Parhaat Apple Watch -sovellukset vuonna 2021

Apple Watch on tehty älykkääksi laajennukseksi iPhonelle. Tapauskohtaisesti voit nopeasti katsoa läpi kaikki uusimmat sähköpostit ja jopa lähettää nopeita vastauksia suoraan ranteestasi. Siksi on sopiva laatia merkittävä luettelo parhaista Apple Watch -sähköpostisovelluksista, jotta voit selata sähköposteja ja hallita niitä tarvittavalla mukavuudella. Hyväksytty, näissä sähköpostisovelluksissa ei välttämättä ole Apple Watchin täysimittaisia ​​toimintoja. Niiden avulla voit kuitenkin hallita sähköpostisi keskeistä hallintaa. Katsotaanpa ohi, löydät lisää näistä Apple Watchin kymmenestä parhaasta sähköpostisovelluksesta!

1. Newton Mail

Hyödynnä sähköpostikokemustasi viestien vastaanottamisen ja lähettämisen lisäksi Apple Watchin Newton Mail -sovelluksella. Saat lähettämäsi viestin lukukuititilan. On myös mahdollisuus ajoittaa viesti lähetettäväksi myöhemmin.

Voit lisätä sähköposteja tuottavuussovelluksiin, kuten Evernote, Wunderlist, Instapaper jne. Sen avulla voit tallentaa liitteitä OneDriveen, Google Driveen, Boxiin, Dropboxiin. Lisäksi se toimii myös Gmailin, Exchangen, Yahoo Mailin, Hotmailin / Outlookin, iCloudin, Google Appsin, Office 365: n ja kaikkien IMAP-tilien kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Microsoft Outlook

Microsoft Outlookia voidaan turvallisesti kuvata hienoimmaksi sähköpostisovellukseksi sekä iPhonelle että Apple Watchille. Älykäs postilaatikko sijoittaa tärkeät sähköpostit yläosaan varmistaakseen, että löydät helposti sinulle tärkeät sähköpostit. Suodattimien avulla voit lajitella sähköpostit mukavasti.

Pyyhkäisyeleillä voit nopeasti ajoittaa, arkistoida ja poistaa viestejä. Voit avata Word- tai muita Office-asiakirjoja niiden muokkaamiseksi helposti. Lisäksi sovellus toimii Microsoft Exchangen, Office 365: n, Gmailin, Yahoo Mailin ja iCloudin kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Kipinä

Arvostan Sparkia erittäin hyvin, koska se poistaa kaiken sähköpostin hallinnan paineen. Sähköpostisovelluksessa on yhtenäinen postilaatikko, jonka avulla voit katsoa nopeasti kaikkia tärkeitä viestejä. Älykkään haun avulla voit kaivaa sähköposteja heti.

Sovellus löytää nopeasti eniten käytetyt allekirjoitukset, jotta voit lisätä helposti haluamasi allekirjoituksen helposti. Tyylikäs postisovellus toimii joidenkin palveluiden kanssa, kuten Dropbox, Evernote, Pocket ja paljon muuta. Voit mukauttaa sen widgetin ja sivupalkin vastaamaan suurinta kiinnostustasi.

Hinta: Vapaa

ladata

4. mail.com

mail.com ei välttämättä ole ylpeillä joistakin huippuluokan ominaisuuksista, mutta se on tarpeeksi hyvä työn tekemiseen haluamallasi mukavuudella. Mukautettujen ilmoitusten avulla pysyt ajan tasalla tärkeistä viesteistä. Käyttöliittymä on täysin muokattavissa, joten voit ihanteellisesti asettaa sen vastaamaan erityistarpeitasi. Käytät PIN-koodia tarjotaksesi lisäsuojauksen tilillesi. Sen avulla voit käyttää nopeasti kaikkia laitteesi mail.com-yhteystietoja.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Sininen posti

Jos haluat hallita kaikkia sähköpostitilejäsi mukavasti, Blue Mail on oikea vaihtoehto sinulle. Voit ottaa push-ilmoitukset käyttöön jokaiselle sähköpostitilille, jotta pysyt ajan tasalla kaikista uusimmista viesteistä ilman vaivaa. Siinä on myös "Älä häiritse" -tila varmistaaksesi, että sinulla on tarvittava mielenrauha työskennellessäsi. Pikaisten vastausten avulla voit vastata viesteihin nopeasti. Vielä parempi, voit lisätä mukautetun allekirjoituksen tiliä kohden.

