Parhaat sanasto-sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Kirjoittaminen on väistämätön osa jokaisen elämää, olipa se sitten yksinkertainen tekstiviesti, sähköposti tai essee; meidän kaikkien on käsiteltävä sitä. Vaikka suurin osa meistä luottaa Googleen etsimään täydellistä sanaa, on parempi pitää yksi näistä parhaista iPhoneen ja iPadille tarkoitetuista sanasto-sovelluksista kätevästi kirjoittamisen täydellisyyden ja tarkkuuden kannalta. Niille, joilla ei ole aavistustakaan, mikä sanasto on, sanon teille, että sanasto on eräänlainen sanakirja, joka sisältää kaikki synonyymit ja antonyymit jokaiselle sanalle.

Sanaston käyttäminen lisää sanavarastoa paljon. Sanakirja-sovellus auttaa sinua tuntemaan sanan merkityksen, alkuperän ja ääntämisen, mutta tesaurus-sovellus auttaa sinua sanalla, joka sopii parhaiten lauseeseen.

1. Sanakirja

Korkeimmalla sijoituksella App Storessa, Sanakirja-sovellus on täysin ladattu sanakirja- ja sanasto-sovellus, jonka avulla voit käyttää sitä myös offline-tilassa. Tämä sovellus sisältää määritelmät ja synonyymit maailmanlaajuisesti tunnetuista sanakirjoista ja sanastoista Webster, American Heritage ja Rogetin sanasto.

Sovellus tarjoaa ilmaisen offline-pääsyn useisiin muihin ominaisuuksiin, kuten sanastoihin, sananlaskuihin, lääketieteelliseen sanakirjaan, kymmeniin käännösvaihtoehtoihin ja sanakirjaan myös vuosituhannen kielelle. Jos etsit sanavarastoa, tämä on paras sovellus sinulle.

Hinta: Ilmainen (tilaus - 1,99 dollaria)

ladata

2. Merriam-Webster-sanakirja

Amerikan arvostetuimmissa ja hyödyllisimmissä sanakirjoissa ja sanastoissa on myös iOS-sovellus. Muistan hyvin selvästi, että meidät on tarkoitettu viittaamaan Webster-sanakirjaan koulussa. Ja luulen, että jokainen meistä on viitannut Webster-sanakirjaan ainakin kerran elämässään.

Täytyykö minun sanoa, että tällä sovelluksella on erittäin kattava luettelo sanoista sekä sen määritelmät, merkitykset, synonyymit, antonyymit ja paljon muuta? Se on universaali sovellus yhdessä päivän sanan ja lauseen rakentamisen esimerkkien kanssa. Webster on ollut luotettava sanakirja monien vuosien ajan ja on edelleen sellainen.

Hinta: Ilmainen (tilaus - 1,99 dollaria)

ladata

3. Edistynyt sanakirja ja sanasto

Uusilla sanoilla, jotka lisätään sanastoihimme päivittäin, tällä sovelluksella on parhaat ja kattavimmat englannin kielen sanat. Tämä sovellus koostuu todellakin kaikista elementeistä, joita tarvitaan sanakirja- ja sanasto-sovelluksissa ja niin paljon muuta. Määritelmien, synonyymien ja antonyymien ohella sovelluksella on myös täydellinen valikoima hypinmejä, hyponyymejä ja meronyymejä.

Advanced Dictionary -sovelluksessa on yli 140 000 määritelmää, joissa on yli 250 000 linkkiä ja 1,4 miljoonaa sanaa. Eri sanamuotojen ohella sovelluksella on myös valtava tietokanta esimerkkejä ja esimerkkejä siitä, kuinka tiettyä sanaa voidaan käyttää lauseen muodostuksessa ja kuinka se on tarkoitus rakentaa ja lajitella.

Hinta: Ilmainen (tilaus - 0,99 dollaria)

ladata

4. Englanninkielinen sanasto

Kattavan sanavalinnan ja helppojen hakuvaihtoehtojen avulla tämä iPhone-sanasto -sovellus pitäisi olla avainsana sanoille. Rakenna sanastosi ja löydä täydelliset sanat tehtävääsi varten tämän sovelluksen avulla ja tee vaikutuksia ikäisillesi sanoillasi. Sovellus tarjoaa yhden suurimmista synonyymi- ja antonyymikokoelmista sekä niiden ääntämiset.

Siinä ei ole vain yksittäisiä termejä, vaan lauseita ja täydellisiä puhekielen sananlaskuja. Sananlaskujen mukana ovat oikeinkirjoittajat ja ammattikirjoittajien terminologiat. Sovellukseen on ladattu yli 1767000 synonyymiä ja 361000 antonyymiä, jotka vaihtelevat 349000+ englanninkielisistä sanoista ja 25000+ kuvista visuaalisiin viitteisiin.

Hinta: $2.99

ladata

5. Tiivis Oxfordin sanakirja

Luulitko todella, että puhumme sanakirja- ja sanasto-sovelluksista sisällyttämättä Oxfordia luetteloomme? Varmasti ei, Oxfordin sanakirja on kuin Steve Jobs sanasanalle. Aivan kuten Apple Inc., on epätäydellinen ilman Steve Jobsin osallistumista, englannin kieli on epätäydellinen ilman Oxfordin sanakirjaa.

