Finder Dock -kuvakkeen vaihtaminen Macissa

Kaksiväriset hymiöt ovat olleet Finder-kuvake Macissa jo iän ajan. Jopa sen jälkeen, kun nimi on vaihdettu OS X: stä macOS: ksi, tämä ikoninen logo on pysynyt. Ihmiset rakastavat mukauttaa laitteitaan, ja mikä on parempi tapa kuin muuttaa jokaisessa Macissa oleva valokuva! Voit asettaa yrityksesi tai organisaatiosi logon tai lapsesi kuvan täältä. Olen muuttanut sitä Mac-tietokoneellani ja anna minun kertoa sinulle, se näyttää hyvältä! Joten, jos sinäkin haluat olla hieman erilainen ja erottua, niin tässä on helppoja vaiheita vaihtaa oletus Mac Finder -kuvake mihin tahansa haluamaasi kuvaan. Tarkista se.

Finder Dock -kuvakkeen vaihtaminen Macissa

Tässä on yhteenveto siitä, mitä teemme. Ensin valitsemme kuvan ja poistamme sitten järjestelmän eheyden suojauksen käytöstä. sen jälkeen korvaa kuvake kuvallamme ja päivitä telakka lopuksi. Aloitetaanpas.

Vaihe 1. Valitse kuva, jota haluat käyttää. Sen pitäisi olla PNG-tiedosto. Jos se on jossakin muussa muodossa, voit muuntaa JPEG: n helposti PNG: ksi tai JPG: n PNG: ksi.

Vaihe # 2. Nyt kun sinulla on PNG-kuva, nimeä se uudelleen nimellä finder.png (sinun ei tarvitse kirjoittaa .png-tiedostoa). Siirrä tämä kuva nyt Macin työpöydälle (katso alla oleva kuva).

Merkintä: Jos sinulla on verkkokalvonäytöllä varustettu Mac, nimeä tämä kuva uudelleen [email protected].

Vaihe # 3. Nykyaikaisilla macOS-versioilla (OS X El Capitan ja uudemmat) Apple käyttää SIP-suojausta (System Integrity Protection). Tämä on tiedostojemme ja tietojemme suojaamiseksi. Koska muutamme järjestelmän kuvaketta, meidän on ensin poistettava SIP käytöstä. Voimme poistaa SIP: n käytöstä siirtymällä palautustilaan. Voit tehdä tämän sammuttamalla ensin Mac ⟶ Apple-logoSammuttaaSammuttaa. Odota vähintään 30 sekuntia.

Vaihe # 4. Lue tämä vaihe loppuun asti ennen kuin seuraat sitä. Siirtymme palautustilaan. Tätä varten, käynnistä Mac, ja heti kun kuulet merkkiäänen tai näet näytön syttyvän,paina pitkään Command + R näppäimiä. Jätä avaimet, kun näet Apple-logon. Mac vie nyt jonkin aikaa siirtyäksesi palautustilaan.

Vaihe # 5. Nyt näet, että Mac pyytää sinua valitsemaan kielen. ValitsenKäytä pääkielenä englantia. ” Napsauta tämän jälkeen oikealle osoittaminen nuoli.

Vaihe # 6. Napsauta ylävalikkoriviltä Apuohjelmat ja sitten Terminaali.

Vaihe # 7. Kirjoita terminaaliin seuraava komento ja paina Enter-näppäintä: csrutil käytöstä

Vaihe # 8. Napsauta nyt Apple-logoa ja napsauta sitten uudelleenkäynnistää. Älä paina mitään näppäintä. Anna sen käynnistyä normaalisti.

Järjestelmän eheyden suojaus (SIP) on nyt poistettu onnistuneesti käytöstä.

Vaihe # 9. Klikkaa Finder-kuvake ja nyt napsauta ylävalikkoriviltä Mennä ja napsauta sitten Siirry kansioon. (Tai voit painaa yhdessä Komento + Vaihto + G.) Kirjoita hakuruutuun (tai kopioi-liitä) seuraava polku ja napsauta Mennä (tai paina Enter):

/System/Library/CoreServices/Dock.app/Contents/Resources/

Vaihe # 10. Etsi nyt nimetty tiedosto finder.png tai [email protected] (verkkokalvon Macille). Kopioi tiedosto toiseen työpöydän kansioon tai mihin tahansa (tämä on varmuuskopio turvallisuuden vuoksi).

Vaihe # 11. Vedä vaiheessa 2 luomasi PNG-kuva työpöydältä tähän kansioon (missä nykyiset finder.png- ja [email protected] ovat). Se pyytää todentamista. Klikkaa Todennus. Napsauta sitten Korvata. Anna nyt Macin salasana pyydettäessä ja napsauta OK.

Olet vaihtanut kuvaketiedoston onnistuneesti.

Vaihe # 12. Paina vielä kerran Komento + vaihto + G. Kirjoita sitten:

/ private / var / kansiot / ja napsauta Mennä tai paina Enter.

Vaihe # 13. Kirjoita “com.apple.dock.iconcache”Hakukentässä. Klikkaa kansioita -välilehteä etsiäksesi tästä kansiosta. Poistaa "com.apple.dock.iconcache”Tiedosto.

Merkintä: Jopa poistamisen jälkeen saatat huomata, että tämä tiedosto pysyy siellä. Älä huoli. Se on poistettu. Tai vain tyydytyksen vuoksi voit poistaa sen uudelleen valitsemalla sen ja painamalla näppäimiä (Komento + Poistaa).

Nyt meidän on tapettava (päivitettävä) telakka, jotta muutokset näkyvät.

Vaihe # 14. Tuoda markkinoille Terminaali sovelluksesta ⟶ Apuohjelmat ja tyyppi: killall Dock ja paina Enter.

Tehty! Telakka päivitetään, ja Finder-kuvake muuttuu uudeksi.

Kun olet nauttinut uuden kuvan katselemisesta Finder-kuvakkeena, on vielä yksi tärkeä askel - Järjestelmän eheyden suojauksen ottaminen käyttöön (SIP) takaisin päälle. Tätä toistoa varten vaihe # 3 että vaihe # 8. Mutta kirjoittamisen sijaan csrutil käytöstä päätetyypissä csrutil käytössä ja käynnistä Mac uudelleen. Tällä SIP otetaan käyttöön uudelleen tiedostojemme ja tietojemme suojaamiseksi.

Joten näin voit vaihtaa Mac-telakan Finder-kuvaketta. Eikö tämä ollut jännittävää!

Haluat ehkä lukea…

  • Kuinka lisätä tilaa Mac-telakointiaseman kuvakkeiden väliin käyttämällä päätelaitetta
  • Hyödyllisimmät macOS-päätelaitteet, joita jokaisen Mac-käyttäjän tulisi kokeilla
  • Aikakoneen varmuuskopioinnin nopeuttaminen Macissa päätelaitteen avulla
  • Onko macOS Catalina -asennus jumissa? Näin korjaat sen

Uusimmat viestit