Parhaat hihat iPhone X: lle vuonna 2021

Monet ihmiset haluavat käyttää hihoja kannattaakseen iPhonea mukavasti. Vaikka nahkapussit eivät välttämättä vuoda eleganssia tai käännä päätä, niillä on sekä luokka että kyky olla luotettava kumppani älypuhelimessa. Jos sinulla on rikas maku tai taipumus esteettiseen muotoiluun, saatat löytää nämä parhaat iPhone X -hihat todella ihailtaviksi. Sen lisäksi, että nämä pussit tarjoavat toivottua mukavuutta ja kannattavat iPhoneasi, ne tarjoavat yleisen suojan tahattomilta kolhuilta. Lisäksi joissakin niistä on myös korttipaikat, jotka auttavat sinua saavuttamaan ihanteelliset tavoitteet!

1. fitBAG

fitBAGilla on klassinen ilme huippuluokan karitsannahan ansiosta. Pehmeä nahkarakenne rikastaa entisestään profiiliaan ja tarjoaa samalla paremman otteen. Sileä mikrokuituvuori varmistaa, että älypuhelimesi näytöllä on lisäsuojaus tyhjästä. Voit työntää iPhonesi kätevästi pussin sisään ja ottaa sen pois myös ilman hätää.

On yli 15 elävää värivaihtoehtoa, joiden avulla voit valita täydellisen istuvuuden iPhoneen. Lisäksi fitBAGia tukee kahden vuoden rajoitettu takuu.

USP: Huippulaatuista karitsannahkaa

Tutustu Amazoniin

2. toovren

Jos olet kiehtonut esteettinen muotoilu, toovren voi olla ihanteellinen folio makusi mukaan. Aito lehmännahka on antanut sille pitkäikäisyyden olla pitkäikäinen pari iPhonellesi.

Mikrokuituvuori toimii lisäsuojana iPhonellesi. Kun laite on pussin sisällä, se pysyy suojattuna pudotuksilta ja naarmuilta.

Koska se tukee langatonta latausta, sinun ei tarvitse irrottaa koteloa laitteen turboahtamiseksi. Lisäksi sinulla on useita värejä, joista valita.

USP: Aitoa lehmännahkaa

Tutustu Amazoniin

3. Dockem Luxe

Pidän Dockem Luxen matalasta profiilista. Se on veistetty korkealaatuisesta synteettisestä nahasta ja on ohut. Voit pitää pari korttia sisäänrakennettujen paikkojen sisällä.

Holkki sopii tiukasti älypuhelimeen. Huolimatta siitä, että se on ohut, se on tarpeeksi hyvä pitämään naarmut poissa. Avoin yläosa antaa sinun poistaa puhelimesi mukavasti pussista.

USP: Korttipaikat

Tutustu Amazoniin

4. HAPPER-STUDIO

HAPPER STUDIO tuo nahkaisen suojakotelon iPhone X: lle. Valmistettu italialaisesta nahasta, saat sen räätälöidyksi tämän pussin. Hanki nimesi tai nimikirjaimesi yksinoikeudella tähän tapaukseen.

Sen tyylikkyys ja armo houkuttelevat monia yritysjohtajia. Lisää tähän, tarkista käsin ommeltu karisma korkealaatuisella nahalla. Tässä hihassa ei ole piilotaskua tai muita hienoja juttuja. Magneettinauha suojaa kuitenkin laitettasi pussissa.

Aidosta nahasta valmistettu matkapuhelimesi mahtuu tiukasti tämän hihan sisään. Pidä premium-laitettasi itsevarmana kävellessäsi yrityksen käytävillä.

USP: Kätevä magneettinen läppä

Tutustu Amazoniin

5. HzYisida

Yksinkertaisuus, sinun nimesi on HzYisida! Kyllä, tämä HzYisidan holkki on niin yksinkertainen, että se voi kiinnittää huomiosi välittömästi. Holkki on valmistettu pehmeästä neopreenista, joten sinun ei tarvitse huolehtia iPhone X: stäsi.

Haluaisit pitää tätä hihaa käsissäsi, koska se antaa sinulle hyvän tunteen sen pehmeällä materiaalilla ja kevyellä profiililla. IPhone X on turvallinen tässä pussissa, koska se vaimentaa iskuja.

USP: Yksinkertaisuus parhaimmillaan

Tutustu Amazoniin

6. Bomea

Bomea on suunniteltu käteväksi hyödyksi matkailijoille. Pussi sopii mukavasti iPhoneen kotelolla. Se on valmistettu PU-nahasta ja sen ulkonäkö on kestävä.

Pääasiassa kestävän rakenteen ansiosta se pystyy kestämään kolhuja ja estämään kaavinta. Siinä on kaksi ylimääräistä hihnasilmukkaa turvallisuuden lisäämiseksi. Magneettisen sulkemisen avulla voit sulkea hihan täydellisesti.

USP: Kaksi ylimääräistä hihnasilmukkaa

Tutustu Amazoniin

7. Dockemin provinssilinja

Toisin kuin Dockemin Luxe-sarja, tämä provinssilinja näyttää karkeammalta ja sitkeämmältä; Samanaikaisesti sen korkealaatuinen synteettinen nahka antaa tyylikkään ja ammattimaisen ilmeen. Toimivuuden lisäämiseksi Dockem tarjoaa kaksi korttipaikkaa pankki- / luottokorttisi, henkilöllisyystodistuksen ja käteisen asettamiseen.

Jopa korttien asettamisen jälkeen kotelo näyttää ohuelta ja sen paksuus on alle 14 mm. Voit vetää pussin taskuihisi siten, että iPhone on hihan sisällä.

USP: Tyylikäs ja ammattimainen ilme

Tutustu Amazoniin

8. Sena-tapaukset

Hemmottele itseäsi tällä Sena Casesin aitoa nahkaa sisältävällä hihalla. Matalaprofiilinen iskunkestävä suojakuori parantaa ja suojaa iPhone X: n kauneutta. Koska se on holkki, ominaisuuksista ei ole paljon puhuttavaa, paitsi sen muotoilu ja ulkonäkö.

Koska se on melko ohut, se on täysin yhteensopiva langattoman latauksen kanssa. Sen lisäksi se pitää myös pölyn ja lian poissa, kun arvokkuus lepää siellä. Viimeisenä on kaksi värivaihtoehtoa - musta ja ruskea.

USP: Ensiluokkainen nahka

Tutustu Amazoniin

9. Welegant

Tämä hiha on tarkoitettu erityisesti naisyleisöillemme, vaikka muotoilu sopii myös miespuolisille katsojille. Se on enemmän lompakkoholkki, jossa on vetoketjutasku, sekä erityinen lokero iPhone X: lle.

Mukana on myös rannehihna, jonka voit sitoa ympäri kävelemällä kauppakeskusten läpi. Se on valmistettu aidosta nahasta ja korkealaatuisesta polyesteristä, mikä tekee siitä melko kestävän. Viimeisenä on viisi kirkasta ja elävää värivaihtoehtoa.

USP: Vetoketjullinen tasku

Tutustu Amazoniin

10. Tainada

Jos olet valmis tinkimään hieman suunnittelusta saadaksesi täydellisen suojan iPhone X: lle, tämä Tainadan holkki on syytä tarkastella. Se on valmistettu korkealaatuisesta neopreenista, joka tekee siitä vedenpitävän. Toisin kuin muut hihat, joissa yläosa jätetään auki; tämä on vetoketjuholkki, joka suojaa laitettasi täydellisesti.

Sen lisäksi salamakaapelin pitämiseksi on ylimääräinen pieni vetoketjutasku. Lisäksi on irrotettava rannehihna, joka ripustaa iPhonen ranteeseesi kävellessä. Viimeisenä on laaja valikoima väri- ja muotoiluvaihtoehtoja.

USP: Vetoketjullinen hiha sekä lisätasku

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Valintasi?

Joten mitä mieltä olet näistä pusseista? Voit vapaasti jakaa palautettasi ja ominaisuuksia, jotka haluat nähdä huippuluokan hihassa.

Haluat ehkä viitata myös näihin viesteihin:

  • Parhaat iPhone X -kotelot
  • Parhaat iPhone X -lompakkokotelot
  • iPhone X -kuoret
  • Parhaat iPhone X -kotelot

Uusimmat viestit