DesignEvo Logo Maker -sovellus Macille

Logon suunnittelu on upea taide! Lapsena vietin tuntikausia luodaksesi symboleja ja olisin erittäin iloinen aina, kun vanhempani ja opettajat arvostivat niitä. Kun intohimoni vei minut grafiikan ja muotoilun valtavaan maailmaan, pystyin oppimaan kaksi keskeistä asiaa sensaatiomaisen suunnittelun luomisesta: rajaton mielikuvitus ja horjumaton kokeiluhenki. Kolmas merkittävin asia suunnittelussa on "resurssi", joka sisältää valtavat työkalut.

Noin viikko sitten sain “DesignEvo” -logon valmistajan sovellus Macille - tarkistettavaksi. Sovellus vetoaa minuun useista syistä, ja rakastin luoda erilaisia ​​symboleja sen työkaluilla. Yksi laatu, joka erottui heti siitä, kun aloitin sen, on yksinkertaisuus, joka antoi vaikutelman, että kuka tahansa voi luoda kiehtovia malleja helposti. Jatka lukemista…

Massiivinen kirjasto, jossa on yli 3000 muokattavaa logomallia

Yksi ominaisuus, jonka haluan aina saada suosikkilogo-sovelluksessani, on suuri kokoelma ennalta määritettyjä malleja. Ja sovellus ei ole pettänyt minua lainkaan tältä osin.

Valtava yli 3000 valmiin mallipohjan kirjasto on muotoiltu kauniisti. Saatavana monenlaisissa vaihtoehdoissa, kuten taide ja viihde, tekniikka, ravintola, muoti ja kauneus, koulutus, lemmikki, klubi, laki ja politiikka, elämäntapa ja paljon muuta. Ne eivät anna sinun mahtavan konseptisi loppua .

Teemastasi riippuen voit myös etsiä malleja, jos silmäsi eivät pysty havaitsemaan niitä helposti. Ja kun olet löytänyt suosikki Launchpadin, työn aloittaminen on helppoa.

Yli 100 fonttia ja houkuttelevat tekstityylit

Luodessani logoa kokeilen useita fontteja vain varmistaakseni, että muotoilu näyttää täydellisesti vastaavan sanoja. MacOS: lle ei ole liian monta logonvalmistajasovellusta, joka tarjoaa runsaasti fontteja.

DesignEvo tarjoaa yli 100 rikasta fonttia kauniilla tekstityyleillä. Joten voit sisustaa jokaisen sanan mieleisekseen.

Tahraton muokkaustyökalut

Minulle muokkaustyökalut ovat kaikkien logovalmistajien todellinen sielu. Aina kun jokin sensaatiomainen idea tulee mieleen, ne ovat edistyneitä työkaluja, jotka tuovat sen esiin. Lisäksi he auttavat taiteilijaa murtamaan kahleet, jotka lopulta tasoittavat tietä maamerkkien logoille.

Olen löytänyt kaikenlaisia ​​arsenaaleja, joita tarvitaan upeiden mallien tekemiseen tästä sovelluksesta. Vielä tärkeämpää on, että työkalut ovat helppokäyttöisiä ja hallittavissa ilman paljon käytäntöjä. Vaikka et olisikaan hienoa luoda symboleja, voit yllättää kaikki käyttämällä tehokkaita työkaluja.

Aloittamiseksi voit valita sopivan mallin eri vaihtoehdoista tai ladata kuvakkeita tai kuvia Macista. Sovellus hyväksyy kolme tiedostomuotoa, kuten JPG, PNG ja SVG. Olisin kiitollinen, jos tuki joillekin tärkeille tiedostomuodoille, kuten TIFF, PDF, PSD ja HEIF. Useimmissa tapauksissa vaihtoehdot eivät kuitenkaan loppu.

Kirjoita sitten yrityksen nimi ja iskulause. Seuraavaksi voit hyödyntää kaikkia käytettävissä olevia työkaluja koristamaan mestariteosasi.

Säädä peittävyyttä ja käytä kääntö- ja peilitehosteita

Voit helposti säätää kuvan peittävyyttä. Valitulle elementille on myös mahdollista käyttää kääntö- ja peilitehosteita, jotta suunnittelusi näyttää houkuttelevammalta.

Koristele tekstiäsi

Silmiinpistävä teksti lisää x-tekijän logoon. DesignEvo tarjoaa sinulle halutun hallinnan fontin värin, koon, tyylin, tasauksen, välien jne. Muokkaamiseen. Ja kyllä, voit myös asettaa kaarevan tekstin, joka on mielestäni erittäin houkutteleva.

Hehkuefekti lisää taikaa sanoihin. Lisää ääriviivat ja siirrä, muuta kokoa ja kierrä elementtejä vapaasti.

Aseta läpinäkyvä tausta tai täytä tasaisella ja kaltevalla värillä

Voit asettaa läpinäkyvän taustan tai täyttää kuvan kiinteillä ja kaltevilla väreillä.

Säädä kankaan kokoa ja mittakaavaa tarvittaessa. Varmistaaksesi, että sinulla on haluttu vapaus, MacOS: n logonvalmistaja antaa sinun myös luoda erilaisia ​​asetteluja automaattisesti. Kumoa / tee-vaihtoehdon avulla et epäröi kokeilla erilaisia ​​asioita.

Tuki useille kielille

Toinen tämän sovelluksen merkittävä piirre on useiden kielten tuki, mukaan lukien englanti, saksa, japani, portugali, yksinkertaistettu kiina, espanja ja perinteinen kiina. Joten, jos et ole tyytyväinen englantiin, sinulla on mahdollisuus valita toinen kieli.

Hinta ja saatavuus

DesignEvon hinta on 9,99 dollaria ja se on saatavana OS X 10.9.0 tai uudemmalle (64-bittinen prosessori).

ladata

Tuomio

DesignEvo on melko paikalla! Puhdas käyttöliittymä ja helppokäyttöiset työkalut parantavat käyttökokemusta. Suuren ennalta määriteltyjen mallipohjien saatavuus rikastuttaa sitä entisestään.

Yksinkertaisesti sanottuna sovellus on ensisijainen niille, jotka haluavat luoda houkuttelevia logoja nopeasti aiheuttamatta paljon stressiä. Suosittelen tätä sovellusta sinulle, jos haluat päästä eteenpäin logon suunnittelussa tai haluat luoda silmiinpistäviä symboleja helposti.

Kerro minulle, mitä mieltä olet tästä sovelluksesta ja haluatko kokeilla sitä.

Uusimmat viestit