Kuinka pysäyttää Safari esilataamalla Top-Hit iPhonessa tai iPadissa

Kun haet / annat avainsanan iPhonen tai iPadin Safarin yhtenäistetyssä palkissa, sinun pitäisi nähdä "Top-Hit". Tämä on haun ensimmäinen tulos (valitsemasi hakukoneen perusteella). Safari pystyy esilataamaan suosituimmat tulokset niin, että kun napautat sitä, tuloslinkit avautuvat nopeammin.

Teknisesti tämä on erittäin hyödyllinen ominaisuus, kun haet. Esiladattu suosituin verkkosivusto latautuu nopeammin ja nopeammin. Ja monissa tapauksissa tämä säästää aikaa. Kun etsit yleistä tietoa elokuvista, teknisistä määritelmistä, tuotemyymälöistä ja osoitteista, tämä voi olla erittäin kätevää.

Mutta hienosta ominaisuudesta on maksettava hinta. Joka kerta kun haet, napsautatko huippuhittiä vai ei, se ladataan valmiiksi taustalle. Tämä tarkoittaa, että tiedot syödään. Rajoittamattomassa suunnitelmassa tai Wi-Fi-verkossa tämä on ok. Mutta rajoitetulla tietosuunnitelmalla se voi olla huono. Ja aiomme poistaa tämän ominaisuuden käytöstä.

Kuinka pysäyttää Safari esilataamalla Top-Hit iPhonessa tai iPadissa

Vaihe 1. Avaa asetukset sovellus.

Vaihe # 2. Näpäytä Safari.

Vaihe # 3. Sammuta kytkin, joka lukee Esitäytä huippuhitti.

Niin yksinkertaista. Ei ole kovin usein, että napsautat ensimmäistä Google- tai Bing-tulosta, mutta se riippuu. Minun mielestäni Preload Top-Hitin sammuttaminen on ehdottomasti sen arvoista.

Älykäs hakukentässä huomaat myös toisen kytkimen nimeltä Hakusehdotukset. Tämä toimii hyvin samalla tavalla kuin Chromen yhtenäinen hakupalkki ehdottaa hakusanoja kirjoittaessasi muutaman kirjaimen tai sanan. Tämä on kätevä työkalu, ja voidaan olettaa, että se vie paljon vähemmän kaistanleveyttä kuin esilataustoiminto.

Siinä kaikki, kaveri!

Voit myös lukea:

  • Safarin ponnahdusikkunoiden estotoiminnon käyttöönotto iPhonessa, iPadissa ja Macissa
  • Kuinka ladata PDF-tiedostoja Safarista iPhoneen, iPadiin ja Maciin
  • Käytä Lukijan näkymää Safarissa iPhonessa ja iPadissa

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit