Parhaat iMessage-vaihtoehdot vuonna 2021

Annoin mahdollisuuden käyttää ainoaa iMessagea kommunikoidakseni sekä henkilökohtaisessa että työelämässä. Se ei kuitenkaan ole mahdollista, koska Apple ei tarjoa suosittua viestisovellustaan ​​Androidilla. Ja mikä on saanut minut tutkimaan parhaita iMessage-vaihtoehtoja. Eikä siksi, että monipuolisista viestintäsovelluksista on pulaa, ne eivät tarjoa samaa suojaustasoa. Lisäksi ne eivät toimi yhtä saumattomasti kuin Applen iMessage. Viestintäajan piristämisessä nämä iOS: n kolmannen osapuolen lähettimet voivat kuitenkin ylittää iMessagen.

1. WhatsApp

Ei palkintoja arvaamisesta, Whatsapp on ylivoimaisesti suosituin viestisovellus maailmassa. Messengerillä on hämmästyttävä 1,5 miljardia käyttäjää 180 maassa, ja se erottuu muista suosion suhteen.

Voit käyttää tätä sovellusta kommunikoida hauskalla tavalla ja lähettää / vastaanottaa viestejä, puheluja, valokuvia, videoita, ääniviestejä ja hauskoja GIF-tiedostoja. Koska lisämaksua ei ole, voit lähettää viestejä myös kansainvälisesti.

Jaa reaaliaikainen sijaintisi läheisten ystävien kanssa ja aseta myös viileä tila. WhatsApp Webin ansiosta voit lähettää ja vastaanottaa viestejä jopa tietokoneen selaimella.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Messenger

Facebook Messenger on luultavasti monipuolisin viestintäsovellus. Sovellus on saanut sinut täysin peitetyksi valtavasta GIF-kirjastosta mammutti tarrasarjaan. Lisäksi voit soittaa ääni-, videopuheluita, lähettää valokuvia, videoita ja jopa pelata ystäviesi kanssa.

Yhtäkkiä lompakossasi loppuu käteinen? Ei hätää, pyydä ystävääsi lähettämään sinulle rahaa. Lisäksi voit myös ottaa yhteyttä suosikkiyrityksiisi ongelmien ratkaisemiseksi tai välitöntä apua varten.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Kik

Pysy synkronoituna ystävien ja läheisten kanssa. Kik antaa sinun ilmaista tunteiden kaikki värit pääasiassa suuren hymiöiden, GIF-kuvien ja tarrojen ansiosta. Lisäksi perustat myös ryhmän, joka pysyy yhteydessä asiakkaisiisi tai hauskoihin ystäviisi.

Sieppaa jokainen hetki ja jaa se rakkaillesi. Hyödynnä myös videopuheluominaisuuksia pysyäksesi lähelläsi sinulle tärkeitä ihmisiä. Ja oh, sovellus voi myös auttaa tapaamaan uusia ihmisiä, joilla on samanlainen kiinnostus.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Signaali

“Signaali” sitoo itsensä yksityisviestinä. Ja jos haluat tarjota hieman enemmän yksityisyyttä henkilökohtaisille tiedoillesi, tämä voi olla järkevä vaihtoehto.

Sovellus ei tallenna mitään tietojasi ja tarjoaa alusta loppuun salauksen, jotta se voidaan suojata. Luotettavan tietoturvan lisäksi sen avulla voit kommunikoida videoiden, äänen ja tekstin kautta. Lisäksi sillä on myös mahdollisuus lähettää katoavia viestejä, jotka sopivat erinomaisesti salaiseen keskusteluun. Lisätietoja Signal-sovelluksen ja Signal Messenger -vinkkien käytöstä iPhonelle.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Sanoma Messenger

Mikä tekee "Telegram Messengeristä" kelvollisen kilpailijan, on kyky tarjota luotettava suoja henkilökohtaisille tiedoillesi. Kaikki tietosi on suojattu edistyneellä 256-bittisellä symmetrisellä AES-salauksella, 2048-bittisellä RSA-salauksella ja suojatulla Diffie – Hellman-avaimenvaihdolla.

Se toimii melko nopeasti ja pitää viestisi myös suojattuna. Yksi tämän messengerin merkittävistä ominaisuuksista on synkronoitu toiminto. Tämä tarkoittaa, että voit aloittaa kirjoittamisen iPhonellasi ja noutaa sen vasemmalta iPadiltasi.

Vielä parempi, voit tehdä ryhmäkeskustelun jopa 200 000 jäsenen kanssa pitääksesi yhteyttä kaikkiin sinulle tärkeisiin asioihin.

Hinta: Vapaa

ladata

6. WeChat

"WeChat" on erittäin suosittu Kiinassa, ja sillä on yli miljardi aktiivista käyttäjää ympäri maailmaa. Mikä erottuu tältä viestintäsovellukselta, on mahdollisuus tehdä ryhmäkeskusteluja jopa 500 kanssa. Joten riippumatta siitä, haluatko olla yhteydessä asiakkaisiisi tai useisiin ystäviin, se voi vastata kysyntään todella hyvin.

Sen avulla voit soittaa ryhmävideopuheluja jopa 9 henkilön kanssa. Nauhoita lyhyt video ja jaa se parhaiden kanssa Time Capsulessa. Leike katoaa automaattisesti 24 tunnin kuluttua. Lisäksi saat kaiken irti mukautetuista tarroista, jotka elävöittävät keskustelua.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Viber Messenger

”Viber” on saanut kaikenlaisia ​​ainesosia keskustelun valaisemiseksi. Yli miljardi käyttäjää ympäri maailmaa, se ei ole kaukana WhatsAppista, kun se tulee suosioon.

Tämä sovellus lupaa päästä päähän -salauksen tarjoamaan halutun suojan henkilökohtaisille viesteillesi. Luo ryhmäkeskustelu jopa 250 ystävälle ja pidä yhteyttä heihin missä ja milloin tahansa.

Poista itsetuhoava ominaisuus vahingossa lähetettyjen viestien poistamiseksi. Se ei ole kaikki, voit myös perustaa Viber-yhteisön vuorovaikutukseen samanmielisten kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Skype

Jos videopuhelut ovat tärkein prioriteetti, valitse Skype. Voit käyttää tätä sovellusta nauttia henkilökohtaisesta tai ryhmävideopuhelusta jopa 24 ystävän kanssa kerrallaan.

Jos et halua keskustella kasvotusten, käytä äänipuheluominaisuutta. Lisäksi lähetät myös kivoja kuvia ja leikkeitä parhaimmillesi. Se ei ole kaikki, voit merkitä kuvasi ja jakaa myös joitain kiehtovimmista GIF-tiedostoista, jotta keskustelun tunnelma säilyy.

Hinta: Vapaa

Lataa iPhonelle | Lataa iPadille

9. RIVI

"LINE" ei ehkä ole yhtä suosittu kuin useimmat kollegansa, mutta se voi antaa heille pitkän aikavälin rahansa. Sillä on ansaitusti yli 600 miljoonaa käyttäjää maailmanlaajuisesti.

Voit käyttää tätä sovellusta soittamaan ryhmäpuheluja jopa 200 henkilön kanssa. Sen avulla voit tallentaa suosikkikuvasi, videosi ja jopa viestisi jakamaan niitä ystäviesi kanssa. Mahdollisuus soittaa sekä ääni- että videopuheluja varmistaa, että sinulla on kaikki olennaiset välineet kommunikointiin.

Lisäksi sillä on myös sosiaalinen verkostopalvelu, jonka avulla voit lähettää upeita valokuvia aikajanallesi ja kommentoida ystäviesi jakamia kuvia.

Hinta: Vapaa

ladata

10. KakaoTalk

Olen löytänyt KakaoTalkin enemmän kuin kunnollisen viestisovelluksen. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä yhdistettynä kaikkiin olennaisiin työkaluihin tarkoittaa, että viestintäsi pysyy vapaana.

Haluatpa mennä henkilökohtaisesti läheisen kaverisi kanssa tai tuoda useita ystäviä alukseen, videopuheluominaisuus täyttää odotuksesi. Aikatauluta tapaamiset ja saa ajankohtaisia ​​muistutuksia, jotta et koskaan unohda niitä. Katso vaihtoehto suodattaa äänipuhelut huvin vuoksi.

Hinta: Vapaa

ladata

Se on melkein kaikki! Joten, nämä ovat kaikkien aikojen suosikkini iMessage-vaihtoehdot.

Paras panoksesi?

Hyväksy, nämä sovellukset eivät voi korvata iMessagea eivätkä tarjota samaa suojaus- ja kokemustasoa. Heillä on kuitenkin tarpeeksi, jotta voit kommunikoida aplombin kanssa. Ja tämä tekee heistä mahdollisuuden arvoisia.

Haluat tarkistaa myös nämä viestit:

  • Parhaat WhatsApp-vaihtoehdot iPhonelle
  • Sosiaalisen verkostoitumisen sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat videonmuokkaussovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Korjaukset: iMessage on kirjautuneena ulos virheestä iPhonessa

Mikä on suosikkiviestisovelluksesi ja miksi? Jaa ajatuksesi alla.

Uusimmat viestit