Parhaat iPhone 6- ja 6 Plus -kuulokkeet vuonna 2020

Jokainen raskas iPhonen käyttäjä tarvitsee todennäköisesti Bluetooth-kuulokkeet. Kaupoissa on lukemattomia Bluetooth-kuulokkeita, mutta mitkä tekijät päättävät ja erottavat parhaiten muista? Kuulokkeiden uskollisuus määrittää lähinnä sen tehokkuuden. Muita tekijöitä, joista tulee tärkeitä Bluetooth-kuulokkeita käytettäessä, ovat äänenlaatu yhdistettynä terävään melunvaimennukseen ja terävään signaalin vastaanottoon. Jos nämä näkökohdat ovat riittävän hyvät kuulokkeissa, tuo kappale on varmasti yksi erän parhaista.

Näiden kriittisten kohtien lisäksi on tietysti muita tekijöitä, kuten suunnittelu, mukana olevat ominaisuudet ja hinta, mutta kaikki ovat subjektiivisia yksilöille. Viime kädessä puhelun toisessa päässä olevan henkilön on kuultava sinut selvästi missä tahansa ympäristössä. Vaikka ympärillä on paljon likaa halpoja iPhone-kuulokkeita, älä pudota sitä. Jos haluat käyttää uusinta iPhonen Bluetooth-toimintoa parhaalla mahdollisella tavalla, valitse kuulokkeet seuraavasta parhaiden iPhone Bluetooth -kuulokkeiden luettelosta.

Parhaat iPhone 6/6 Plus -kuulokkeet vuonna 2020

# 1. TREBLAB XR100

TREBLAB XR100 -kuulokkeissa on teräväpiirtoääni, terävä diskantti ja syvä basso. Ergonominen muotoilu auttaa kuulokkeita istumaan tiukasti korviin ja pysymään tukevasti paikoillaan. IPX4-hikitiiviyden ansiosta kuulokkeet varmistavat, ettei hiki pääse nautintosi eteen.

Kohinanvaimennustekniikka pitää poissa taustamelun, jotta saat selkeän äänen. Pystyt vastaamaan puheluihin, soittamaan, keskeyttämään, eteenpäin / taaksepäin helposti. Jopa 9 tuntia pitkää soittoaikaa käyttämällä voit nauttia musiikista sydämesi tyydyttävällä tavalla.

Lopuksi TREBLAB XR100 -kuulokkeissa on neljä hyvännäköistä värivaihtoehtoa, kuten musta, violetti, vaaleanpunainen ja valkoinen.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. ÄäniPEATS

SoundPEATS voi mennä vastakkain liiketoiminnan parhaita vastaan ​​useilla rintamilla. Kuulokemikrofoni tarjoaa erinomaisen korkealaatuisen stereoäänenlaadun aptx-koodekin ja CSR8645 Bluetooth-piirisarjan ansiosta.

Pehmeä silikonimateriaali yhdistettynä korvakoukun muotoiluun tarjoaa maksimaalisen mukavuuden ja varmistaa samalla, että korvanapit pysyvät paikallaan. Voit käyttää responsiivisia painikkeita äänenvoimakkuuden säätämiseen ja jopa puheluihin vastaamiseen.

Jopa seitsemän tunnin puheaika tekee siitä turvallisen panoksen pitkälle ajamiselle. Lisäksi valitset tämän tyylikkään kuulokemikrofonin viidessä kauniissa värissä, kuten mustana, sinisenä, vaaleanpunaisena, punaisena ja valkoisena.

USP: Aptx-koodekki ja CSR8645 Bluetooth-piirisarja

Tutustu Amazoniin

# 3. Osten Design

Osten Design on ehdoton peto äänenlaadun suhteen. Paino vain 1,3 oz, se tarjoaa sinulle olennaisen mukavuuden käyttää kuulokkeita pitkään. Silikoni-kaulanauhan väitetään olevan 50% kevyempi kuin muut kilpailukykyiset tuotteet.

Ympäristön melunvaimennusjärjestelmä ei anna taustamelun häiritä rauhallista puheaikaa. Kolmetoista tuntia musiikkia ja puheaikaa tekee siitä välttämättömän ihmisille, jotka haluavat kuunnella musiikkia loputtomasti. Sisäänrakennettujen painikkeiden avulla voit hallita musiikkiasi mukavasti.

USP: Ympäristön melunvaimennustekniikka

Tutustu Amazoniin

# 4. LEGATO

Legato Bluetooth -kuulokkeet ovat yksi parhaista tässä luettelossa. 70 jalan etäisyydellä voit nauttia keskeytyksettömästä musiikista kuulokkeissasi. Kuulokkeet ovat niin kevyitä, että voit unohtaa niiden käytön. Se tukee kolmea taajuuskorjainta mieltymystesi mukaan: Diskantti, Keskibassot tai Korkea basso. Legato Arcissa on sisäänrakennettu vibraattori, joka ilmoittaa käyttäjälle puhelusta.

Voit liittää tämän kuulokkeen kahteen laitteeseen samanaikaisesti ja hallita Siriä sisäänrakennetulla AI-äänikomennotekniikalla. Värivaihtoehtoja ei ole, mutta ominaisuudet ovat jokaisen pennin arvoisia.

USP: AI-äänikomennotuki

Tutustu Amazoniin

# 5. SHINETAO

SHINETAO asettaa iPhonen tyylikkäimmät Bluetooth-kuulokkeet. Mukavan muotoilun ja nopean asennuksen ansiosta voit käyttää tätä kuuloketta myös ajon aikana.

Se on ergonominen muotoilu, jonka avulla voit kääntää puomimikrofonia 200 astetta. Voit käyttää tätä kuuloketta vasemmassa tai oikeassa korvassa pakkauksessa olevien kolmen kokoisten korvakärkien avulla.

USP: Kahden mikrofonin melunvaimennus

Tutustu Amazoniin

# 6. AMORNO

Amornon Bluetooth-kuulokkeet ovat kevyitä ja taitettavia, joten ne sopivat täydellisesti kantamaan niitä kaulallasi tai repussa. Bluetooth 4.1: n avulla et koskaan valittaa yhteydestä iPhonesi kanssa. Korvanapissa on sisäänvedettävä lanka; joten et koskaan sotkeudu, vaikka asetat kuulokkeet reppuun.

Siinä on iso akku, joka tukee 10 tuntia musiikkia ja jopa 12 tuntia puheaikaa täyden latauksen jälkeen. Sisäänrakennettu mikrofoni antaa pääsyn puheluihin nopeasti, kun taas melua vaimentavat nappikuulokkeet varmistavat, että kuulet kaiken kristallinkirkkaasti. Viimeisenä on kaksi värivaihtoehtoa: musta ja harmaa.

USP: Pidempi akun käyttöikä

Tutustu Amazoniin

# 7. LBell SX991

Tyylikäs kaulanauhamalli esittävä LBell SX991 on veistetty tekemään musiikin kuuntelusta melko mukava asia. Kuulokkeissa on Hi-Fi-stereoääni, joka herättää elämää musiikkiin. Se jatkuu 16 tuntia pitkää musiikkia, kun se on ladattu täyteen.

Erittäin sileät korvanapit tuntuvat mukavilta korvissa. Taitettavan muotoilun avulla voit kantaa kuulokkeita vaivattomasti. Hyvin reagoivien painikkeiden avulla voit hallita musiikkiasi halutulla tavalla.

Vielä parempi, SX991 on saatavana viidessä tyylikkäässä värissä, kuten musta, suihkumusta, punainen, sininen ja valkoinen.

USP: Tyylikäs kaulanauha

Tutustu Amazoniin

# 8. Esonstyle

Nämä Esonstylen Bluetooth-kuulokkeet on varustettu A2DP-stereotekniikalla, joka tuottaa korkealaatuista stereoääntä. Se ei vain tue Bluetoothia, mutta sillä on myös FM- ja SD-korttituki musiikin toimittamiseksi milloin tahansa ja missä tahansa. Pehmeällä vaahdolla täytetyt nahkaiset korvatyynyt tekevät siitä erittäin mukavan käyttää pitkään.

Jos kaikki nämä ominaisuudet eivät riitä, tässä on vielä yksi. Kuulokkeissa on myös tuki 3,5 mm: n liittimelle. Lisäksi on olemassa laaja valikoima värivaihtoehtoja joka ikäryhmälle ja sukupuolelle.

USP: FM- ja SD-korttituki

Tutustu Amazoniin

# 9. Mpow-liekki

Mpow on tunnettu tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia Bluetooth-kuulokkeita ja kuulokkeita iPhonelle. Tämä Bluetooth-kuuloke on täydellinen päivittäiseen harjoitteluun. Koska Mpow on käyttänyt nanopinnoitetta, se suojaa kuulokkeitasi tehokkaasti hikoilta.

IPX7-vedenkestävä standardi takaa pidemmän kuulokkeiden käyttöiän. Mukavuuden lisäämiseksi Mpow tarjoaa parannetut korvakoukut, jotka sopivat tiiviisti korviesi yli. Kuulokkeet eivät ravista edes kun teet tarkkaa liikuntaa kuntosalilla tai ulkona.

USP: IPX7-vedenkestävä nanopinnoite

Tutustu Amazoniin

# 10. Cootree Jogger Sports

Smatree Cootree on tyylikäs muotoilu, joka on täysin pohjustettu ilahduttamaan musiikkiaikaa. Näiden kuulokkeiden suurin kohokohta on mahdollisuus tarjota 16 tuntia soittoaikaa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia niiden lataamisesta toistuvasti. Lisäksi voit myös hienosäätää musiikkiasi ilman vaivaa.

Sisäänrakennetun mikrofonin avulla voit vastata puheluihin kätevästi. Lisäksi aluksella olevan ympäristön melunvaimentimen avulla voit keskustella rauhallisesti missä tahansa. Ei siinä kaikki; kuulokkeet ovat täysin hikiestäviä, joten pysyt huolettomana niiden suojasta edes tiukan harjoittelun aikana.

USP: Hikeä kestävä muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 11. COWIN

Enimmäkseen kaikilla kuulokkeilla on passiivinen melunvaimennus. Tämä Cowinilta on saanut aktiivisen melunvaimennuksen, joka vähentää tehokkaasti ympäröivän ympäristön häiriöitä. Siinä on kristallinkirkas, voimakas ja syvä bassoefekti sekä uskomattoman mukavat korvatyynyt, jotka käyttävät sitä pitkään.

Toistoaikana tällä akulla on valtava 30 tunnin akunkesto; täydellinen matkoilla. Lopuksi on olemassa muutama värivaihtoehto, joka sopii iPhoneen.

USP: Aktiivinen melunvaimennus

Tutustu Amazoniin

# 12. Acadia Premium -tuotteet

Korkean tarkkuuden stereoäänellä “Acadia Premium Products” -kuulokkeet elävöittävät musiikkikokemustasi. 50 jalan Bluetooth-liitäntäalue tarjoaa enemmän vapautta nauttia musiikista sydämesi ulottuvilla. 7 tuntia peliaikaa on vain tarpeeksi, jotta se pysyisi merkin edessä normaalissa käytössä.

Kuulokkeita on kolmea kokoa, jotta ne sopivat täydellisesti korvaan. Erinomainen melunvaimennusjärjestelmä suodattaa taustamelun; tarjoten siten selkeän äänen. Se tarjoaa vaivattoman pääsyn äänenvoimakkuuden säätimiin ja mikrofoniin.

USP: Korkealaatuinen stereoääni

Tutustu Amazoniin

# 13. Mpow-leuat V4.1

On todella vaikea kääntää silmäsi pois kuulokkeista, jotka ovat yksi Amazonin suosituimmista. Mpow Jaws V4.1: llä on vaikuttava neljä tähteä viidestä viidestä yli 13500 asiakasarvostelusta, ja se on saanut laadusta suosikkivalintasi.

Kaulan muotoilun takana saat kätevämmän painikkeen hallinnan. Kuulokemikrofoni tuottaa melko hyvän äänen ja tarjoaa erinomaisen melunvaimennustekniikan. Siksi handsfree-puhelusi pysyvät rauhallisina myös tungosta paikasta.

13 tunnin akunkesto on enemmän kuin tarpeeksi kestämään pitkää ajomatkaa. Lisäksi Mpow Jaws näyttää hyvältä sekä mustana että violettina.

USP: Kaula muotoilun takana

Tutustu Amazoniin

Tässä kaikki tältä erää!

Paketoida

Mikä on yksi laatu, josta pidät eniten kaikissa näissä huippuluokan langattomissa kuulokkeissa iPhone 6: lle ja 6 Plus: lle? Minusta juuri loistava melunvaimennustekniikka ja korkea stereoääni tekevät näistä kuulokkeista melko erikoiset. Lisäksi ne ovat erittäin tyylikkäitä ja ergonomisesti muotoiltuja. Mitkä kuulokkeet olet valinnut tästä luettelosta?

Haluat myös katsoa:

  • Parhaat iPhone 7/7 Plus -kuulokkeet
  • Parhaat iPhone 6 / 6s Plus Bluetooth-kaiuttimet
  • iPhone 6s / 6s Plus Bluetooth-kuulokkeet
  • Parhaat Apple Watch -kuulokkeet

Uusimmat viestit