Concise Oxford Dictionary -sovellus on kattavin sanakirjasovellus, joka on saatavilla iPhonelle ja iPadille. Siinä on erilaisten sanojen ääntämisiä amerikkalaisessa ja brittiläisessä aksentissa sekä muutamia muita muutoksia. Voit oppia sanojen synonyymit ja määritelmät osoittamalla kameralla sanaa kohti ja antamalla etsimen tehdä työnsä. En valehtele, jos sanoisin olevani hieman taipuvainen tähän sovellukseen tässä sovellusluettelossa.

Hinta: $11.99

ladata

6. WordWeb-sanakirja

Yli 285 000 sanaa, lauseita ja johdettuja muotoja, 225 000 sanan merkityksellisiä määritelmiä, 70 000 käyttöesimerkkiä ja 85 000 tekstin ääntämistä WordWeb Thesaurus -sovellus iPhonelle on yksinkertaisesti yksi parhaimmista. WordWeb-sovelluksen avulla jätät varmasti erittäin positiivisen ja vaikuttavan vaikutelman.

Tämän sovelluksen valtava tietokanta sanoista on hyödyllistä, kun kirjoitat virallisia viestejä ja sähköposteja tai kirjoitat esseitä. Sovellus tukee myös nopeustarkistusta ja ehdottaa homofonien oikeaa käyttöä. Ja se on myös kätevä mehiläishoitoa varten valmistautuville ihmisille, koska sillä on yksityiskohtainen sanojen alkuperä ja historia sekä niiden vaihtoehdot ja vastakohdat.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Sanakirja.com

Dictionary.com on johtava ilmainen englanninkielinen sanakirjasovellus iPhonelle - yli 2 000 000 luotetulla määritelmällä ja synonyymillä Dictionary.com -sovellus on suunniteltu ja optimoitu iPhonellesi. Jos haluat käyttää sanakirjaa ja sanastoa offline-tilassa, voit tehdä sen lataamalla myös sovelluksen offline-version.

Päivän sana, ääntämiset, äänihaku, sanatrendit, kieliopin vinkit jne. Ovat muutamia monista tämän sovelluksen ominaisuuksista. Voit myös testata sanastosi tietokilpailuominaisuudella, sinun on vain aloitettava tietokilpailu, ja sovellus saa käyttöösi kuinka erinomainen tai huono sanastosi on.

Hinta: Ilmainen (tilaus alkaa - 0,99 dollaria - 3,99 dollaria)

ladata

8. Sanakirja

Saitko kiehtovan uuden sanan lukiessasi englantilaista klassikkoa? Kirjoitatko artikkelia ja etsitkö monimutkaisempaa synonyymiä melko yksinkertaiselle sanalle? Juuttunut ristisanatehtäväsi? Sanakirja on täällä ja kaikki vastaukset! Sovellus tarjoaa sanavaihtoehtoja sekä oikeinkirjoituksen tarkistukset ja määritelmät ja paljon muuta.

Tällä sovelluksella on erittäin helppokäyttöinen käyttöliittymä, mikä tekee sovelluksesta entistä toiminnallisemman käyttää. Sanoja on noin 147 000, joilla on sopivat sanavaihtoehdot, antonyymit, alkuperä ja merkitykset. Voit myös tallentaa ja lisätä kirjanmerkkeihin mielenkiintoisimpia tai eniten käyttämiäsi sanoja.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Oxfordin oppijan tesaurus

Toinen Oxfordin sanakirjoista on tässä luettelossa, eikä ole mikään yllätys, että se on. Hintapisteen lisäksi, joka erottaa nämä kaksi sovellusta; toiminnallisesti molemmat sovellukset ovat täysin erilaisia. Vaikka Concise Oxford Dictionary on 360 ° thesausurs-sovellus aloittelijoille (aivan kuten nimestä voi päätellä).

Ymmärrä samanlaisten sanojen erot kirjoitetussa ja puhutussa englannissa ja löydä oikeat sanat tarkalleen mitä tarkoitat. Tee tästä sovelluksesta ensisijainen sovelluksesi, jotta voit parantaa kielen komentoa ja sanastoa. Jokaisella sanalla on laaja 3-10 synonyymi, joita voit käyttää lauseen muodostuksen mukaan. Ei vain sitä, mutta voit myös viitata alla oleviin esimerkkilauseisiin jokaisen synonyymin alla ymmärtääksesi, kuinka sanaa käytetään lauseessa.

Hinta: $29.99

ladata

10. Taskusanasto

Tämä Thesaurus-sovelluksen miniversio on kätevä ihmisille, joiden ei tarvitse kirjoittaa tyhjentävästi. Yli 90 000 yleisesti käytetyn sanan avulla sovellus varmistaa, että sinua ei sekoiteta yksinkertaisempien sanojen vaikeisiin ja raskaisiin sanamuotoihin. Se on pienin offline-sanakirja App Storessa ilman online-riippuvuutta.

Tukee tumman teeman aivan uutta iOS 13 -ominaisuutta, joka on mielestäni erittäin jännittävä. Se tukee myös ristisanahaun, kirjanmerkkien lisäämisen, jakamisen jne.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos…

No, se oli luettelo top 10-sanasto-sovelluksista iPhonelle ja iPadille. Kerro meille alla olevissa kommenteissa, jos jokin näistä sovelluksista on suosikkisi joukossa.

Katso myös nämä viestit:

  • Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset sanskritin oppimiseen
  • iPhone- ja iPad-sovellukset saksan, ranskan ja espanjan oppimiseen
  • Parhaat japanilaiset oppimisohjelmat iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit