Kuinka poistaa tarinat käytöstä Facebook-syötteessä?

Facebook-tarinat ovat mukavia, mutta ne eivät välttämättä voita kaikkien makuun. Jos et ole heidän suuri fani tai haluat pitää heidät poissa syötteestäsi, lue lisää ja etsi älykäs tapa poistaa Facebook-syötteitä paitsi iPhonesta tai iPadista myös Android-laitteesta.

Vaikka sosiaalisen verkostoitumisen sovellus ei tarjoa täydellistä tapaa pitää tarinoita loitolla, on olemassa kolmansien osapuolten sovelluksia, jotka voivat täyttää aukon todella hyvin. Olemme yrittäneet poistaa Facebookin ystävällisyydestä tarinoita iOS-laitteen Facebook-syötteestä. Se on melko yksinkertainen ja toimii tehokkaasti pitämällä heidät poissa.

Android-laitteille olemme löytäneet pyyhkäisyn luotettavan vaihtoehdon. Se on aivan yhtä yksinkertaista, joten voit laittaa tarinat pois vaivattomasti.

Tarinoiden poistaminen Facebook-syötteestä iPhonessa ja iPadissa

Friendly for Facebook on saatavilla ilmaiseksi ja vaatii iOS 9: n tai uudemman. Voit päivittää tämän sosiaalisen verkostoitumisen sovelluksen pro-versioon (1,99 dollaria) käyttääksesi sitä ilman mainoksia.

Vaihe 1. Lataa Friendly for Facebook iOS-laitteellasi ja käynnistä se. Sinun täytyy Kirjaudu sisään tililläsi.

Vaihe # 2. Napauta nyt rataskuvake oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 3. Napauta sitten Suodattimet.

Vaihe # 4.Kiihottua kytkin vieressä Piilota tarinat.

Se on melkein kaikki! Tästä eteenpäin et näe tarinoita uutissyötteessäsi. Myöhemmin, jos päätät tuoda ne takaisin, noudata samoja ohjeita yllä ja poista sitten Piilota tarinat -kohdan vieressä oleva kytkin käytöstä.

Tämän sovelluksen mukana tulee useita herkkuja, kuten yötila ja useita värikkäitä teemoja, joiden avulla voit käyttää tätä sovellusta hauskasti. Lisäksi voit myös tilata syötteen viimeisimpään. Joten hyödynnä niitä parantaaksesi kokemustasi.

Tarinoiden poistaminen Facebook-syötteestä Androidissa

Vaihe 1. Lataa Swipe for Facebook -sovellus Android-laitteellasi ja käynnistä se. Nyt, Kirjaudu sisään tilillesi.

Vaihe # 2. Napauta nyt kolme pistettä oikeassa yläkulmassa → Asetukset.

Vaihe # 3.Kiihottua kytkin vieressä Piilota Facebook-tarinat.

Se on melkein kaikki! Pyyhkäise Facebookiin on monipuolinen ja voi todella parantaa käyttökokemustasi. Voit käyttää PiP-tilaa videoiden katseluun ja myös syötteen selaamiseen kerralla. Sen avulla voit lajitella uutissyötteesi uusimpien mukaan ja myös tallentaa viestit, jotta voit tarkastella niitä myöhemmin.

Kuinka mykistää tietyt tarinat Facebook-syötteestä

Facebook antaa sinun mykistää tietyn tarinan, jota et enää halua seurata.

Vaihe 1. Avaa Facebook-sovellus mobiililaitteellasi.

Vaihe # 2. Nyt, löytää tarina, jonka haluat mykistää ja napauta sitä.

Vaihe # 3. Napauta sitten kolme pistettä oikeassa yläkulmassa.

Vaihe # 4. Napauta seuraavaksi Ohita nimi ja napauta sitten Mykistää vahvista ponnahdusikkunassa.

Tästä lähtien et näe tämän tarinan päivityksiä syötteessäsi. Jos haluat muuttaa mieltäsi myöhemmin, napauta Lisää tarinaan -painiketta → rataskuvake → Tarinat, jotka olet mykistä →, etsi sitten tietty tarina ja napauta Poista mykistys.

Käärimistä…

Luulen, että uutissyötteesi pysyy nyt kaukana tarpeettomista tarinoista. Paranna kokemustasi näiden yksinkertaisten menetelmien avulla.

Haluat tutustua myös näihin oppaisiin:

  • Facebook ei lataudu iPhoneen? Älykkäät vinkit sen korjaamiseen
  • 3D-kuvien luominen ja lähettäminen Facebookiin iPhonesta
  • Kuinka selvittää, onko Facebook-tiliäsi hakkeroitu
  • Ota kommenttien luokittelu käyttöön Facebook-viesteissä iPhonessa

Annat mahdollisuuden, kuinka parantaisit Facebook-tarinoita, jotta niistä tulisi käyttäjäystävällisempiä? Jaa ajatuksesi ja palautteesi meille kommenttiosassa.

Uusimmat viestit