Parhaat 9,7 tuuman iPad [2018] -nahkakotelot vuonna 2021

Ensiluokkaiset nahkakotelot ovat klassisimmat puvut iOS-laitteilleni. Ne, joilla on huippuluokan laatu ja jäljittelemätön luokka, viehättävät minua ilman loppua. Palvotteko myös heitä? Jos kyllä, ihailet aidosti tätä parhaiden 9,7 tuuman iPad-nahkakoteloiden kokoelmaa. Nämä nahkapäällysteet on suunniteltu ihmisille, jotka rakastavat executive-profiilia. Olipa sitten sopivan ottelun tekeminen tai halutun suojan tarjoaminen putoamisilta, heillä on kaikki pohjat peitetty. Päätä tutustumaan lisää 9,7-tuumaisen iPad 2018: n (eli 6. sukupolven iPad) 10 parhaimmasta nahkakotelosta.

1. Dingrich

Dingrich näyttää todella ihailtavalta rikkaalla ammattitaidolla. Aito nahka vahvistaa sekä muotoilua että kestävyyttä. Sileä nahkarakenne lisää profiiliinsa lisää viehätystä ja tarjoaa samalla paremman pidon, jotta tabletti ei pääse liukastumaan käsistäsi.

Seisontatoiminto toimii melko hyvin antaen sinun katsella elokuvia haluamassasi kulmassa. Magneettisuljin ei vain sulje koteloita vakaasti, vaan tukee myös automaattista lepotilaa / herätystoimintoa tarpeettoman akun kulutuksen estämiseksi. Viimeisenä sinulla on vain kaksi värivaihtoehtoa: musta ja ruskea.

USP: Rikas käsityötaito

Tutustu Amazoniin

2. Hulorry

Hulorry on suunniteltu johtavaksi folio-koteloksi, jota haluaisit kantaa toimistossasi tai korkean profiilin kokouksessa. Pehmeä PU-nahka ja mikrokuituliina antavat sille riittävän voimakkuuden suojata iPadiasi pieniltä putoamisilta ja naarmuilta. Liukastumisen estävä ulkokuori tarjoaa paremman estämisen luistamasta.

Voit säätää sisäänrakennettua jalustaa sijoittamaan tablet-laitteesi haluttuun kulmaan, jotta handsfree-puhelut olisivat mukavampia. Ja kyllä, siellä on myös useita paikkoja, joiden avulla voit pitää kortteja sisällä. Koska aukot ovat erittäin tarkkoja, et kohdistu mitään estettä käyttäessäsi laitettasi.

USP: Executive-suunnittelu

Tutustu Amazoniin

3. KAVAJ

KAVAJ esittelee sekä luokkaa että eleganssia. Suorituskyvyn kannalta se on kultainen standardi. Aitoa lehmännahkaa, jonka päällä on käsityötä, antaa sille arvovaltaisen ilmeen.

Voit luottaa tähän folio-tapaukseen selviytyäksesi pienistä kaatumisista. Pehmeä flanelli varmistaa, että kosketusnäytöllä on tarvittava suoja naarmuilta. Magneettisen sulkimen ansiosta se kytkee näytön päälle / pois päältä pidentääkseen iPadin akun käyttöikää. Värit: KAVAJ on saatavana vain kahdessa vaihtoehdossa: musta ja ruskea.

USP: Aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

4. Icarercase Vintage -sarja

Absoluuttinen luokka! No, näin voit kuvata "Icarercase Vintage Series" -tapauksia. Kauniisti valmistettu lehmännahasta ja siinä on tyylikäs profiili. Muotoilevan muotoilun ansiosta iPad näyttää erittäin vaikuttavalta tässä tapauksessa.

Kohteliaisuus mikrokuituliina, naarmu ei pysty tuhoamaan kosketusnäyttöä. Mukana on myös jalustaominaisuus, joka elävöittää kirjoittamista ja videoaikaa. Koska aukot ovat tarkkoja, voit käyttää laitteen kaikkia ominaisuuksia ilman hikkaita!

USP: Klassinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. Karhu liike

Jos arvostat retro-muotoilua, Bear Motion vetoaa heti makuun! Folio-kotelo on valmistettu lehmännahasta ja näyttää kompaktilta. Se ei lisää paljon irtotavaraa iPadiin tinkimättä suojauksesta.

Luistamaton pinta tuntuu mukavalta kämmenessä ja estää myös laitteen liukastumisen - täydellinen ihmisille, joilla on voita. Lopuksi, Bear Motion folio -kotelo on saatavana neljänä kauniilla värillä: musta, ruskea, violetti ja aina viehättävä vaaleanpunainen.

USP: Retro-muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. DTTO

DTTO: n käytännön suunnittelu on vakavan harkinnan arvoinen. Sen lisäksi, että voit parantaa sekä median katselu- että kirjoittamiskokemustasi useilla kulmilla, voit myös kantaa kortteja turvallisesti. Lisäksi voit pitää Apple Pencil -laitteen myös sisäänrakennetussa pidikkeessä.

Synteettisen (ulkopinta) nahan ja mikrokuidun (sisustus) yhdistelmä ei välttämättä tarjoa suojaa ikäviltä pudotuksilta, mutta se on tarpeeksi hyvä antamaan hyvän taistelun matalan intensiteetin putoamisille. Voi kyllä, sinulla on neljä parannettavaa värivaihtoehtoa: musta, ruskea, punainen ja sininen.

USP: Korttipaikat

Tutustu Amazoniin

7. Ztotop

Upealla muotoilulla Ztotop tarkoittaa liiketoimintaa! Mikä tekee siitä niin viileän, on 360 asteen kierto. Tämä tarkoittaa, että voit sijoittaa iPadisi mukavasti sekä pysty- että vaakasuoraan kirjoittamaan sähköposteja tai katsomaan hauskempia videoita kätevämmin.

Suojauksen osalta tämä folio-kotelo on luotettava absorboimaan iskut ja myös pitämään naarmuja poissa. Apple Pencil -telineen ja korttipaikkojen ansiosta se huolehtii kaikista perustarpeistasi. Eikä siinä kaikki, Ztotop on saatavana neljässä värissä: musta, ruskea, tummansininen ja punainen.

USP: 360 asteen kierto

Tutustu Amazoniin

8. BoriYuan

BoriYuanin ylellinen folio-kotelo ansaitsee kuvan iPadissasi! Se on veistetty luonnollisesta nahasta ja siinä on vintage-muotoilu. Pehmeä nahkarakenne rikastaa edelleen sen ulkonäköä.

Vaikuttavan muotoilun lisäksi kotelo voi tarjota luotettavan suojan pudotuksilta. Voit kaksinkertaistaa sen saadaksesi saumattoman kirjoitus- ja maisemakulman. Lisäksi BoriYuan on saatavana kolmessa värissä: musta, ruskea ja violetti.

USP: Vintage-muotoilu

Tutustu Amazoniin

9. Spigen

Jos olet halukas hankkimaan kohtuuhintaisen synteettisen nahan kotelon, joka voi antaa pitkällä aikavälillä kalliita aitoa nahkaa, Spigen folio -kotelo olisi fiksu valinta. Siinä on hienostunut muotoilu, joka antaa iPadillesi muodollisen ilmeen. Tarvittavan suojauksen kolhuja vastaan ​​sillä on PC-kuori.

Siinä on myös suuri tasku, jonka avulla voit pitää käteistä ja kortteja turvallisesti. Magneettisen sulkimen sisällyttäminen tarjoaa enemmän turvallisuutta arvoesineillesi. Viimeisenä on vain kaksi väriä, joista valita: musta ja ruskea.

USP: Suuri tasku kortteja ja käteistä varten

Tutustu Amazoniin

10. ESR

ESR ei ehkä ole ensiluokkainen nahkakotelo, mutta toiminnallisuuden suhteen on melkein kaikki voittaa sinut. Kotelossa on synteettinen nahka, ja siinä on pehmeä mikrokuituliina. Kaikille, jotka ovat hienostuneita, se voi vastustaa iskuja ja myös taistella naarmuilta.

Siinä on iso tasku käteisen, korttien ja myös joidenkin asiakirjojen säilyttämiseen. Sisäänrakennetun pidikkeen avulla voit pitää Apple Pencil -laitteen turvallisesti. Lisäksi ESR-folio-kotelossa on kolme väriä: musta, sininen ja ruskea.

USP: Useita katselukulmia

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Suosikkinahkakotelo

Nyt kun olet tutustunut suosituimpiin nahkakoteloihin, kerro meille siitä, mikä tulee pariksi iPadin kanssa. Lisäksi kerro meille myös tapauksista, jotka olemme jättäneet väliin.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat 9,7 tuuman iPad 2018 -kotelot
  • 9,7 tuuman iPad 2018 -näppäimistökotelot
  • Parhaat 9,7 tuuman iPad 2018 -kotelot

Uusimmat viestit