Kuinka parantaa iPhonen muistia ja suorituskykyä?

Jos sitä ei hoideta kunnolla, jopa 256 Gt: n iPhone voi olla täysin sotkuinen. Aina kaksinkertaistuvat välimuisti- ja roskapostitiedostot kuluttavat tonnia tilaa ja hakkerointimuistia, mutta vaikuttavat myös merkittävästi laitteen suorituskykyyn. Joten mikä on täydellinen tapa pitää iOS-laitteesi poissa jatkuvasti kasvavien välimuistitiedostojen uhrista?

Hyvin yksinkertainen, älä koskaan anna näiden ei-toivottujen välimuistien kerääntyä. Seuraa näitä toteuttamiskelpoisia ratkaisuja parantaaksesi iPhonen muistia ja optimoimalla sen suorituskykyä tyhjentämällä sovelluksen välimuisti, tiedot ja turhat tiedostot!

File Manager -sovelluksen julkaisun avulla voit hallita tiedostoja ja poistaa turhat sovellukset helposti. Lisäksi on olemassa useita erittäin toimivia sovelluksia ja ohjelmistoja, joiden avulla voit puhdistaa laitteesi vaivattomasti. Oletko valmis ottamaan nuo tarpeettomat tiedostot tehtävää varten juuri nyt? Anna minun kävellä kanssasi!

Kuinka vahvistaa iPhonen muistia ja optimoida suorituskyky tyhjentämällä sovelluksen välimuisti ja turhat tiedostot

Ratkaisu # 1: Tyhjennä iOS-laitteen RAM-muistia ajoittain

Vaikka iOS toimii tehokkaasti taustatehtävien käsittelyssä, se ei välttämättä pysty täyttämään suurta kysyntäänne, jos pelaat voimakkaita pelejä ja katsot mediaa laajasti. Tällaisessa tapauksessa huomaat suorituskyvyn hitautta.

Muistin nollaaminen iPhone 8: ssa ja aiemmissa laitteissa on melko yksinkertaista. Mutta prosessi on hiukan erilainen iPhone X: ssä. Yritä antaa tälle temppulle mahdollisuus omakohtaisesti päästä eroon viivästyksestä.

  • RAM-muistin tyhjentäminen iPhonessa

Ratkaisu # 2: Käytä Smart Cache Cleaner -sovellusta

Yksi helpoimmista tavoista pitää välilehti tarpeettomissa tiedostoissa on välimuistinpuhdistussovelluksen käyttäminen. Tällaisten sovellusten avulla voit vaivattomasti päästä eroon välimuistista ja kopioida tai ei-toivottuja valokuvia ja videoita. Onneksi on olemassa monia hienoja välimuistinpuhdistussovelluksia, joista voi olla valtava apu laitteen pitämiseksi häiriöttömänä.

  • PhoneClean: Se toimii täydellisesti antaen sinun löytää nopeasti suuria roskapostitiedostoja ja poistaa ne. Se pitää erittäin tehokkaasti välilehteä tarpeettomista tiedostoista. Lisäksi sovellus on ilmainen ja yhteensopiva Macin ja Windowsin kanssa
  • iMyFone Umate: Käytän tätä sovellusta usein päästäksesi eroon ei-toivotuista valokuvista ja videoista, suurista tiedostoista ja muusta roskapostista iOS-laitteellani. Tällä sovelluksella tuskin kestää muutaman sekunnin löytää ei-toivotut tiedostot ja lähettää ne roskakoriin

Ratkaisu # 3: Poista käyttämättömät sovellukset

Aina kun törmään mielenkiintoisiin sovelluksiin, kokeilen sitä varmasti. Kun olen antanut sille kohtuullisen määrän pyöriä, päätän jatkaa sen käyttöä vai poistaa sen. Jos en pidä sitä tarpeeksi hyödyllisenä, poista se. Mutta tämän uuden ominaisuuden ansiosta minun ei tarvitse manuaalisesti poistaa sovelluksia, joita en enää käytä.

