Parhaat iPhone- ja iPad-hip-sovellukset vuonna 2021

Hip hop on kiehtovaa. Tyylitelty musiikki, jonka päällä on energistä räppäämistä rytmisen ja riimisen puheen avulla, voi tuoda kenenkään tanssilattialle. Eräänä päivänä kuuntelin Kanye Westin ja Draken suurimpia hittejä. Kun nautin musiikista, ajattelin, että olisi mukava tehdä yhteenveto joistakin faneille välttämättömistä iPhone- ja iPad Hip Hop -sovelluksista. Ja niin tämä artikkeli syntyi.

1. Rumputyynykone

Minulle “Drum Pad Machine” on lopullinen hiphop-biittien valmistaja iOS: lle. Mikä tekee sovelluksesta käyrän edellä on valtava kokoelma työkaluja, joiden avulla voit kokeilla sydämesi mieleen.

Sovellus tarjoaa ammattilaatuisia ääninäytteitä ja antaa sinun käyttää rumpua ja pianoa upeiden äänisuunnitelmien luomiseen. Hyödynnä studiotehosteita ja lisää ammattitaitoisuutta luovuuteen.

Tarvitsetko inspiraatiota tai haluatko täydentää taidettasi? Katso videoita ja opetusohjelmia taitosi parantamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Worldstar Hip Hop

Jos olet syvällä hiphopissa, sinun tulisi pitää tämä sovellus laitteellasi ikuisesti. Se on virallinen Worldstar Hip Hop -sovellus, joka tarjoaa eksklusiivisia musiikkivideoita, urheilun kohokohtia, elokuvatrailereita ja trendiviruksia.

Älä koskaan halua menettää mitään uutisia, sovelluksen avulla voit myös seurata otsikoita, jotka ravistavat hiphop-maailmaa. Katso myös kuuluisien taiteilijoiden haastatteluja ja tutustu siihen, mitä he aikovat esitellä.

Lisäksi lähetät videosi, jotta ihmiset löytävät mestariteoksesi!

Hinta: Vapaa

ladata

3. Music Maker JAM

On hauskaa tehdä musiikkia. Olitpa halukas olemaan ammattimainen musiikkituottaja tai haluatko vain tehdä hulluja kappaleita ilosta, tämä sovellus voi olla syytä antaa laukaus.

Tämän käytettävissänne olevan sovelluksen avulla voit valita yli 300 kappaleesta ja yli 5000 silmukasta. Voit yhdistää vaivattomasti näytteitä useista musiikkilajeista ja hyödyntää 8-kanavaista mikseriä nauhoittaaksesi livenä ammattilaisena.

Se ei ole kaikki, hienosäädä tempo, harmoniat ja käytä myös reaaliaikaisia ​​tehosteita tuodaksesi hauskempaa peliä.

Hinta: Vapaa

ladata

4. Remixlive

Onko sinulla suuri taipumus luoda ja sekoittaa musiikkia? Remixlive voi täyttää odotuksesi todella hyvin.

Halusitpa sitten käsitellä kuumimpia hiphop-kappaleita tai tehdä joitain upeimmista pop-kappaleista, tämä sovellus on saanut sinut täysin peitetyksi. Sekoita ja sovi paljon asioita, kuten biitit, rummut, bassolinjat, FX-silmukat ja jopa laulu tuikeaan musiikkiin. Sen avulla voit jakaa luovuutesi useilla suosituilla alustoilla, kuten Soundcloud, Youtube ja Facebook.

Sovelluksen ilmainen versio tarjoaa 10 äänipakettia. Tarvittaessa voit käyttää yli 100 äänipakettia sovelluksen sisäisen oston kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Nero

Genius erottuu toisistaan ​​mammutti kokoelmalla kappaleiden sanoituksia ja videoita. Voit hakea yli 1,7 miljoonasta kappaleesta ja löytää kappaleiden merkityt sanat.

Löydä piilotettuja faktoja suosikkikappaleidesi takana ja jaa ne ystäviesi kanssa. Jos haluat seurata suosikkiartistejasi, katso haastattelut.

Kaiken lisäksi voit liittyä Genius-yhteisöön jakamaan ajatuksiasi ja myös olemaan vuorovaikutuksessa samanmielisten kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Kuka otos

“WhoSampled” pitäisi olla loistava valinta; jos etsit tärkeätä musiikin löytötyökalua. Tässä sovelluksessa on valtava tietokanta näytepohjaista musiikkia, kansikappaleita ja remiksejä.

Sen avulla voit helposti selvittää, ovatko rakastamasi kappaleet käsitelty vai miksattu uudelleen. Se antaa sinulle myös tietää, ketkä parhaista taiteilijoistasi ovat kattaneet.

Lisäksi sovellus voi myös auttaa sinua tunnistamaan kaikki kappaleet, jotka pelaavat ympärilläsi, ja tarkistaa niiden kannet, remiksit ja näytteet (sovelluksen sisäinen tilaus hintaan 9,99 dollaria vuodessa).

Hinta: $3.99

ladata

7. Hip-Hop Beat Maker

Jos haluat oppia hiphop-biittien tekemistä vaivattomasti, tämä voi olla loistava valinta. Sovellus tarjoaa valikoiman erittäin käteviä työkaluja, joiden avulla voit luoda hienoja silmukoita.

Valitse valtava äänipakettikirjasto ja luo jännittäviä hip-hop-rytmejä hyödyntämällä 32 äänialustaa. Ominaisuudet, kuten ennalta määritetyt beat-silmukat ja BPM-ohjaus, helpottavat tehtävääsi.

Varmistaaksesi, että sinulla on aina jotain todella hienoa kokeilla, se lisää aina uusia äänipaketteja aika ajoin. Lisäksi voit valita useista tyyleistä ja toistaa silmukoita tyylikkäästi padilla.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Hip-Hop-tuottajatyynyt

Aika laatia erinomaisia ​​hip-hop-ääniraitoja! Jos olet haaveileva musiikkituottaja, haluaisit tämän sovelluksen olevan tutkaasi.

Ota kaikki irti silmukoista, yhden kuvan ja näytteistä suloisten melodioiden tekemiseen. Käytä myös FX-tehosteita musiikin rikastamiseen. Kun olet tallentanut musiikkisi täydellisesti, kuuntele sitä ja jaa se myös ystävillesi ja rakkaillesi.

Hinta: Vapaa

ladata

9. HIP HOP, RAP JA R & B RADIO

Tämä sovellus on myös hiphop-radio, mutta sillä on paljon muuta tarjottavaa verrattuna muihin sovelluksiin. DJ: t ympäri maailmaa lähettävät tuoreet uudet nimensä usein, mikä antaa sinulle tuoretta musiikkia säännöllisesti. Sen lisäksi voit lisätä suosikkiradiot ja jakaa myös kuuntelemasi otsikon Facebookissa tai Twitterissä.

Toinen merkittävä piirre on Carview. Kallistat vain iPhonea vaakatilassa, ja sovellus parantaa automaattisesti äänenlaatua musiikin kuuntelemiseen autossasi. Lopuksi, sovellus on täysin ilmainen käyttää, mutta mainosten kanssa. Voit ostaa premium-version mainosten poistamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

10. Hip Hop -tanssiharjoittelu

Kehosi on oltava vahva ja joustava ollakseen mestari hiphop-tanssissa. Tämän sovelluksen avulla voit vahvistaa sydän kuntoasi, voimaa ja jopa tasapainoa.

Katso kokeneiden kouluttajien videoharjoituksia ja seuraa ohjeita parantaaksesi suoritustasi. Sovelluksella on paljon tarjottavaa kehon sävyharjoituksista, taisteluharjoituksista joogaharjoitteluihin.

Vielä parempi, voit myös saada viimeisimmät hiphop-uutiset ja selvittää suosikkiartistisi.

Hinta: $0.99

ladata

Ole hyvä! Joten, nämä ovat kaikkien aikojen suosikkini hip-hop-sovellukset iOS: lle.

Mikä on valinta?

Mikä on yksi asia, josta pidät eniten hip-hopista ja kuka on suosikkiartistisi? Haluaisin tietää ne alla kommenteissa.

Saatat pitää myös:

  • Parhaat iPhone-sovellukset musiikin löytämiseen
  • Apple Music -vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille
  • Music Editor -sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat Video Editor -sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit