Parhaat FaceTime-vaihtoehtoiset sovellukset vuonna 2021

FaceTime on aina ollut suosikkivideopuhelusovellukseni iDevicesille. Sovellus näyttää kuitenkin menettäneen viehätyksensä pääasiassa uusien ominaisuuksien puuttumisen vuoksi. Vaikka monilla sen pitkäaikaisilla kilpailijoilla, kuten Skype ja Viber, on useita erittäin vaikuttavia ominaisuuksia, Applen osakevideopuhelusovelluksessa on tuskin nähty merkittäviä parannuksia viime aikoina. Jos olet myös pettynyt siihen, tutustu valikoimaamme parhaista FaceTime-vaihtoehdoista iPhonelle ja iPadille.

1. WhatsApp

Maailman rakastetuin viestisovellus WhatsApp on vertaansa vailla, kun on kyse huippuvideopuhelukokemuksen tarjoamisesta. Voit keskustella ystävien ja perheen kanssa WhatsApp Calling -palvelun avulla pitääksesi yhteyttä heihin, vaikka he asuisivatkin toisessa maassa. Sinun ei tarvitse maksaa lisämaksuja viestien lähettämisestä kansainvälisesti.

Sovelluksen avulla voit asettaa väliaikaisen tilan, joka vanhenee automaattisesti 24 tunnin kuluttua. Voit myös poistaa lähetetyt viestit ja päivittää viestintää eloisilla GIF-tiedostoilla. Vielä parempi, WhatsApp tukee useita kansainvälisiä kieliä, kuten arabia, bengali, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, hindi ja paljon muuta, jotta voit kommunikoida ilman esteitä.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Skype

Skype on aina ollut alan paras ääni- ja videopuheluissa. Minulle se on hienoin videopuhelusovellus ryhmille. Voit helposti lisätä ystäviäsi ja aloittaa chattailun. Sovelluksen avulla voit soittaa ilmaisia ​​video- ja äänipuheluita, jotta pysyt yhteydessä läheisiisi. Se tarjoaa matalat puhelupuhelut matkapuhelimille ja lankapuhelimille maailmanlaajuisesti Skypen avulla.

Soiton lisäksi voit lähettää valokuvia, videoita, ääniviestejä, hymiöitä, hymiöitä. Sen avulla voit myös vastata kaikkiin kontaktien viesteihin reaktioilla. Lisäksi Skype antaa sinun lähettää päivän kohokohtia. Käytä hauskoja hymiöitä tai lähetä yksityisviesti kohokohdista, jotka pysyvät näkyvissä 7 päivän ajan seuraajillesi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Google Duo

Jos valitsisin sovelluksen, joka voi kyseenalaistaa Facebook Messengerin ja Skypen ylivallan, valitsisin Google Duon. Ensisijainen syy, miksi arvostan tätä hakuhiihdon videopuhelusovellusta niin korkealle, on huippuluokan videon laatu.

Sen käyttöliittymä on melko siisti, ja ominaisuudet ovat helppokäyttöisiä. Yksi ominaisuus, josta olen pitänyt paljon tässä sovelluksessa, on "Knock Knock". Sen avulla toinen henkilö, jolle soitat, voi nähdä suoran videosi puhelimen soidessa.

Hinta: Vapaa

ladata

4. ZOOM-pilvikokoukset

Hyvin harvat videoneuvottelusovellukset ovat yhtä monipuolisia kuin ZOOM - kaikilla alustoilla. Joten, jos olet FaceTime-korvikkeen jälkeen, jotta voit pysyä yhteydessä kollegoihisi tai tehdä yhteistyötä heidän kanssaan, sinun tulisi antaa sille laukaus.

Mikä tekee siitä niin kätevän, on mahdollisuus kutsua jopa 100 ihmistä videoneuvotteluihin. Täydellinen silloin, kun haluat käydä pitkän keskustelun kaikkien kavereidesi kanssa. Lisäksi se mahdollistaa näytön jakamisen, jotta voit ohjata kollegoitasi.

Toinen huomionarvoinen ominaisuus on Siri-pikakuvakkeet, joiden avulla voit mukauttaa äänikomentoja käynnistääksesi tai liittyäksesi kokoukseen helposti. Kun otetaan huomioon nämä merkittävät ominaisuudet, sinun olisi vaikea löytää parempi vaihtoehto sille.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Hangouts

Lopeta sormiesi kiduttaminen kirjoittamalla pitkiä viestejä, kun sinulla on Hangouts. Hangouts on täynnä ominaisuuksia, kuten tilapäivitykset, valokuvat, kartat, emoji-tarrat ja animoidut GIF-kuvat. Ryhmäkeskusteluluettelo, johon mahtuu 100 kaveria, pitämään rakkaasi loitolla ammattikontaktien kanssa.

Mistä tahansa keskustelusta voidaan tehdä ilmainen ryhmävideopuhelu jopa 10 ystävän kanssa. Maps-integraation avulla voit myös jakaa nykyisen sijaintisi minkä tahansa keskustelun kanssa. Pidä yhteyttä ystäviisi ja perheeseesi ympäri maailmaa ilmaiseksi!

Hinta: Vapaa

ladata

6. Messenger

Minulle Facebook Messenger on ylivoimaisesti paras viestisovellus kaikilla alustoilla. Se, mikä asettaa sen kollegoidensa edelle, on monien ominaisuuksien saatavuus. Sen lisäksi, että annat mahdollisuuden soittaa ääni-, videopuheluita, sovelluksen avulla voit myös lähettää rahaa, käyttää Apple Music chatbotia pääsemään ja soittamaan kappaletta välittömästi keskustellessasi ystäviesi kanssa.

Lisäksi voit lähettää pikavideoita ja pelata myös pikapelejä. Ryhmäkeskustelut ovat hauskoja ja helppokäyttöisiä, koska voit viestiä koko ryhmälle kerralla. Hyödynnä tonnia erilaisia ​​hymiöitä ilmaisemaan tunteitasi haluamallasi tavalla.

Hinta: Vapaa

ladata

7. imo

Mitä tulee suosioon, imo ei voi sopia WhatsAppin, Facebook Messengerin tai edes Viberin kanssa. Kuitenkin, jos puhut toiminnallisuudesta ja tarvittavista ominaisuuksista, joiden tiedetään olevan välttämättömiä viestinnän ainesosia, imo on suunniteltu vastaamaan tehtävää kaikilla rintamilla.

Puhuessani sen videopuheluominaisuudesta, olen löytänyt sen melko kunnolliselta. Videon laatu on ihana, samoin kuin sen helppokäyttöinen käyttöliittymä. Lisäksi sen avulla voit lähettää viestejä, valokuvia ja videoita varmistaaksesi, että sinulla on hauska keskustelu.

Hinta: Vapaa

ladata

8. WeChat

WeChat on se, mitä pidän parempana, kun haluan keskustella ystävieni ja perheeni kanssa ilmaiseksi! Voit soittaa korkealaatuisia ilmaisia ​​puheluita kaikkialle maailmaan tinkimättä korkeasta videolaadusta. Yli 500 ihmistä voi keskustella, jakaa videoita, valokuvia ja kuvia ryhmässä, joten löydät aina tarpeeksi sosiaalisia perhosia - runsaasti vaihtoehtoja hauskoille, animoiduille tarroille, jotka ilmaisevat tunteesi keskustelun aikana.

Löydät uusia ystäviä sovelluksesta ”Friend Radar”, “People nearby”. Tukee 20 eri kieltä ja voi kääntää viestejä mille tahansa kielelle. Joten aloitetaan chattailu WeChatissa.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Viber Messenger

Yli 900 miljoonan käyttäjän Viber on yksi suosituimmista viestisovelluksista. Pakattu kaikkiin ominaisuuksiin, mukaan lukien video- ja äänipuhelut, joiden avulla voit kommunikoida halutun vapauden kanssa. Olen aina nauttinut videopuheluista tällä sovelluksella HD-äänenlaadun ansiosta.

Voit myös kaapata hetken 30 sekunnin videoilla ja lähettää ne ystävillesi. Sovelluksen avulla voit luoda ryhmiä, joissa on enintään 250 osallistujaa.

On myös mahdollisuus piilottaa chatit ja käyttää niitä myöhemmin PIN-koodilla. Se suojaa kaikkia viestejäsi ja puheluitasi end-to-end-salauksella yksityisyyden parantamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Signaali - Yksityinen Messenger

Jos yksityisyys ja turvallisuus ovat tärkeimpiä prioriteettejasi, Signal on paras FaceTime-vaihtoehto, jota kannattaa kokeilla. Voit lähettää ja vastaanottaa korkealaatuisia viestejä, soittaa HD-ääni- / videopuheluita äläkä koskaan huolehdi siitä, että tietojasi kerätään tai jaetaan kolmansien osapuolten kanssa.

Signaali parantaa ensiluokkaista salausta äärimmäisen turvalliseksi, ja voit hyödyntää monia hyödyllisiä ominaisuuksia. Voit esimerkiksi lähettää ajastettuja viestejä, jotka katoavat valitsemasi aikavälin jälkeen. Se tukee tällä hetkellä enintään viiden henkilön ryhmävideopuhelua. Lisätietoja Signal-sovelluksen ja Signal Messenger -vinkkien käytöstä iPhonelle.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki!

Mikä on sinun suosikkisi?

Joten valitse sovellus, joka on ajoitettu täydellisesti tarpeisiisi ja tuo hauskempaa videopuheluun! Mikä näistä yllä mainituista sovelluksista voitti sinut? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat WhatsApp-vaihtoehdot
  • Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Kuvankäsittelysovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Paras musiikin muokkaus iPhone- ja iPad-sovelluksissa

Uusimmat viestit