Kuinka synkronoida iPhone iTunesin kanssa langattomasti Wi-Fi-yhteydellä

Applen iTunes on monipuolinen ratkaisu iOS-laitteidesi synkronointiin. Sen lisäksi se palvelee myös varmuuskopiointia ja palauttamista. Lisäksi, kun olet sekoittanut laitteesi, iTunes tulee pelastamaan antamalla käynnistyksen palautustilassa ja herättääksesi iPhonen tai iPadin eloon.

Perinteisesti me kaikki käytämme USB-salamakaapelia synkronoimaan iPhonen tai iPadin iTunesin kanssa. On toinen tapa synkronoida, se on käyttää Wi-Fi-yhteyttä. Jos olet kadonnut salamakaapelin tai se on rikki, voit synkronoida iOS-laitteesi iTunesin kanssa Wi-Fi-yhteydellä. Alla on opas, joka selittää prosessin, katsokaa sitä.

Kuinka synkronoida iPhone iTunesin kanssa Wifi-verkon kautta ilman kaapelia

Vaihe 1. Kertaluonteista asennusta varten sinun on liitettävä iPhone tai iPad iTunesiin USB-salamakaapelilla.

Vaihe # 2. Avata iTunes → napsautaiPhone”-Kuvaketta.

Vaihe # 3. Napsauta vasemmassa sivupalkissaYhteenveto“.

Vaihe # 4. Tuo kohdistin näytön oikeaan reunaan minne Yhteenveto näytetään.

Vaihe # 5. Vieritä alas kohtaanVaihtoehdot”Ja tarkista”Synkronoi tämän iPhonen kanssa Wi-Fi-yhteydellä“.

Vaihe # 6. Ota muutokset käyttöön napsauttamallaKäytä”-Painike ruudun oikeassa alakulmassa. Tämä aloittaa synkronoinnin USB-kaapelilla.

Vaihe # 7. Kun synkronointi on valmis, voit poistaa iPhonen tai iPadin USB-yhteyden.

Vaihe # 8. Käynnistä nyt iOS-laitteellasi asetukset sovellus Näpäytä Kenraali.

Vaihe # 9. Näpäytä iTunes Wi-Fi Sync.

Vaihe # 10. Sinun pitäisi nyt nähdä PC- tai Mac-nimi luettelossa.

Vaihe # 12. Napauta tietokoneen tai Macin nimeä ja napauta sittenSynkronoiNyt”Aloittaaksesi synkronoinnin Wi-Fi-yhteyden kautta.

Huomaa: Sinun on pidettävä iOS-laitettasi latautumassa samalla, kun synkronoit Wi-Fi-yhteyden kautta. Tarkista vielä yksi asia, että PC / Mac- ja iOS-laitteesi pitäisi olla samassa Wi-Fi-verkossa.

Siinä kaikki; olet nyt määrittänyt synkronointiprosessin onnistuneesti Wi-Fi-yhteyden kautta. Tästä lähtien sinun ei tarvitse huolehtia sotkeutuneesta USB-yhteydestä synkronoidaksesi iPhonen tai iPadin iTunesin kanssa.

Uusimmat viestit