Parhaat tanssinopetussovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Tanssiminen on aina ollut hyvin lähellä sydäntäni. Koulupäivinä vietin tuntikausia täydentämään Michael Jacksonin kuolemattomia "haaran nappauksia", ikonisia "Moonwalk" ja jatkuvasti vaikuttavia "varpaita". Vaikka en koskaan voinut täydentää noita upeita liikkeitä, en koskaan kyllästynyt kokeilemaan niitä. Yksi valtava huddle, jota tapasin tanssin oppimisen aikana, oli ohjauksen puute. Ei enää! Parhaiden Dance Learning -sovellusten avulla iPhonelle ja iPadille vain kosketuksen päässä, kaikki hyödyllisestä ohjauksesta motivaatioon on nyt aina valmiina auttamaan minua hallitsemaan liikkeet kuin ammattilainen.

1. Just Dance Now

Aika antaa taipumuksesi hallita kaikkia mahtavia liikkeitä! Valitse vain suosikkikappaleesi ja aloita tanssiminen sen kanssa. Voit luoda soittolistasi tuikkivilla kappaleilla ja ansaita paljon kolikoita avataksesi uusia.

Kun uusia kappaleita lisätään joka kuukausi, sinulla on aina jotain kuunneltavaa. Katso myös Just Dance Now -poltettujen kalorien kokonaismäärä suoraan Healthkit-hallintapaneelista. Lisäksi tanssioppimissovellus tukee useita kieliä, kuten englanti, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, italia, japani, korea ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Dubsmash

Huulten synkronointitaidon ja tanssin hallitsemiseksi “Dubsmash” voi olla hieno vaihtoehto. Sovelluksessa on suuri joukko kuuluisia lainauksia ja ääniä suosituista elokuvista, kappaleista ja TV-ohjelmista.

Voit hyödyntää ennalta määriteltyjä lainauksia saadaksesi upeita huulten synkronointikopioita ja räjäyttämällä niitä sosiaalisessa mediassa. Jos haluat olla luovempi, tallenna sensaatiomainen ääni ja lataa se Dubmashiin.

Kutsu ystäviäsi haastamaan sinut jännittäviin tanssitaisteluihin ja voittamaan kilpailu todistamaan paremmuutesi. Lisää meme maker -ohjelmaan lisäämällä hauska elementti luovuuteen.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Salsy-rytmi

Ilmoita itsellesi bändijohtaja ja opi salsaa Salsa Rhythm iPhone -tanssisovelluksesta. Tämä sovellus on paras kumppani tanssijoille, muusikoille ja ohjaajille. Sen tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluu tanssin ajoituksen harjoittaminen tahdissa, instrumenttien yhdistäminen mieleisekseen ja niiden mallien valitseminen, käyttö metronomina ja uran harjoittaminen yhtyeen kanssa.

Voit aloittaa tanssitunnin missä tahansa käyttämällä tätä sovellusta iPhonessa tai iPadissa. Monipuolisuus on elämäsi mauste, ja mausteen lisääminen sovellukseen sisältää 20 erilaista pianokuviota, bassokuviota ja 29 lyömäsoittokuviota.

Hinta: $2.99

ladata

4. Tasku Salsa

Salsa on hieno tanssimuoto, joka vaatii täydellisen ajoituksen lisäksi myös enemmän joustavuutta. Ja jos olet nähnyt sen, Pocket Salsa olisi upea opas sinulle.

Sovellus on täynnä yli 100 salsa-videota, joita voit harjoitella omaan tahtiisi. Kaikki hienovaraiset asiat on selitetty, jotta voit noutaa liikkeet helposti.

Katso hienoja rytmikappaleita, jotka voivat viedä paljon eteenpäin, kun haluat auttaa sinua etsimään rytmiä. Tarvitsetko inspiraatiota? Älä missaa sosiaalisia videoita ja jaa ajatuksiasi niistä.

Hinta: $9.99

ladata

5. STEEZY Studio

Huomenna pyrkivänä rocktähtinä haluat, että oppaasi on “STEEZY Studio”. Mikä tekee tanssinopetussovelluksesta niin hyvän, että sen avulla voit mennä omaan tahtiisi. Sovellus tarjoaa yli 120 luokkaa eri taitotasojen perusteella.

Voit valita tavoitteen ja aloittaa harjoittelun. Varmistaaksesi, että olet oikealla tiellä, voit seurata edistymistäsi. Asiantuntijoiden hyödyllisten ohjeiden avulla onnistut saamaan paremman otteen tanssista.

Tällä hetkellä STEEZY Studio tarjoaa viisi tyyliä, kuten Hip Hop & Urban Dance, popping, house dance, locking, krump.

