka auttavat sitä, että se ei vain asennu täydellisesti näytölle, vaan tarjoaa myös reunasta reunaan -suojauksen. Alan johtavaa kovuutta on vahvistanut oleofobinen pinnoite, joka ei salli sormenjälkien, öljyn tai lian vahingoittaa sen laatua.

Ensiluokkainen karkaistu lasi tarjoaa upean selkeyden. Koska sormesi ovat melko sileitä, ne tuntuvat mukavilta kosketettaessa sen pintaa. Lisäksi suoja on riittävän tukeva säilyttämään vaikuttavan toiminnallisuutensa pitkään.

USP: Pyöreät reunat

Osta se Amazonilta

7. Ztotop

Ztotop-näytönsuoja on täynnä kaikkia vaadittuja ominaisuuksia, jotta se voidaan luokitella iPadin kosketusnäytön luotettavaksi suojaksi. Hieman kaarevat reunat tekevät suojuksen asentamisesta erittäin kätevää. Koska kuplaa ei ole ollenkaan; et kohdata mitään vaikeuksia laittaessasi sitä ruudulle.

Koska se ei jätä jäänteitä poistettaessa, voit poistaa sen ilman mitään kipuja. Hydrofobinen oleofobinen pinnoite pitää sekä selkeyden että reagoivuuden ennallaan ajamalla pois pölyä, hikiä ja sormenjälkiä. Sen mukana tulee kaksi suojusta laatikon sisällä.

USP: Anti-sormenjälki

Osta se Amazonilta

8. amFilm

0,33 mm: n paksuudella ja vankalla kovuudella amFilm on pohjustettu tahattomaksi puolustajaksi iPad Pron kosketusnäytölle. Siinä on tarkat aukot etukameraa ja antureita varten. Suojuksessa on kaarevat reunat, jotka antavat sen tarjota täydellisen suojan näytölle. Mitä tulee avoimuuteen ja reagointikykyyn, se on parhaimmillaan. Näytönsuoja ei salli pölyn, lian tai öljyn kertymistä.

USP: Naarmuuntumisenesto

Osta se Amazonilta

9. ESR

ESR-näytönsuoja on tehty naarmuuntumattomaksi. Näytönsuoja voi siten auttaa laitteen kosketusnäyttöä tulemaan vahingoittumattomaksi jopa julmasta pudotuksesta - kuvapuoli alaspäin. Paksuudellaan 0,33 sillä on voimaa torjua naarmuuntuminen silloin, kun sillä on eniten merkitystä.

Toinen mainitsemisen arvoinen asia on, että tämä suoja tarjoaa maksimaalisen 99%: n selkeyden, joka on melko kunnollinen. Lisäksi sinulla on luonnollinen kosketusominaisuus, kun olet vuorovaikutuksessa laitteen näytön kanssa.

USP: Särkynyt vastus

Osta se Amazonilta

10. iLLumiShield

Karkaistulla ballistisella lasiseinällä varustettu iLLumiShield on juuri sitä mitä tarvitset pitämään herkän kosketusnäytön suojassa raakalta naarmulta. Suojalla on 9H-kovuus, joka voi jopa kaataa tikarin naarmun.

Sekä luonnollisen kosketuksen että läpinäkyvyyden tarjoaminen se kestää merkkiä. Ja koska kuplaa ei ole lainkaan, voit laittaa sen näytölle tuulella. Tarpeetonta sanoa, että se on tarpeeksi hyvä estämään lika tai hiki tuhoamasta sujuvaa kokemustasi.

USP: Luonnollinen kosketus

Osta se Amazonilta

Siinä kaikki!

Nosta oikea kilpi

Mikä näistä näytönsuojista on tehnyt sen iPad Prollesi? Kerro minulle sen nimi ja laatu, josta olet pitänyt siinä.

Ja kyllä, jos unohdin sisällyttää mitään laadukasta näytönsuojaa, ilmoita siitä minulle. Yksi tärkeä asia: Jatkan tämän eliittiluettelon päivittämistä, jotta löydät helposti tabletin vankimman suojan.

Samoin haluaisit mennä myös näihin luetteloihin:

 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -kotelot
 • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit