Parhaat iPhone 8 -läppäkotelot vuonna 2021

Mieluummin valitsen kääntökotelot kahdesta tärkeimmästä syystä. Ensinnäkin ne tarjoavat tarvittavan suojauksen älypuhelimelle. Ja toinen, ne auttavat myös minua pitämään silmät kurissa, varsinkin kun käytän laitettani lentokentällä tai bussipysäkillä. Lisäksi ominaisuudet, jotka haluan nähdä parhaissa iPhone 8 -läppäkoteloissa, ovat kestävä sisäänrakennettu ja tyylikäs muotoilu.

 • iPulse
 • SHIELDON
 • BELK
 • Belemay
 • SUORA
 • ICARERCASE
 • OtterBox STRADA
 • ZOVER
 • Nouske
 • TUCCH

# 1. iPulse

iPulsessa on vintage-kirjojen muotoilu, joka näyttää melko suloiselta 8.-kotelossa. Kotelo on valmistettu korkealaatuisesta italialaisesta viljan nahasta. Käsintehty muotoilu, jonka päällä on rohkeita ompeleita, parantaa sen profiilia entisestään.

TPU-kotelo vahvistaa rakennettaan, jolloin se kestää iskuja ja vastustaa myös naarmuja. Korttien säilyttämiseen on kolme paikkaa. Siinä on myös pieni tasku käteisen pitämiseen. Tätä klassista nahkakoteloa on saatavana kahtena värinä, kuten mustana ja ruskeana, ja sillä on rajoitettu elinikäinen takuu.

USP: Aito italialainen täysjyväinen nahka

Tutustu Amazoniin

# 2. SHIELDON

Rakastat SHIELDONia, jos tyylikäs profiili viehättää sinua. Valmistettu aidosta lehmännahasta, se on kestävä kotelo älypuhelimeesi. TPU-kotelo vahvistaa rakentamista entisestään ja antaa sen torjua pudotusten vaikutukset helposti.

Tässä tapauksessa voit tallentaa kolme korttia ja kuljettaa myös käteistä sisäholkkissa. Seisotoiminnon avulla voit sijoittaa iPhonen vaakasuoraan median nauttimiseen. Voit valita tämän tyylikkään nahkakotelon kuudella houkuttelevalla värillä, kuten mustalla, sinisellä, ruskealla ja muulla. Lisäksi SHIELDONilla on elinikäinen vaihtotakuu.

USP: Aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

# 3. BELK

Urheilullinen retrotyyli, BELKillä on laatu tehdä hieno pari iPhonen kanssa. Läppäkotelo on valmistettu PU-nahasta ja siinä on pehmeä pinta. TPU-puskuri tarjoaa sille kaivatun voiman selviytyä kolhuista ja pitää poissa naarmuilta.

Kortin pitämiseen on pieni tasku. Magneettisen sulkemisen avulla voit sulkea kotelon turvallisesti, kun taas jalustatoiminnon avulla voit käyttää laitetta handsfree-tilassa. Lisäksi BELK-läppäkotelo on saatavana 10 värivaihtoehtona, jotta voit valita laitteeseesi sopivamman.

USP: Retro-tyyli

Tutustu Amazoniin

# 4. Belemay

Ihailetko kirjan tyyliä nahkaa? Tässä Belemayn tarjouksessa on tyylikäs profiili aidolla lehmännahalla ja vaikuttava käsityönä tehty muotoilu.

Pehmeän ja iskunkestävän TPU: n ansiosta sisustus on saanut tyynyn kestämään pudotuksia. Minusta kolme korttipaikkaa ja käteistasku ovat tarpeeksi hyviä huolehtimaan perustarpeistasi.

Etukansi toimii myös hyödyllisenä jalustana maiseman katselun vahvistamiseksi. Värit: Belemay-retro-nahkakoteloa on saatavana kolmessa vaihtoehdossa: musta, sininen ja kahviruskea.

USP: Vaikuttava käsityönä muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 5. SUORA

Mikä tekee LONTECTista hyvän oston, on kyky huolehtia tarpeista ilman kompromisseja. Läppäkotelo on veistetty pehmeästä PU-nahasta ja siinä on tukeva TPU-puskuri, joka estää tahattomista putoamisista aiheutuvat uhat.

Selkeä takaosa antaa älypuhelimen näyttää tyylikkyydeltään. Siellä on myös iso lokero kortin pitämistä varten. Ominaisuuksien lisäksi Lontectissa on neljä hyvännäköistä väriä: kulta, ruusukulta, musta ja kiiltävä musta.

USP: Selkeä selkä

Tutustu Amazoniin

# 6. ICARERCASE

Pidän tämän ICARERCASE-läppäkannen yksinkertaisesta ja matalasta profiilista. Keinonahkapäällysteessä on siistit ompelut. Luistamattoman otteen ansiosta kotelo helpottaa iPhone 8: n pitämistä.

Sisätiloissa on käteistasku ja kolme paikkaa henkilöllisyystodistuksen ja luottokortin tallentamiseen. Suojauksen osalta tämä synteettinen nahkainen folio-läppäkotelo on riittävän vahva hajottamaan pienet iskut.

Lisäksi ICARERCASE on saatavana ruusukullan, mustan ja ruskean värivaihtoehtoina, ja ne kaikki näyttävät merkittäviltä.

USP: Liukumaton pito

Tutustu Amazoniin

# 7. OtterBox STRADA -SARJA

Erinomainen kestävyyden ja minimalismin sekoitus OtterBox STRADA SERIES -kotelot vievät kaikki laatikot pois. Iskuja vaimentavan rakenteen ansiosta ne ovat erittäin suojaavia.

Ulkovaipassa on harjattua teräskorostetta, kun taas sisäkuoressa on pehmeä kerros, joka vastustaa naarmuuntumista. Kortin pitämistä varten on pystytasku. Taskuystävällisen muotoilun ansiosta se liukuu helposti sisään ja ulos taskusta. Lisäksi STRADA-SARJA-koteloita on saatavana viidessä värissä ja rajoitettu elinikäinen takuu.

USP: Suojarakenne

Tutustu Amazoniin

# 8. ZOVER

Mielestäni ZOVER on täydellinen paketti, koska se kestää merkkiä kaikissa näkökohdissa. Ensinnäkin korkealaatuinen lehmännahka on antanut sille riittävän kestävyyden kestää pitkään. Toinen laatu, joka tekee siitä luotettavan vedon, on tukeva puskuri, joka tarjoaa laitteelle yleisen suojan.

Nahkakotelossa on käteistasku ja kolme korttipaikkaa korttien kantamiseen. Ja kun haluat saavuttaa joitain suosikkikappaleitasi, se myös jättää luotettavan jalustan roolin. Eikä siinä kaikki, ZOVER on saatavana kuudessa värivaihtoehdossa, kuten musta, tummanruskea, tummansininen, vaaleanpunainen, punainen ja viininpunainen.

USP: Tukeva sisävaippa

Tutustu Amazoniin

# 9. Nouske

Nouskella on melko yksinkertainen muotoilu, joka tarkoittaa liiketoimintaa. PU-nahka on ulkopinnaltaan melko pehmeä ja tarjoaa myös paremman pidon. Kumipäällysteinen sisävaippa auttaa sitä torjumaan iskuja ja naarmuja.

Tässä läppäkotelossa on vain yksi paikka, johon tallennat kortin. Sen avulla voit myös asettaa iPhonen vaakasuunnassa handsfree-videopuheluita varten. Lopuksi voit valita Nousken kahdeksalla viehättävällä värillä.

USP: Ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 10. TUCCH

TUCCH tarjoaa ensiluokkaisen lompakkokotelon kaikki ominaisuudet kohtuuhintaan. TPU: n ja PU-nahan yhdistelmä on lisännyt sen rakennetta tulemaan vahingossa kaatumisesta helposti. Korotettu reuna tarjoaa ylimääräisen suojan kosketusnäytölle.

Sisätiloissa on yksi iso lokero käteisen säilyttämiseen ja kolme taskua kortteja varten. Magneettinen läppä pitää hyvää työtä kotelon ehjänä. Voit valita TUCCH-läppäkotelon kolmessa värissä: musta, ruskea ja punainen. Koska mukana tulee elinikäinen takuu, voit vaihtaa sen helposti, jos havaitset laatuvirheitä.

USP: Lisäsuoja kosketusnäytölle

Tutustu Amazoniin

Se siitä!

Mikä on sinun suosikkisi?

Oletko pitänyt näistä läppäkoteloista, eikö olekin? Kumpi muuten on kiinnittänyt silmäsi? Olisi kiva tietää kotelon nimi, joka on onnekas muodostaa pari älypuhelimesi kanssa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

 • Parhaat iPhone 8 -kotelot
 • iPhone 8 Lompakkokotelot
 • Parhaat iPhone 8 -kotelot
 • Parhaat iPhone 8 -kotelot

Uusimmat viestit