WhatsApp Chatin siirtäminen iPhonesta Androidiin

Osana työtäni tarkastelen paljon sovelluksia ja pelejä eri laitteilla. Se sisältää Android, iOS, MacOS ja Windows. Henkilökohtaisen laitteen osalta minulla on sekä Android-puhelin että iPhone. Todellinen tuska on siirtää WhatsApp-chatit iPhonesta Androidiin. Jos olet siirtynyt Androidista iOS: ään tai päinvastoin, voit liittyä kipuuni.

Ei ole mitään työkalua, jonka avulla voit varmuuskopioida tai viedä iOS / Android WhatsApp -viestejä tietokoneille. Tärkein syy tähän on, että Android käyttää tietojen varmuuskopiointia Google Drivella, kun taas iOS-laite käyttää iCloudia. Monimutkaisuuden lisäämiseksi molemmilla pilvivarastoilla on täysin erilainen salaus.

Olin täysin yllättynyt, kun dr.fone-kaverit lähestyivät minua kokeilemaan uutta työkalua, joka mahdollistaa WhatsApp-tietojen varmuuskopioinnin Androidista ja palauttamisen iOS-laitteelle tai päinvastoin. Aluksi sivuutin sen; koska olen kokeillut kättäni niin monilla eri tavoilla viimeisten kuuden kuukauden aikana, että tätä sähköpostia oli minulle vähän vaikea upota. Mutta koska työkalujen tarkistaminen on minun tehtäväni, ajattelin antaa sille kuvan. Yllätyksekseni se toimi! Innoissaan? Anna minun näyttää, miten se tehdään.

Kuinka siirtää WhatsApp-chatit iPhonesta Androidiin Palauta sosiaalinen sovellus -sovelluksen avulla

Vaihe 1. Käynnistä dr.fone sovellus Macissa ja napsauta Palauta sosiaalinen sovellus.

Vaihe # 2. Napsauta seuraavassa näytössä nyt WhatsApp-kuvake vasemmassa sivupalkissa ja napsauta sitten "WhatsApp-viestien siirtäminen" oikealla.

Vaihe # 3. Sinun täytyy Liitä molemmat laitteesi Maciin. Yksi on iPhone ja toinen on Android-laite. Kun sovellus on havainnut molemmat laitteet, näet, että yksi on merkitty lähteeksi, kun taas toinen on merkitty kohteeksi. Voit muuttaa heidän tilaa napsauttamalla Käännä.

Vaihe # 4. Kun olet määrittänyt määränpään ja lähdelaitteen, napsauta Siirtää oikeassa alakulmassa.

Vaihe # 5. Siirtoprosessi poistaa kaikki viestit kohdelaitteelta. Saat ponnahdusikkunan, joka pyytää vahvistusta, napsauta Kyllä.

Vaihe # 6. Kun ponnahdusikkuna on vahvistettu, varsinainen siirtoprosessi alkaa. Odota, että se loppuu. Kun toimenpide on valmis, voit avata WhatsAppin kohdelaitteessa ja napauttaa ponnahdusikkunassa kohtaa ”Palauta”.

Se siitä. Älypuhelimesi alkaa palauttaa siirrettyjä WhatsApp-viestejä. Kun se on tehty, voit tarkistaa ja vahvistaa.

Siinä kaikki, kaveri!

Hinnoittelu:

  • Yhden vuoden lisenssi: $29.95
  • Elinikäinen lisenssi: 39.95
  • Yhden vuoden liikelupa: $399

Osta Restore Social

Kirjautua ulos…

Androidilla ja iOS: lla on sisäänrakennettu siirtoominaisuus, mutta se rajoittuu yhteystietoihin, kuviin ja videoihin. Kaikki nämä asiat voidaan siirtää helposti ilman siirtotoimintoa. Tarvitsemme todella toimintoja WhatsApp-tietojen siirtämiseksi iOS: n ja Android: n välillä. Kukaan ei voi ennustaa, tarjoaako jompikumpi käyttöjärjestelmistä mitään sellaista tulevaisuudessa vai ei, mutta siihen asti apuvälineet ovat kuten dr.fone.

Voit myös tutkia:

  • WhatsAppin lukitseminen iPhonelle kasvotunnuksen tai kosketustunnuksen avulla
  • Lopeta WhatsApp valokuvien ja videoiden tallentamisesta iPhone-kamerarullaan
  • WhatsApp-ryhmäkutsun soittaminen iPhonessa ja Androidissa
  • Kuinka varmuuskopioida / palauttaa WhatsApp-chat-viestit ja -valokuvat iPhonessa ja Android-laitteessa

Yrititkö dr.fone laitteellesi? Mitkä ovat ajatuksesi? Jaa se kommenttikentässä.

Uusimmat viestit