Hinta: Vapaa

ladata

6. TypeApp

TypeApp sisältää kaikki ominaisuudet, joiden avulla voit käsitellä sähköposteja halutulla tehokkuudella. Voit lisätä niin monta tiliä kuin haluat. Sen avulla voit synkronoida useita postilaatikoita useilta palveluntarjoajilta, jotta sinulla on vaivattomasti aikaa hallita sähköpostejasi. Sovelluksen avulla voit myös lisätä mukautetun allekirjoituksen tiliä kohden. Lisäksi ominaisuudet, kuten Touch ID, Älä häiritse -tila, mukautetut vastaukset tekevät siitä erittäin vaikuttavan.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Lentoposti

Ensiluokkaisen toiminnallisuuden osalta Airmail on oikeassa kärjessä parhaiden kanssa. Yksi tämän sovelluksen houkuttelevimmista ominaisuuksista on mukautettavat pyyhkäisyt, joiden avulla voit suorittaa tehtävän nopeasti. Joukkomuokkaustoiminto haluaa yksinkertaistaa tehtävääsi. Yhdistetty Saapuneet-kansio auttaa sinua lajittelemaan sähköpostia nopeasti. Vielä parempaa, se tukee jopa 19 kieltä.

Hinta: $4.99

ladata

8. AOL

Entä, jos haet enemmän kuin vain sähköpostisovelluksen Apple Watchille? AOL: n avulla et vain selaa sähköpostejasi, mutta saat myös tämän päivän parhaat otsikot. Sähköpostisovellus tarjoaa myös trendikkäitä videoita pitämään sinut mielialasi kärjessä.

Pyyhkäisyeleillä voit siirtää, merkitä, merkitä ja jopa poistaa sähköposteja. Lisäksi voit tarkistaa sijaintisi sään ja jopa jakaa artikkeleita Facebookin, Twitterin ja sähköpostin kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

9. GMX Mail

GMX Mail on varsin hyödyllinen pitääksesi sähköpostisi täysin järjestyksessä. Sovelluksen avulla voit mukauttaa käyttöliittymän vastaamaan erityisiä vaatimuksiasi. Mail Collector -ominaisuuden avulla voit hallita useita sähköpostitilejäsi ja hallita niitä helposti. Voit myös suojata sähköpostisi PIN-koodilla. Tämä sähköpostisovellus tukee vain kahta kieltä, englantia ja saksaa.

Hinta: Vapaa

ladata

10. WEB.DE-sähköposti

WEB.DE Mail -sovelluksen avulla voit järjestää postilaatikkosi haluamallasi tavalla. Siinä on erittäin intuitiivinen käyttöliittymä, joka tuo lisää mukavuutta peliin. Sovelluksen mukana tulee postinkerääjä, jonka avulla voit vastaanottaa sähköposteja useilta tileiltä. Voit käyttää kaikkia WEB.DE-tilisi tietoja. Jos haluat lisätä tehokkaampia ominaisuuksia sovellukseen, voit päivittää sen premium-versioon.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos

Minkä sähköpostisovelluksen aiot valita Apple Watchille? Onko mitään sähköpostisovellusta, jonka haluat olevan käytettävissä myös älykellolle? Voit vapaasti antaa mielipiteesi törmätä.

Henkilökohtaisesti haluan Yahoo- ja Gmail-sovellusten olevan käytettävissä Watchissa ennemmin kuin myöhemmin. Ne ovat helposti yksi liiketoiminnan parhaista, ja siksi on hyvä käyttää niitä watchOS: issa.

Haluat antaa myös näille viesteille ulkoasun:

  • Parhaat tuottavuusohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Tulostaminen iPhonelle
  • Parhaat Evernote-vaihtoehdot iPhonelle ja iPadille
  • iPhone Email App Alternative

Uusimmat viestit