Parhaat Apple TV -seinäkiinnikkeet vuonna 2021

Luuletko, että Apple TV ansaitsee sijoittaa mukavampaan paikkaan, jossa se olisi turvallisempi? Jos kyllä, tutustu tähän erilliseen luetteloon parhaista Apple TV -telineistä, jotta digitaalinen mediasoitin on ihanteellinen kokoonpano! Näillä Apple TV: n seinäkiinnikkeillä on vankka rakenne, joka tekee niistä erittäin kestäviä. Niiden avulla voit sovittaa Apple TV: si parhaalla mahdollisella tavalla. Lisäksi ne ovat siististi suunniteltuja ja erittäin kannettavia. Lue edelleen sopivimman asennusratkaisun valitseminen Apple TV: lle!

 1. TotalMount
 2. Piilota se
 3. QualGear
 4. Relia-vuori
 5. VIVO
 6. iDLEHANDS
 7. LähdeTon
 8. LANMU
 9. iTVMount
 10. Giros Design AirLock
 11. LeMik

1. TotalMount

Haluatko päivittää Apple TV: si tyylikkäimmällä seinätelineellä, jos kyllä, mene TotalMountin kanssa. Se on täydellinen valinta esitellä Apple TV: täsi. TotalMount, Apple TV -kiinnike, on helppo asentaa ja yhteensopiva toisen ja kolmannen sukupolven Apple TV: n kanssa.

Lisäksi sinun ei tarvitse olla huolissasi koukkuista ja tuuletusaukoista, koska sen kanssa on helposti saatavana erikokoisia koukkuja ja tuuletusaukkoja. Valitse oikea tarpeen mukaan ja säädä se Apple TV: n mukaan. Tällaisilla kiinnikkeillä voit tehdä huoneestasi rauhallisemman ja tilavamman.

USP: Helppo asentaa

Tutustu Amazoniin

2. HIDEit ATV 4 - 2015 Seinäkiinnike 4. sukupolven Apple TV: lle

Jos haluat pitää Apple TV: n erityisen turvassa vahingossa tapahtuvilta putoamisilta, valitse hienoimpia STEEL-kiinnikkeitä, jotka ratkaisevat paitsi tämän tarkoituksen myös parantavat Apple TV: n ulkonäköä. Tarkkaan muotoiltu HIDEit-kiinnike on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista - kylmävalssatusta raskaasta teräksestä.

Sen avulla voit asentaa puhtaan sotkumattoman hetkessä. Voit kiinnittää tämän kiinnikkeen seinälle helposti mihin tahansa suuntaan sopivilla ankkureilla ja ruuveilla. HIDEit Mount on todellakin edullinen valinta älykkäälle Apple TV: lle.

USP: Erittäin kestävä

Tutustu Amazoniin

3. QualGear QG-AM-017 Apple TV 2/3 -kiinnitys

Monien käyttämä ja rakastama QualGear QG-AM-017 on suunniteltu erityisesti kolmannen sukupolven Apple TV: lle. Kiinnitä tämä tyylikäs seinäkiinnike kattoon, seinään tai pintaan. Joten sinun ei tarvitse olla huolissasi reikien tekemisestä seiniin. Se tarjoaa käyttäjilleen suurta joustavuutta.

Esilajiteltu laitteistopaketti antaa sinulle stressittömän asennuksen useilla kiinnitysvaihtoehdoilla. Rautapaketti koostuu joukosta ruuveja ja pultteja, jotka täyttävät kaikki kiinnitystarpeesi. Viimeiseksi QualGearia on saatavana kahtena värinä: mustana ja valkoisena.

USP: Useita kiinnitysvaihtoehtoja

Tutustu Amazoniin

4. Relia-vuori

Relia Mount, yksi luotetuimmista ja ihailluimmista Apple TV -telineistä, on otettu käyttöön sijoittamaan Apple TV täydelliseen paikkaan. Se on suunniteltu erityisesti 4. sukupolven Apple TV: lle. Kiinnikkeessä on erityinen liima, jolla voit kiinnittää television haluamallasi tavalla.

Teline näyttää olevan luotettava, tyylikäs ja tyylikäs ratkaisu. Lisäksi sinun ei tarvitse tehdä reikiä seinään HDMI-kaapelien liittämistä varten, koska se antaa helpon pääsyn television HDMI-porttiin.

USP: Lämmönhallinta

Tutustu Amazoniin

5. VIVO

Vivo osoittautuu jälleen yhdeksi parhaimmista Apple TV: n kiinnityshyllyistä. Sen mukana tulee yhden lasihyllyn kaapelien hallintajärjestelmä. Teline on suunniteltu siten, että se säätyy helposti näytön alla.

Vivo on valmistettu karkaistusta lasista ja metalliseinälevystä. Kiinteä teräsrakenne tekee tästä kiinnikkeestä pakottavan. Voit todistaa sen esteettisen kauneuden ja täydellisen rakenteen.

USP: Kiinteä teräsrakenne

Tutustu Amazoniin

6. iDLEHANDS Apple TV -teline

Täysin kaareva iDLEHANDS Apple TV -teline on hyvin yhteensopiva Apple TV: n 4. sukupolven kanssa. Teline on valmistettu polykarbonaatista ja piidioksidista. Kun asennat tätä kiinnikettä, sinun on taivutettava piidioksidikulma varovasti ja kiinnitettävä Apple TV kannattimeen.

