Herätyskellon värinän poistaminen käytöstä iPhonessa

IPhonen värähtelymoottori on melko voimakas. Aina, kun soittoääni kuuluu, saat myös tasaisen värinähälytyksen. Se on hieno soittoäänille, mutta entä herätyskellot? Hälytyksessä ei tarvita tärinää.

Kello-sovelluksessa on tapa poistaa värinä käytöstä. Selvitetään, miten voit poistaa tärinän käytöstä hälytyksessä iPhonessa. Ennen iOS 9: ää iPhone-hälytyksessä oli vain yksi tapa poistaa tärinä. Mutta nyt meillä on kaksi vaihtoehtoa. Aloitetaan uusimmasta, joka on otettu käyttöön iOS 9: ssä.

Tärinän poistaminen käytöstä iPhonen hälytyksessä

Menetelmä # 1

Vaihe 1. Avaa Kello-sovellus iPhonessa.

Vaihe # 2. Napauta hälytys alhaalta → Napauta Muokkaa vasemmassa yläkulmassa.

Vaihe # 3. Napauta Herätysaika.

Vaihe # 4. Napauta Ääni.

Vaihe # 5. Napauta Tärinä → Napauta Ei mitään.

Joten, kuten sanoin aiemmin, tämä menetelmä toimii iOS 9: ssä. Katsotaanpa nyt tapaa, jota meidän oli käytettävä alkuaikoina.

Menetelmä # 2

Vaihe 1. Tuoda markkinoille Asetus.

Vaihe # 2. Näpäytä Kuulostaa.

Vaihe # 3. Tässä sinulla on kaksi vaihtoehtoa 1- Tärinä renkaassa, 2 – Värinä hiljaisuudessa. Poista molemmat kytkimet käytöstä.

Olet valmis! Sinulla ei enää ole tärinää. Tietenkin voit saada sen takaisin kytkemällä kytkimet uudelleen päälle.

Kyllä, huomaat, että tämä vaikuttaa värinään myös soittoäänien aikana. Kun poistat värinäkytkimet käytöstä, et saa värinähälytyksiä soittoäänessäsi tai herätyskellossasi. Toivotan, että Applella olisi erityinen kytkin vain herätyskellojen värinätilaa varten.

Kuten aiemmin todettiin, iPhonessa on erittäin vahva tärinämoottori. Se on parantunut entisestään ohuemmilla kehyksillä iPhone 5: ssä ja 6: ssa. Joillakin pinnoilla tärinä johtaa meluisaan sävyyn, joka on usein ärsyttävää.

Pitkä, voimakas tärinä voi ärsyttää toisinaan. Ajattelen puupöydällesi asetettua iPhoneasi: värinä todella luo puulle meluisen sävyn. Huolimatta siitä, että se on hyödyllinen ominaisuus aikoina, jolloin iPhone on taskussa, herätyskellon tärinä häiritsee yleensä sinua, jolloin sinusta tuntuu epämukavalta. Toivon, että tämä pieni vinkki auttaa välttämään tärinää herätyskellossa.

Älä unohda jakaa palautettasi kommenteissa, Facebookissa, Twitterissä ja Google Plus -palvelussa.

Uusimmat viestit