Parhaat iPhone SE -autolaturit [2021 Edition]

Matkat ystävien ja perheen kanssa ovat varmasti uskomattomia, mutta kiireessä unohdamme usein ladata iPhone SE: n ja sitten katua sitä koko matkan ajan. Helpoin tapa on hankkia yksi parhaimmista autolatureista iPhone SE: lle. Applen iPhone SE on saanut huomattavia parannuksia akkuihin. Silloin mehu loppuu lopulta milloin tahansa. Joten tuhlataan nyt ikimuistoinen matka, tutustu luetteloon.

1. LOOGGO

LOOGGOn autolaturissa on kaksi USB-porttia kahden laitteen lataamiseen samanaikaisesti. Suurimman 2,4 ampeerin tehon ansiosta tämä tuote muuntaa 95% virrasta ja lataa iPhonesi 45% nopeammin kuin muut nykyiset markkinoilla olevat autolaturit.

Tuotemerkki on jatkuvasti päivittänyt tuotteitaan, ja tämä autolaturi on yksi niistä. Tarkista sen älykäs IC-siru, joka tunnistaa laitteesi automaattisesti ja tuottaa optimaalisen virran. Tämä tukevasti rakennettu autolaturi on valmistettu korkealaatuisesta alumiiniseoksesta metallikuoresta.

USP: 95% tehon muunnos

Tutustu Amazoniin

2. Aukey

Aukey on yksi pienimmistä iPhone SE: n autolatureista. Älä erehdy olemaan vähemmän tehokas sen koon vuoksi; se on melko voimakas. Autolaturi on Apple MFI -sertifioitu, mikä riittää luottamuksen voittamiseen. Siinä on erillinen Lightning-kaapeli Apple-laitteille ja ylimääräinen USB-portti minkä tahansa muun laitteen lataamiseen. Se lataa nopeasti iPhone SE: n 4,8 A: n teholla.

USP: Erittäin pieni muotoilu

Tutustu Amazoniin

LUE MYÖS: Parhaat iPhone SE 2020 -autolaturit

3. AILUN

Jos törmäät turboahtimeen, arvostat todella AILUNia. Qualcomm Quick Charge 3.0 -tekniikan ansiosta tämä laturi voi ladata yhteensopivia laitteita jopa neljä kertaa nopeammin.

Toinen merkittävä ominaisuus on useita sisäänrakennettuja jännitesäätimiä, jotka suojaavat laitettasi ylivirralta. Laadukas suorituskykyinen induktori pitää lämpötilan kurissa lisäsuojauksen takaamiseksi. Pienen muodon ansiosta AILUN on erittäin kannettava ja ihanteellinen kalvo vaivatonta matka-aikaa varten!

USP: Useita sisäänrakennettuja jännitesäätimiä

Tutustu Amazoniin

4. JOOMFEEN

Tämä nopea autolaturi sopii kaikkiin 12V tai 24V ajoneuvoihin. Siinä on vahvistetut liukastumista estävät sirpaleet molemmin puolin, jotta se ei löysty edes jyrkkien rinteiden jälkeen. Sen kestävyys on testattu yli 8000 taivutuksella. ime,

Sen suurin latausnopeus on jopa 2,4 A. Samanaikaisesti siinä on sisäänrakennetut turvaominaisuudet ylikuumenemista ja ylikuormitusta vastaan. Se ei häiritse radio-, Bluetooth- tai Wi-Fi-signaaleja ja sammuttaa lataamisen automaattisesti, kun laitteesi on täynnä.

USP: Vahva rakennuksen laatu

Tutustu Amazoniin

5. FIMARR

Koe nopeampi ja parempi iPhone SE: n akun lataus. FIMARR tarjoaa pienikokoisen autolaturin. Tämä helposti kannettava kevyt mini-autolaturi on täysin yhteensopiva laitteesi kanssa. Siinä on pehmeä LED, joka auttaa löytämään portit pimeässä, jotta sinun ei tarvitse häiritä ajaessasi autoa.

FIMARR on käyttänyt korkealaatuista 22AWG-kuparijohdinjohtoa, joka lataa 15% nopeammin kuin muut tavalliset kaapelit. Laitteesi turvallisuuden vuoksi FIMARR on rakentanut älykkään piirin, joka suojaa oikosulkuja, ylikuumenemista, ylivirtaa ja ylilatausta. Tämä autolaturi lopettaa laitteen lataamisen automaattisesti, kun se on täynnä.