Pitää mielessä; sovellus tarjoaa ilmaisen kokeiluversion vain yhden viikon ajan. Sen jälkeen sinun on tilattava pro-versio (19,99 dollaria kuukaudessa) jatkaaksesi.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Dancy: Opi yli 100 tanssivaihetta

Haluatko oppia yli 100 tanssivaihetta nopeasti? Dancy sai sinut kattamaan jännittävimpiä ja hauskimpia tanssiliikkeitä! Animaatioon perustuva sovellus on sitonut kolme kolmiulotteista virtuaalitanssijaa opettaakseen sinua siirtymään melkein 120 tyyppisessä vaiheessa.

Nämä tanssivaiheet on jaettu eri tyylilajeihin, kuten hip-hop, Jazz, Salsa, Belly ja monet muut, jotka sopivat moniin mieltymyksiisi. Seuraa vain virtuaalisten tanssijoiden toimintaa, niin rakastat nauttia uusista liikkeistä yhdessä innostavien musiikkikappaleiden kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Salsa-rytmi

Salsa on yksi suosituimmista tanssimuotoista, ja tämä interaktiivinen sovellus tekee siitä helppoa oppia. Olitpa tanssija, muusikko tai ohjaaja, tämä on täydellinen kumppani hallita ajoitustasi ja tekniikkaasi.

Valitse haluamasi tempo, sekoita instrumentteja ja valitse melodian mallit! Piano- ja bassokuvioita on 20, ja yli 29 lyömäsoittokuviota. Tämä pitää varmasti pitämään rutiinisi jännittävänä ja seikkailunhaluisena, kun siirrät kehosi autuuteen.

Hinta: $1.99

ladata

8. Trance

Tanssimisen suhteen sinun tulee aina olla valmis kokeilemaan oppimaan vaikuttavia liikkeitä. "Trancen" avulla saat mahdollisuuden hallita tonnia tappajaliikkeitä ja mahdollisuuden innovoida.

Sovellus tarjoaa satoja kappaleita, joiden avulla voit ravistaa jalkoja. Lisäksi se lisää jatkuvasti uusia säännöllisesti, jotta ilosi ei koskaan ikävystyisi.

Taitosi perusteella voit valita perus-, keskitason tai kovan tason. Ja jos luulet, että sinulla on kyky voittaa ystäväsi, voit heittää haasteen heille. Lisäksi voit jakaa tanssiliikkeesi ja olla vuorovaikutuksessa jatkuvasti kasvavan yhteisön kanssa.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Tanssi Vincentin ja Flavian kanssa

Tanssiopetuksen kannalta tärkeintä on askel askeleelta. Ja ”Dance with Vincent & Flavia” -sovelluksella saat tarvittavat ohjeet, jotta voit suorittaa liikkeet täydellisesti.

Sinun on katsottava tanssivideoita ja noudatettava ohjeita. Jos tanssit kumppanisi kanssa, se opastaa sinua, kuinka kumpikin voi ihanteellisesti koordinoida ja tehdä vaiheet enemmän hohtoa.

Sovelluksessa on kuusi tanssia, mukaan lukien Cha Cha Cha (Social Foxtrot) valssi, Jive, Salsa ja Tango. Voit lukea kaikki viimeisimmät Vincent & Flavia -uutiset. Vielä parempi, saat myös online-alennuksia useille tuotemerkeille hankkimalla Tango-rahakkeita sovelluksen avulla.

Hinta: $3.99

ladata

10. Tanssin voimaharjoittelu

Tanssin voimaharjoittelu ”voi olla erittäin hyödyllinen paitsi niille, jotka haluavat oppia tanssia, myös niille, jotka haluavat parantaa kuntoaan.

Koska sovellus koostuu perusliikkeistä ja edistyneistä harjoituksista, sekä aloittelijat että ammattilaiset nauttivat sen käytöstä. Katso kuumia liikkeitä ja toista ne niin monta kertaa kuin mahdollista jäljittelemään Miley Cyrusta, Nicky Minajia tai jopa Beyoncea! Kuuntele ohjeita ja noudata niitä oikein.

Luo räätälöityjä harjoitteita työntääksesi itsesi kovemmin. Koska sovellus toimii jopa offline-tilassa, harjoittelusi ei keskeydy, jos Internet yhtäkkiä heittää. Lisäksi voit avata lisää ominaisuuksia, kuten halkeamat, pyörän tärinä sovelluksen sisäisen oston kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Luulen, että jotkut näistä tanssinopetussovelluksista iPhonelle ja iPadille ovat jo kiinnittäneet huomiosi ja olet kaikki valmis kokeilemaan niitä, eikö niin? Kerro meille arvokas palautteesi niistä kommenteissa.

Ota kiinni myös näistä viesteistä:

  • Parhaat iPhone- ja iPad-kitarasovellukset
  • Karaoke-sovellukset iPhonelle ja iPadille
  • Paras musiikkieditori iPhone ja iPad -sovellukset

Uusimmat viestit