Parhaat iPhone 5s -kotelot vuonna 2021

Koska iPhone SE on muodoltaan melko samanlainen kuin iPhone 5 ja iPhone 5s, odotetaan, että useimpien iPhone 5/5 -laitteille suunniteltujen koteloiden tulisi sopia iPhone SE: hen. Tietysti meillä on erillinen luettelo iPhone SE: lle omistetuista tapauksista.

Muutama huomioitava asia: LED-salama on pillerimainen, joten kaikki pyöreälle LED-salamalle nimenomaisesti suunnitellut kotelot tai näytön suojukset saattavat tulla tielle. Kaksi: kaikki kotipainiketta peittävät tapaukset eivät toimi Touch ID: n takia.

Suuret tuotemerkit ovat jo asettaneet iPhone 5s -kotelonäytöt verkkosivustoille. Laadukas kotelo ei ole vaikea valita, kun valitset tuotemerkin - vain halvat iPhone 5s -kotelot, joissa joudut huolehtimaan laadusta, enimmäkseen.

Valitsimme joitain parhaita iPhone 5 / 5- ja iPhone SE -koteloita erityisesti haluamiltamme tuotemerkeiltä: Case-Mate ammattimaiselle ulkonäölle, Spigen lajikkeelle, Incipio luovuudelle, Otterbox äärimmäiselle turvallisuudelle ja paljon muuta.

1. Tuskin siellä

Tuskin mukana tulee tonttia värivaihtoehtoja, joten tämä on yksi niistä täydellisistä korvikkeista Applen omille iPhone SE / 5s -nahkakoteloille, ja se on erittäin ohut, seisomaan nimensä edessä.

Hinta: 25,00 dollaria [4,93 dollaria Amazonissa tämän kirjoituksen yhteydessä.]

Osta se osoitteesta Amzon.com

2. Incipio Sulka

Feather on yksi markkinoiden hienoimmista iPhone SE / 5s -koteloista. Neljätoista väriä saatavissa höyhenissä on erittäin kevyt runko (Plextonium), joka tekee siitä todella kevyen. Helppo kääriä ja hyvä suojaustaso.

Hinta: 29,99 dollaria [6,99 dollaria Amazonissa, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazon.comista

3. Watson

Watson on tällä hetkellä paras korkealaatuinen lompakko / folio-kotelo, joka mahtuu iPhone 5: eesi täydellisesti. Kuten folio-tapauksessa, luottokorttisi ja käteisvarasi voidaan piilottaa kolmessa tarjotussa paikassa.

Hinta: 44,99 $ [7,03 $ tämän kirjoitushetkellä.]

Osta se Amazon.comista

4. Otterbox Defender -sarja

Vahvin kokoonpano, Defender-sarja on suunniteltu iPhone SE, 5s ja 5 -laitteille, mutta kun Koti-painike on käytettävissä, Otterbox varmistaa, että Defender-panssarikotelo sopii täydellisesti myös iPhone 5s -laitteisiin. Jos olet hitchhiker ja hankit iPhone 5s, tämä on pakollinen asia.

Hinta: 49,95 dollaria [7,99 dollaria Amazonilta, kun kirjoitamme tätä.]

Osta se Amazon.comista

5. OtterBox Reflex -sarja

Reflex on luultavasti kevyin kotelo Otterboxin sarjasta. Siinä on vain näytönsuoja ja ulkokerros polykarbonaatista. Täydellinen kaikille, jotka etsivät parasta suojaa ilman sen mukana tulevaa irtotavaraa.

Hinta: 34,95 dollaria [15 dollaria Amazonilla tämän kirjoituksen yhteydessä.]

Osta se Amazon.comista

Uusimmat viestit