Parhaat sanskritin oppimissovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Sanskritin kieli on ehkä maailman vanhin kieli, ja se on synnyttänyt suurimman osan kaikista Intiassa nykyisin puhuvista kielistä. Ihmiset eri puolilla maailmaa ovat aina halunneet oppia sanskritia, mutta kirjallisuuden tutkijoita on jäljellä hyvin vähän. Onneksi jotkut iOS-kehittäjät ovat kehittäneet sovelluksia oppimaan sanskritin kielen suoraan iPhonestasi. Tarkasteltuamme paljon viimeinkin, keksimme joitain parhaita iPhone- ja iPad-sovelluksia sanskritin oppimiseen.

# 1. Vapautusfilologia sanskritin kielellä

Jos olet kurssilla sanskritin kielellä, mutta tarvitset silti apua kielen oppimisessa, tämä on sinulle yhden luukun kohde. Koska sanskritin kieli on hyvin monimutkainen, tarvitset kaiken mahdollisen avun, jonka saat, ja tämä sovellus tarjoaa sinulle juuri sen.

Aina ja aina, kun sinulla on vapaa-aikaa ja iPhonesi on mukanasi, voit käynnistää tämän sovelluksen ja vastata monivalintakysymyksiin. Näiden testien suorittaminen auttaa sinua muistamaan kaikki kieleen liittyvät tiedot.

Hinta: $3.99

ladata

# 2. Opi sanskritin videoita

Jos aiot käyttää vain yhtä näistä iOS-sovelluksista sanskritin oppimiseen, suosittelen, että kokeilet tätä sovellusta. Aivan kuten nimestä voi päätellä, tämä sovellus opettaa sinulle sanskritia videoiden ja tekoälyvalmentajan avulla.

Sovelluksessa on integroitu tekoälyvalmentajan ominaisuus tehokkaampaan ja interaktiivisempaan sanskritin kielen oppimiseen. Koska olkaamme kaikki rehellisiä täällä, me kaikki emme nauti näistä yksisuuntaisista keskusteluista. Kyllästymme heidän kanssaan nopeasti, sama pätee, kun opimme jotain. Joten mielestäni tämä on paras iOS-sovellus sanskritin oppimiseen.

Hinta: Vapaa

ladata

# 3. Letter2Sound (sanskritin kielellä)

Saatat oppia puhumaan kieltä, mutta on myös välttämätöntä tuntea ja oppia kielen ääntämiset ja äänet. Sinun pitäisi tietää, miten A-merkki tulisi lausua sanskritiksi, ja näin tämä sovellus on hyödyllinen.

Opi jokaisen sanakirjaimen ääntämiset ja sävy tämän sovelluksen avulla. Opi muodostamaan yhteys kirjoitettujen ja miltä se kuulostaa, koska se on tärkeä askel kohti kielen oppimista.

Hinta: $0.99

ladata

# 4. Kieli Curry - puhu intiaa

Jos olet intialainen kulttuuri ja sen kielet erittäin kiinnostuneita ja huvittuneita, sinun ei pidä antaa Language Currylle missaa. Language Curry on ilmainen ladata iOS-sovelluksen, joka auttaa sinua oppimaan erilaisia ​​intialaisia ​​kieliä, kuten sanskritia, hindia jne.

Kielien lisäksi sovellus opettaa sinulle myös paljon intialaista kulttuuria. Opit sanskritia helposti ja kätevillä muistikortilla, mikä auttaa sinua aloittamaan keskustelut sanskritissa alusta alkaen. Voit myös olla vuorovaikutuksessa muiden oppilaiden kanssa ja keskustella edistymisestäsi ja matkastasi tämän sovelluksen avulla.

Hinta: Vapaa

ladata

# 5. Sanskritin sanakirja

Riippumatta kielitaidosta, tarvitset aina sanakirjan. Sanskritin sanakirja on ensiluokkainen sanakirjaohjelma, jonka avulla voit kääntää sanskritista englanniksi. Jos sinusta on tullut ammattilainen sanskritissa, haluaisit mielelläni heiluttaa sitä ystäviesi ympärillä näiden täydellisten sanskritin tekstitysten avulla Instagram-viesteihisi.

Vältä virheiden tekemistä tämän sovelluksen avulla ja käytä tarkkoja sanoja, jotka yrität sanoa etsimällä niiden synonyymejä tai muita muunnelmia tämän Sanskrit Dictionary -sovelluksen avulla. Muista vain, että sinun on asennettava Devanagari-näppäimistöohjelma, jotta voit käyttää sovellusta optimaalisesti.

Hinta: $7.99

ladata

# 6. Chimky Trace Sanskritin aakkoset

Jos olet oppinut sanskritin kielen perusteet, sinun on siirryttävä kielen kirjoittamisen oppimiseen. Vaikka sovellus on tarkoitettu lapsille, siitä on hyötyä jopa aikuisille, jotka alkavat oppia kieltä.

Sovellus opastaa sinua ja auttaa kirjoittamaan sanskritiksi. Sinun on seurattava jokaisen sanskritin kielen aakkoset tässä sanskritin oppimisohjelmassa iPhonille. Syy, miksi se saa sinut jäljittämään jokaisen aakkosen, on se, että tutustut aakkosen muotoon ja käyriin auttaaksesi sinua kirjoittamaan paremmin.

Hinta: Vapaa

ladata

# 7. Sanskritin avustaja

Tämä sovellus tarjoaa kätevän ja suoraviivaisen tavan tutkia sanskritin kieltä. Se on uskomattoman hyödyllinen opiskelijoille, joogaopettajille tai kaikille, jotka ovat kiinnostuneita tietämään tämän muinaisen kielen yleisimmistä sanoista.

Jokaiselle aihealueelle on lyhyt ja yksinkertainen selitys ja laaja kysymyspankki, joka varmistaa, että tietokilpailusi ja testisi eivät koskaan toistu. Siinä on myös ainutlaatuinen harjoitustyökalu, joka tarjoaa tuhansia yhdistelmiä harjoitettavaksi.

Hinta: Vapaa

ladata

# 8. Lisää sanskritin sanastoa

Sanavaran lisääminen on yksi kielen oppimisen olennainen osa. Voisit ylittää perusasiat, mutta jos sanastosi ei ole kunnossa, et voi puhua, lukea tai kirjoittaa kieltä hyvin.

Joten, jos olet jo oppinut sanskritin kielen perusteet, on aika siirtyä seuraavaan vaiheeseen tällä ilmaisella iOS-sovelluksella oppia sanskritia. Yksinkertaisen ja käyttäjäystävällisen käyttöliittymän avulla tämä sovellus opettaa sinua rakentamaan sanskritin sanaston nopeasti.

Hinta: Vapaa

ladata

# 9. Sanskritin MAL

Opi sanskritin kieli hauskalla tavalla tämän sovelluksen avulla. Sanskritin MAL on vaivaton ja tehokas tapa oppia kieltä helposti. Tämän ilmaisen iOS-sovelluksen avulla voit oppia sanskritia omassa tahdissasi ja mukavuudellasi.

Pelaa hauskoja pelejä, tietokilpailuja tai opi sanskritia helppokäyttöisillä online-Flash-korteilla. Ota testit ja arvioi itsesi tämän sovelluksen avulla. Ota sujuvasti kiinni tästä kielestä.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos…

Toivottavasti saatat löytää tämän sovellusluettelon hyödyllisenä, jos haluat oppia yhden maailman vanhimmista kielistä, sanskritiksi. Ylistä sanskritiasi sanomalla hyviä asioita alla olevissa kommenteissa.

Saatat pitää lukemisesta:

  • Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset saksan, ranskan ja espanjan oppimiseen
  • Japanin oppimissovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPhone-sovellukset, joiden avulla voit oppia vierasta kieltä

Uusimmat viestit