Oletko huolissasi siitä, että menetät sovellukseen tallennetut asiakirjat ja tiedot poistettuasi sen? Ei tarvitse huolehtia, koska voit ladata käyttämättömät sovellukset poistamatta niiden asiakirjoja ja tietoja. Katso tämä viesti saadaksesi lisätietoja.

Ratkaisu # 4: Ota kaikki irti File Manager -sovelluksesta, jotta tiedostosi ovat täysin järjestettyjä

Meillä on erittäin toimiva tiedostojenhallinta "Files", jonka avulla voit järjestää asiakirjasi mukavasti. Se on yhden luukun ratkaisu kaikkien asiakirjojesi täydelliseen synkronointiin. Siirry tähän täydelliseen oppaaseen, joka käyttää Files-sovellusta iPhonessa ja iPadissa.

Jos et halua käyttää Tiedostot-sovellusta tai iOS-laitteesi ei tue sitä, tutustu tähän eliittiluetteloon parhaista iPhonen ja iPadin tiedostojenhallintasovelluksista asiakirjojen tehokkaampaan käsittelyyn.

Ratkaisu # 5: Mene ylimääräisiin pihoihin ja käytä kompetensseimpia iOS-laitteiden puhdistusohjelmistoja

Jos haluat kävellä ylimääräisiä mailia saadaksesi täydellisen hallinnan laitteen tallennustilasta ja haluat poistaa välimuistin, roskapostitiedostot helpommin, suosittelen sinua kokeilemaan iPhonen / iPadin puhdistusohjelmistoa.

On olemassa useita erittäin tehokkaita iPhone-puhdistusaineita, kuten iFreeUp, CleanMyPhone, Cisdem iPhoneCleaner ja Tenorshare iPhone Care Pro. Ne ovat melko käyttäjäystävällisiä, kun haluat optimoida laitteen suorituskyvyn ja palauttaa arvokasta tallennustilaa.

Ehdotan, että kokeilet puhelimen puhdistusohjelmiston ilmaisen version (jos saatavilla) ennen premium-version käyttämistä vain varmistaaksesi, että se sopii täydellisesti tarpeisiisi.

Ratkaisu # 6: Ikivanha, mutta erittäin tehokas temppu: Pidä välilehti manuaalisesti sovellusvälimuistissa ja tarpeettomissa tiedostoissa

Yksi melko yksinkertainen tapa estää sovelluksen välimuisti ja turhat tiedostot vaikeuttamasta iPhonen elämää on ampua tarpeettomat tavarat manuaalisesti säännöllisesti. On olemassa useita sovelluksia, joiden avulla voit tyhjentää välimuistin.

Jos käytät paljon viestisovellusta, kuten WhatsApp, poista turhat chatit ja media ajoittain. Älä myöskään anna sen valokuvien ja videoiden lataamista automaattisesti kamerarullallesi. Jos jotkin sovellukset tallentavat tavallista enemmän tallennustilaa, poista ne poistaaksesi asiakirjat ja tiedot ja asentamalla ne uudelleen.

On toinenkin kokeiltu tapa päästä eroon minkä tahansa sovelluksen asiakirjoista ja tiedoista - pyyhi vain kaikki tiedot ja nollaa laite! Voit tehdä tämän varmuuskopioimalla laitteesi iTunesin kautta → avaamalla sitten laitteen Asetukset-sovellus → Yleiset → Nollaa → Poista kaikki kaikki sisällöt ja asetukset → Palauta laite varmuuskopiosta.

  • Twitter-välimuistin ja verkkotietojen tyhjentäminen iPhonessa
  • Kuinka tyhjentää WhatsApp-keskusteluhistoria
  • Kuinka tyhjentää Snapchat-välimuisti
  • Kuinka tyhjentää Dropbox-välimuisti

Siinä kaikki, kaveri!

Käärimistä…

Edellä mainittujen ratkaisujen olisi pitänyt ehdottomasti ratkaista iPhonen tai iPadin hitaus. Viimeinen ratkaisu kaiken palauttamiseen ja poistamiseen on se, jonka teen henkilökohtaisesti muutaman kuukauden välein. Jos tiedät muita tapoja parantaa iPhonen ja iPadin suorituskykyä, ilmoita siitä muille käyttäjille kommentoimalla alla.

Uusimmat viestit