Parhaat nestemäiset näytönsuojat iPhonelle vuonna 2021

Vaikka karkaistu lasi ja yksityisyyden suojakalvot tarjoavat epäilemättä erinomaisen suojan iPhonellesi, myös nestemäiset on syytä harkita. Niiden tärkein etu on tarjota täysin luonnollinen tunnelma ilman näkyvää kantta ruudulla. Lisäksi nestemäisiä näytönsuojaimia voidaan käyttää mihin tahansa iPhone-malliin, jotta ne voivat toimia kaikilla laitteillasi. Jos tämä kuulostaa houkuttelevalta, tartu näihin iPhonen parhaisiin nestemäisiin näytönsuojiin.

 1. MOTYK
 2. kypärä
 3. ClearView
 4. Luvvitt
 5. Emovendo
 6. SP titaani
 7. Nano Z
 8. Liukas
 9. Ti22
 10. NicheMkt

1. MOTYK

Tässä on huippuluokan erittäin kestävä, täysin läpinäkyvä nestemäinen näytönsuoja, joka tarttuu laitteen lasiin ja tarjoaa huomattavasti paremman naarmuuntumisen, kosteuden ja iskunkestävyyden.

Se luo näkymätön suojapinnoite, joka nostaa laitteen näytön kovuudeksi 9H. Lisäksi se on valmistettu Saksassa ja tarjoaa äärimmäisen näytön suojauksen samalla kun se on täysin näkymätön. Se on erittäin kirkas eikä häiritse kosketusherkkyyttä.

Hinta: $9.99

Tutustu Amazoniin

2. kypärä

cellhelmet Liquid Glass on nano-pinnoite, joka on 500 kertaa ohuempi kuin hiukset. Tämä tekee siitä näkymättömän paljaalla silmällä, joten puhelimesi näyttö näyttää siltä, ​​ettei siinä ole mitään. Lisäksi se toimii kaikkien koteloiden ja lisävarusteiden kanssa.

Voit levittää vain pyyhkimällä sen päälle, antamalla sen kuivua ja harjaamalla sitä. Se kovettuu lasillesi ja lasiin seuraavan 24 tunnin aikana, mikä tekee siitä vahvemman molekyylitasolla. Ja jos se ei suojaa laitettasi, sinulle maksetaan jopa 100 dollaria korvauskustannuksista Yhdysvalloissa.

Hinta: $49.99

Tutustu Amazoniin

3. ClearView - nestekidenäyttöinen näytönsuoja

ClearView Liquid Screen Protector on näkymätön nestemäinen pinnoite, joka voidaan helposti levittää laitteen näyttöön. Se tarttuu lasiin ja parantaa naarmuuntumista ja iskunkestävyyttä.

Lisäksi se täyttää näytön puutteet ja lisää lasikerroksen. Samanaikaisesti se ei häiritse mitään toimintoja ja antureita, ja sitä voidaan käyttää myös kameran ja etukaiuttimien päällä.

Hinta: $12.99

Tutustu Amazoniin

4. Luvvitt

Tässä on huippuluokan, erittäin kestävä, täysin läpinäkyvä nestemäinen näytönsuoja, joka tarttuu laitteen lasiin ja tarjoaa huomattavasti paremman naarmuuntumisen, kosteuden ja iskunkestävyyden.

Se on valmistettu Saksassa ja luo näkymätön suojapinnoite, joka lisää näytön vahvuuden 9H-kovuuteen. Lisäksi, jos laite vahingoittuu samalla kun se suojataan tällä nestemäisellä lasilla, rajoitettu vaihtotakuu tarjoaa jopa 250 dollarin vakuutusturvan näytön korjaamiseen.

Hinta: $19.99

Tutustu Amazoniin

5. Emovendo

Tämä nestemäinen näytönsuoja on valmistettu erityisistä pinta-aktiivisista aineista ja orgaanisesta lasista tekniikan nimeltä Spark Homogenizing avulla. Se tarjoaa luotettavan suojan iPhonelle ja kestää leikkurin naarmuja.

Lisäksi kertakäyttöinen sovellus voi kestää noin 8 vuotta! Tämä johtuu siitä, että kalvo vahvistuu päällystysajan kasvaessa. Myös yksi pieni pullo (5 ml) voi tarjota viisi pinnoitetta, mikä on kustannustehokasta.

Hinta: $22.99

Tutustu Amazoniin

6. SP Titanium - Premium Liquid Näytönsuoja

Saat täydellisen näkymättömän suojan tutustumalla tähän ensiluokkaiseen nestesuojukseen. Siinä on täydellinen selkeys ja sileys, joten et edes huomaa, että näytölläsi on jotain.

Se tekee vaikuttavan työn tahrojen pitämisestä poissa ja on antibakteerinen, vettähylkivä ja helppo levittää. Lisäksi se antaa 9H-kovuuden myös näytölle. Koska se on valmistettu Saksassa, voit olla varma laadusta.

Hinta: $8.99

Tutustu Amazoniin

7. Nano Z - Pinnoite nestemäinen näytönsuoja

Suojaa iPhone-näyttöäsi naarmuilta ja pölyltä tällä armeijan käyttämällä vettä hylkivällä ja näytönsuojalla. Se on naarmuuntumista ja pölyä hylkivä ainutlaatuisella kaavalla, joka tarjoaa erinomaisen suojan.

Levitä neste kätevästi näytölle, ja kun se on kovettunut, voit käyttää laitettasi huolimatta naarmuista. Pinnoite parantaa ja syventää läpinäkyvyyttä vuosia. Helpottaa sormenjälkien poistamista.

Hinta: $27.00

Tutustu Amazoniin

8. Slick Gadget - Nano Liquid Näytönsuoja

Tämä on yksi parhaista nestemäisistä näytönsuojuksista iPhonellesi. Tämä johtuu siitä, että toisin kuin muut, sen terveys- ja ympäristövaikutukset on testattu. Se ei sisällä vaarallisia materiaaleja ja on kansainvälisesti yhteensopiva turvallisuuden varmistamiseksi.

Ratkaisu sitoutuu näkymättömästi näytön pintaan parantamaan sen kestävyyttä 9H-kovuuteen säilyttäen terävän terävyyden. Lisäksi, jos tuote ei suojaa puhelimesi näyttöä, korjaustakuu maksaa jopa 300 dollaria korjauksista.

Hinta: $19.99

Tutustu Amazoniin

9. Ti22 - nestemäinen titaanisuojus

Ti22: n nestesuoja tarjoaa myös 9H: n naarmunkestävyyden ja lisää kovuutta 5 Newtoniin. Tämä suoja suojaa iPhonen näytön naarmuuntumattomalta ja alkioilta. Yhtiö väittää myös vähentävänsäteilyä nesteen levittämisen jälkeen näytölle.

Tämä on epäilemättä hyvä tuote, kun otetaan huomioon oikeudenmukainen hinnoittelu. Lopuksi on kolme vaihtoehtoa valita - 1 sovelluspaketti, 2 sovelluspaketti tai 4 sovelluspaketti.

Hinta: $9.99

Tutustu Amazoniin

10. NicheMkt

Tässä on toinen nestemäinen näytönsuoja, joka lupaa 9H-kovuuden ja suojaa näyttöäsi naarmuilta ja siruilta. Se tarjoaa huipputeknistä, amerikkalaista nestemäistä nanoteknologiaa 100 prosentin selkeydellä.

Lisäksi se ei sisällä kuplia ja vähentää sormenjälkien ja tahrojen ulkonäköä näytöllä. Se on helppo levittää huolimatta kuplista, vääristä kohdista, väärästä asennosta, liimapisteistä tai pölystä.

Hinta: $9.99

Tutustu Amazoniin

Yhteenvetona

Mitä näistä nestemäisistä näytönsuojista kokeilet iPhonellesi? Pudota meille kommentti alla haluamallasi tavalla.

Saatat myös haluta tarkastella:

 • Kamerasovellukset iPhonelle
 • Vinkkejä Instagramin käyttämiseen ammattilaisena
 • Live-taustakuva-sovellukset iPhonelle
 • Parhaat iPhone 12 Pro Max -näytönsuojat

Uusimmat viestit