Mukana on kaksipuolisia teippejä, jotka tarjoavat enemmän tilaa ja turvallisuutta. Lisäksi? Rakon rakenne tarjoaa joustavuuden ja helpon ruuvin asennuksen. iDLEHANDS Apple TV -teline on yksi hienoimmista kiinnikkeistä, joita monet asiakkaat ovat ihaillut.

USP: 360 asteen suoja

Tutustu Amazoniin

7. SourceTon

SourceTon tarjoaa vaivatonta asennusratkaisua. Vankan rakenteen ansiosta seinäkiinnike on erittäin kestävä. Pääset mukavasti digisovittimen kaikkiin portteihin ja reikiin.

Aukon muotoilun ansiosta saat joustavamman asennon Apple TV: n asentamiseen. Lopuksi, SourceTonin mukana toimitetaan suojakotelo kaukosäätimelle sen suojaamiseksi tyhjästä ja tahattomilta putoamisilta.

USP: Aukon muotoilu

Tutustu Amazoniin

8. LANMU

Jos Apple TV: n suojaaminen on tärkein prioriteetti, valitse Lanmu-seinäkiinnike. Sinun on porattava kaksi reikää seinälle ja kiinnitettävä kiinnike; se pysyy siellä hyvin kauan. Teline on valmistettu korkealaatuisesta ja kiinteästä materiaalista ja se on yhteensopiva Apple TV 2,3,4: n ja myös Apple TV 4K: n kanssa.

Telineen alaosassa on tarpeeksi tilaa asianmukaiseen kaapelointiin. Poraamisen lisäksi Apple TV: n suojaamiseen ei ole paljon tekemistä puolellasi; kiinnike tekee tarpeelliset.

USP: Helppo asennus

Tutustu Amazoniin

9. iTVMount

ITVMount on täysin yhteensopiva Apple TV: n 4. sukupolven kanssa. Tämän vahvan kiinnikkeen avulla voit säästää tilaa ja suojata laitettasi pieniltä sormilta ja juomien roiskeilta. Valmistettu kylmävalssatulla paksulla teräslevyllä, uusin Apple TV 4 -teline on helppo asentaa.

Tämän kestävän kiinnityksen lisäksi saat myös laadukkaita kipsilevyruuveja ja ankkureita, joiden kullekin paino on 25 kg. Lisäksi sen musta mattapintainen turkki suojaa komponentteja naarmuilta. Varmasti se on erinomainen valinta.

USP: Musta matta jauhemaali

Tutustu Amazoniin

10. Giros Design AirLock

Giros Design AirLock on suunniteltu tarjoamaan erittäin turvallinen Apple TV: n paikannus. Tärkein ominaisuus on sen Torx-pään suojaus, joka estää varkauden. Lisäksi sillä on tarkka toleranssitaso, joka tekee älytelevisiosi säätämisestä luotettavan ja yksinkertaisen.

Se vie muutaman minuutin sen asettamiseksi seinälle. Erityiset kanavareitit ja kaapelit on annettu sen varmistamiseksi, että digiboksin kiinnitys näyttää siistiltä. Sen 3M VHB -nauhan avulla saat "nopean asennuksen" ratkaisun. Voit siis asettaa digitaalisen mediasoittimen haluamaasi paikkaan.

USP: Torx-pään turva

Tutustu Amazoniin

11. LeMik

Se on yksi ohuimmista mutta innovatiivisista seinäkiinnikkeistä Apple TV 2-3: lle, joka tekee asennuksesta vaivatonta ja tyylikästä. LeMik-seinäkiinnitysjärjestelmä eroaa muista kiinnikkeistä, koska se on suunniteltu saumattomalla tekniikalla, erinomaisella ammattitaidolla ja hienostuneella käyttöliittymällä.

Erittäin vahvat magneettiset lisävarusteet tekevät tästä telineestä vakuuttavan lisävarusteen. Lisäksi saat lisää pidikkeitä television siirtämiseen helposti seinästä seinään. Siksi tämä kaunis näköinen kiinnike on täydellinen kumppani älytelevisiollesi.

USP: Kompakti muotoilu

Tutustu Amazoniin

Käärimistä!

Pidätkö Apple TV: n turvassa tai säästätkö enemmän tilaa huoneessasi, teline on joka päivä ihanteellinen valinta. Parhaat kiinnikkeet antavat sinulle mahdollisuuden kallistaa ja pyörittää älytelevisiota eri kulmissa. Kuulostaa hyvältä, eikö olekin!

Mikä yllä olevista parhaista Apple TV: n seinäkiinnikkeistä pidit eniten? Onko jokin näistä seinätelineistä vastannut tarpeitasi ja budjettiasi?

Kerro meille valinnastasi. Olisin vielä onnellisempi, jos jaat käytännön kokemuksesi ja palautteesi täällä alla olevissa kommenteissa.

Haluaisit tutustua nopeasti myös näihin lisävarusteluetteloihin:

 • Parhaat Apple TV -kaukosäätimet
 • Pelin ohjaimet iPhonelle, iPadille ja Apple TV: lle
 • Parhaat iPad Pro 9,7-tuumaiset seinäkiinnikkeet

merkintä: Tässä ilmoitetut hinnat mainitaan tytäryhtiön portaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit