Parhaat musiikkipelit iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Erinomaisen musiikin ja tuikepelien fuusiointi on liian tappavaa ohitettavaksi! Siksi useimmat meistä haluavat viihdyttää samalla, kun he räjähtävät suosikkipeleissämme. Kokeiltuani lukuisia musiikkiseikkailuja olen päättänyt luoda eliittiluettelon - parhaat iPhonen ja iPadin musiikkipelit, joista haluat varmasti kurkistaa. Varmistaen, että eri makusi sopivat yhteen, olen valinnut useita erilaisia ​​pelejä. Sen lisäksi, että ne ovat erittäin mielenkiintoisia, niitä on suhteellisen helppo pelata. Kun olet aloittanut heidän kanssaan, sinusta tuntuu, että jatkat ja jatkat. Oletko valmis lähtemään suosituimpiin iOS-musiikkipeleihini? Sukelletaan suoraan sisään!

1. SongPop 2 - musiikkivisa

Jos luulet tietäväsi kaiken musiikista, sinun on kokeiltava tätä peliä. SongPop 2: lla on yli 100 000 todellista musiikkileikettä, ja sinun tehtäväsi on tunnistaa taiteilija ja nimi mahdollisimman nopeasti. Voit myös haastaa ystäväsi tai muut musiikin ystävät ympäri maailmaa. Viimeiseksi peli tarjoaa myös päivittäisen moninpeliturnauksen, joten varmista, että olet valmis haasteeseen.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Piano-laatat 2

Tämä on ehdoton helmi upean rytmin ja vaikuttavan käyttöliittymän ansiosta. Se on melko yksinkertainen pelata. Sinun tarvitsee vain napauttaa mustia laattoja melodian mukaan; varmista, ettet menetä ketään.

Peli koostuu erityyppisistä kappaleista, kuten klassinen, bang, alkuperäinen, joka pitää sinut innoissaan koko ajan. Huippuluokan äänen avulla kappaleet eivät koskaan anna ikävystymisen hiipiä. On haastetila, joka asettaa taitosi todelliseen testiin. Vastaa uusiin haasteisiin ja saa paljon bonuksia ollaksesi paras pelaaja!

Hinta: Vapaa

ladata

3. Oikea kitara

Jos etsit huippulaatua kitarasimulaattoria, kannattaa pitää mielessä oikea kitara. Tässä sovelluksessa erottuu intuitiivinen käyttöliittymä ja erinomainen äänenlaatu.

Koska kaikki äänet on nauhoitettu live-kitaralta, sinulla on realistinen tunne. Voit helposti lyödä, kynsiä ja lyödä kieliä soittamaan saumattomasti sointuja. Usean tyyppisiä kitaroita ja useita tiloja saatavilla, tämä sovellus on täydellinen paketti viihdyttää sinua.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Todellinen rumpu

Rakastatko soittaa rumpua? Jos kyllä, nautit todella mennä tähän rumpusimulaattorisovellukseen. Voit pelata tätä peliä napauttamalla sormiasi rummun tyynyillä.

Siinä on 60 esimerkkiä rytmeistä ja 24 taustaraitaa. Voit myös tallentaa pelin pitääksesi välilehden edistymisestä. Studion äänenlaadulla on karisma, joka ilahduttaa sinut ytimeen.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Tanssilinja

Tämä hauska musiikkipeli on nopeatempoinen haaste, jossa sinun on siirryttävä esteiden ja ansojen läpi samalla kun soitat musiikkia. Siinä on erilaisia ​​vaikeutuvia maailmoja, joista kukin maalaa ainutlaatuisen kuvan.

Ohjaa jatkuvasti kasvavaa linjaa erilaisissa ympäristöissä kuuntelemalla musiikkia huolellisesti. Napauta näyttöä tehdäksesi jyrkkiä käännöksiä, väistellen esteitä ja reagoimaan kohtauksen muuttuessa silmiesi edessä.

Hinta: Ilmainen (5,99 dollaria mainosten poistamiseksi)

ladata

6. Laulavat hirviöni: tulen aamu

My Singing Monsters on yksi helmi pelistä, jolla on täysin innovatiivinen konsepti. Sinun täytyy matkustaa ajassa taaksepäin, kun hirviöt puhkesivat ensimmäisen kerran. Jokaisella hirviöllä on ainutlaatuinen ääni, joten muista avata uusia hahmoja. Voit myös kasvattaa hirviöitäsi kehittämään ainutlaatuisen uuden äänen. Kokoa heidät tekemään oma orkesterisi. Tässä pelissä on toinen joukko ominaisuuksia, joten napsauta latauslinkkiä, koska peli on täysin ilmainen.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Kadonnut harmoniassa

Lost in Harmony on juoksijan peli, mutta täysin riippuen rytmeistä. Sinun tehtäväsi on ohjata Kaitoa ja Ayaa seikkailunhaluiselle matkalleen. Sen lisäksi voit myös suunnitella oman tason millä tahansa kappaleellasi käyttämällä sisäänrakennettua tasoneditoria. Peli on vähän kallis, mutta se on varmasti jokaisen sentin arvoinen. Lost in Harmony on yksi parhaista App Storesta saatavilla olevista musiikkipeleistä iPhonelle tai iPadille.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Steve Reichin taputusmusiikki

Ei soittimia? Ei hätää, niin kauan kuin voit taputtaa. Taputuspeli auttaa sinua parantamaan rytmiäsi, koska se sisältää musiikkia, joka käyttää vain taputuksia. Peli tarjoaa kolme erilaista vaikeustasoa, joten muista aloittaa helposta ja siirtyä sitten ammattitasolle. Konsepti on melko tuore ja kokeilun arvoinen. Ja kyllä, osallistu kilpailuihin ja sinulla voi olla mahdollisuus esiintyä livenä.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Groove Planet

Maapallomme on jo perehtynyt musiikkiin; on aika laajentaa horisontti muille planeetoille. Se on Groove Planet -pelin teema. Olet pormestari ja kaikki rakennettava tapahtuu nuottien avulla. Pelissä on upea grafiikka, ja se tukee myös muiden pelaajien haastamista. Joten lyhyesti sanottuna, et ole täysin yksin kilpailussa, ihmiset ympäri maailmaa ovat vakava kilpailijasi. Groove Planet on ilmainen pelaaminen, mutta valinnaisilla sovelluksen sisäisillä ostoksilla.

Hinta: Vapaa

ladata

10. 123 Kids Fun MUSIC

Jos etsit upeaa musiikkipeliä esikoululapsellesi, sinun tulisi antaa pelille vakava katsaus tähän peliin. Se on suunniteltu kannustamaan lapsia luomaan musiikkia ja tutkimaan musiikin maailmaa. Sovelluksessa on 25 tutkittavaa instrumenttia, kuten ksylofoni, rummut, kitarat, huilut, saksofoni jne.

Tässä pelissä on useita toimintoja, jotka voivat parantaa lasten motorisia taitoja ja luovuutta. Värikkäät grafiikat ja elävät äänet tuovat leikkiin paljon hauskaa.

Hinta: Vapaa

ladata

Valintasi?

Minkä näistä upeista musiikkipeleistä olet valinnut peliaikallesi? Olisi mukava tietää sen nimi ja pelityypit, joista nautit paljon.

Haluat ehkä katsoa myös näitä viestejä:

  • Parhaat iPhone- ja iPad-sovellukset huilunsoiton oppimiseen
  • Kitarasovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat iPhone- ja iPad-DJ-sovellukset

Uusimmat viestit