USP: 15% nopeampi latausnopeus

Tutustu Amazoniin

6. Gembonics

Gembonicsilla on hyvässä asemassa kyky tarjota nopea lataus täydellä turvallisuudella. Toinen tämän laturin merkittävä piirre on hyvännäköinen erittäin pieni muotoilu. Tämä tarkoittaa, että voit kantaa sitä jopa pienessä taskussa.

Apple MFi -sertifikaatti tekee siitä erittäin luotettavan laturin. Sertifioinnin yksi ilmeinen etu on, että et saa "Lisälaitetta ei ole sertifioitu -virhettä" iPhonea ladattaessa. Lisäportin saatavuuden avulla voit käynnistää useita laitteita kerralla.

USP: Apple MFi -sertifikaatti

Tutustu Amazoniin

7. RAVPower

Erinomainen yhdistelmä korkeaa hyötysuhdetta ja suurinta latausnopeutta, RAVPower pystyy vastaamaan kysyntään kaikilla osa-alueilla. Pakattu iSmart-tekniikkaan, laturi mukauttaa nopeasti sopivan tulovirran nopeaan lataamiseen. Se säätää laitteellesi ihanteellisen jännitteen automaattisesti siten, että laitteesi ladataan tarvittavalla turvallisuudella.

Kehittynyt piirisuunnittelu torjuu oikosulun haasteen. Sinulla on kolme väriä: musta, punainen ja kulta. Lisäksi RAVPowerilla on vakaa elinikäinen takuu.

USP: Kehittynyt piirisuunnittelu

Tutustu Amazoniin

8. HUNDA

HUNDAn autolaturissa on joustava kaapeli. Tämä kelattu kaapeli pitää autosi järjestyksessä ja antaa sinun siirtää iPhone SE: täsi vapaasti autossasi. Tämän laturin USB-portin avulla voit liittää pidemmän USB-kaapelin iPhone SE: n lataamiseen.

Suuritehoinen virtalähde tarjoaa nopeimman mahdollisen latauksen jopa 4,8 ampeeria tai 2,4 ampeeria kohti porttia. Voit ladata kahta yhteensopivaa laitetta samanaikaisesti matkan aikana.

USP: Joustava kaapeli

Tutustu Amazoniin

9. Safewire

Safewire esittelee erittäin kestävän autolaturin pitkille matkoillesi autossa. Tämä nelijalkainen kelattu salamakaapeli on tarpeeksi vahva lataamaan laitteitasi satoja kertoja. Koska laturi on yhteensopiva useiden käyttöjärjestelmien kanssa, käyttöjärjestelmävirheiden mahdollisuus on pieni. Siten saat iPhonesi keskeytymättömän latauksen.

Kun kaapeli ei ole venytetty, se lepää noin 2,5 jalan korkeudessa; jos venytät sen, se voidaan vetää viiteen jalkaan. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää tätä kaapelia, vaikka istuisit auton takaistuimella.

USP: Vahva salamaliitin

Tutustu Amazoniin

10. Salamannopea

Tämä kätevä autolaturi tarjoaa 3,1 ampeerin kokonaispikalatauksen erillisistä 2.1a- ja 1a-porteista ilman oikosulkujen riskiä. Se on rahalaitossertifioitu, mikä lisää ylimääräisen luotettavuuden.

Lisäksi ohut Lightning-liittimen pää ja tukeva kaapeli ovat riittävän kestäviä kestämään pitkään. Lisäksi USB-liitäntä lataa toisen laitteen. Säästä aikaa lataamalla älypuhelinta samanaikaisesti.

USP: MFi-sertifioitu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Olettaen, että olet löytänyt nämä autolaturit odotuksesi mukaan. Millä näistä latureista on onnekas iPhonellesi? Olisi mukava tietää sen nimi ja ominaisuudet, joista olet pitänyt.

Haluat ehkä lukea myös nämä viestit:

  • Parhaat virtapankit iPhone SE: lle
  • iPhone SE Lompakkokotelot
  • Parhaat iPhone SE -kuulokkeet
  • Parhaat iPhone SE -telakointiasemat

Uusimmat viestit