Parhaat USB-C-virtalähteet iPhone 12 Prolle ja 12 Pro Maxille vuonna 2021

Upeassa uudessa iPhone 12 Prossa ja 12 Pro Maxissa on uskomattomia ominaisuuksia, jotka tuovat lisäarvoa elämääsi. Mutta samaan aikaan Apple on ilmoittanut, että iPhone ei enää lähetä verkkolaitteita pakkauksessa. Yhtiö on maininnut kestävyyden ja ympäristöystävällisyyden syynä tähän, koska monet käyttäjät saattavat jo omistaa sopivan adapterin. Mutta jos et, me olemme täällä auttamassa sinua. Valitse valinta näistä parhaista USB-C-virtalähteistä iPhone 12 Prolle ja 12 Pro Maxille.

 1. Apple 18 W: n USB-C-virtalähde
 2. RAVPower 30 W 2-porttinen sovitin
 3. Belkin 68 W: n USB-C-virransyöttö
 4. Anker 20W PIQ 3.0 -kompakti sovitin
 5. AUKEY Omnia 20W USB C -sovitin
 6. UGREEN 18W PD -latausadapteri
 7. PowerArc 20W GaN -latausadapteri
 8. DiHines 20W -virtalähde
 9. WEMISS 2-Pack -lataussovitin
 10. JSAUX PD Type C -sovitin

1. Apple 18 W: n USB-C-virtalähde

Parhaan luotettavan kokemuksen saamiseksi sinun kannattaa valita Applen alkuperäinen 18 W: n USB C -virtalähde, jotta lataat nopeasti ja tehokkaasti kotona, toimistossa tai tien päällä. Se on kompakti ja helppo kantaa mukanasi.

Tämän vuoksi on välttämätöntä pitää iPhone 12 Pro tai 12 Pro Max virtana ja käyttövalmis missä ja milloin tahansa. Lisäksi se toimii myös muiden laitteidesi kanssa, kuten iPad.

Hinta: $29.00

Tutustu Amazoniin

2. RAVPower 30 W 2-porttinen virtalähde

Nauti 3 kertaa nopeammasta latausnopeudesta tällä adapterilla, joka on varustettu USB-C-virransyöttöportilla ja 18 W: n lähtöteholla. Se voi viedä uusimmat iPhonesi 0-50%: iin vain 30 minuutissa.

Lisäksi siinä on myös 12 W: n USB-A-portti, jotta voit ladata kaksi laitettasi samanaikaisesti. Monilataussuojaus suojaa laitettasi ylijännitteen ylikuumenemiselta ja oikosululta.

Hinta: $15.99

Tutustu Amazoniin

3. Belkin 68 W: n USB-C-virransyöttö

Tässä on virtalähde, jossa on seuraavan sukupolven galliumnitridi (GaN) -tekniikka, joka tarjoaa korkean suorituskyvyn latauksen kevyessä ja kompaktissa muodossa. Tämä tekee siitä loistavan valinnan riippumatta elämäntavastasi ja tarpeistasi.

Se voi ladata iPhonen nopeasti jopa 50% 30 minuutissa. Samanaikaisesti älykäs sähkönjakotekniikka tunnistaa ja toimittaa tehokkaimman latauksen jokaiselle laitteelle.

Hinta: $54.99

Tutustu Amazoniin

4. Anker 20W PIQ 3.0 -pienikokoinen sovitin

Tämä virtalähde iPhone 12 Prolle ja Pro Maxille tarjoaa jopa 3 × nopeamman latauksen kuin alkuperäinen 5 W: n laturi. Siinä on myös 18 kuukauden takuu.

Lisäksi se on myös 50% pienempi kuin tavallinen 18 W: n iPhone-laturi, joten se on täydellinen matkoille ja tarjoaa enemmän virtaa säästämällä tilaa laukussa tai pistorasiaan kytkettynä.

Hinta: $34.39

Tutustu Amazoniin

5. AUKEY Omnia Mini 20W USB C -laturi

Tutustu tämän virtalähteen erittäin kannettavaan, pienikokoiseen ja matkustamiseen sopivaan muotoiluun. Se on täydellinen ottamiseen mukaasi mihin tahansa menetkin ja auttaa lataamaan iPhonea helposti ja tehokkaasti.

Se on UL-sertifioitu sisäänrakennetuilla suojatoimilla, jotka suojaavat laitteitasi liialliselta virralta, ylikuumenemiselta ja ylikuormitukselta. Tämä tekee siitä tehokkaan ja kätevän valinnan.

Hinta: $14.99

Tutustu Amazoniin

6. UGREEN 18W PD -lataussovitin

Tässä on sovitin, jossa on älykäs siru, joka vastaa automaattisesti laitteen virrankulutusta. Se tarjoaa 18 W: n tehon ja 2,5 kertaa nopeamman latauskokemuksen.

Lisäksi laite pysyy suojattuna ylivirralta, ylijännitteeltä ja oikosululta turvallisuuden takaamiseksi myös yön yli lataamisen aikana. Kevyt ja kompakti muotoilu takaa myös maksimaalisen siirrettävyyden.

Hinta: $12.99

Tutustu Amazoniin

7. PowerArc 20W GaN -lataussovitin

Tässä iPhone 12 Pro -virtalähteessä on GaN-tekniikka, joka korvaa silikonipiirisarjan galliumnitridillä. Tämän ansiosta ArcStation Pro toimii tehokkaammin ja tuottaa vähemmän lämpöä kuin tavallinen seinälaturi.

Lisäksi siinä on taitettavat piikit, jotka taittuvat yhdeksi markkinoiden pienimmistä 20 W: n latureista! Se on ihanteellinen matkoille ja jokapäiväiseen käyttöön. Siinä on myös IntelligentSafety-standardi, joka varmistaa käyttäjän turvallisuuden.

Hinta: $19.99

Tutustu Amazoniin

8. DiHines 20W -virtalähde

Tässä on toinen kevyt ja kompakti virtalähde, jota on erittäin helppo käyttää matkoilla, töissä tai kotona. Tämän USB C -virtalähteen tulo on ihanteellinen maailmanlaajuiseen käyttöön.

Sisällä älykäs siru, USB C -seinälaturi vastaa laitteen tarvitsemaa virtaa samalla, kun se suojaa ylivirralta, ylijännitteeltä ja oikosululta jopa yön yli lataamisen aikana.

Hinta: $11.99

Tutustu Amazoniin

9. WEMISS 2-Pack Mini Laturi

Tämä pieni mutta tehokas seinälaturi tarjoaa nopean, tehokkaan ja kätevän latauskokemuksen. Siinä on joukko suojatoimenpiteitä myös laitteen suojaamiseksi. Saat myös kaksi laturia, joten miksi et laittaisi niitä eri paikkoihin.

Lisäksi Power Delivery 3.0 tukee useita latausprotokollia varmistaakseen täydellisen yhteensopivuuden ja optimoidun maksimaalisen latausnopeuden premium-laitteillesi.

Hinta: $21.99

Tutustu Amazoniin

10. JSAUX Mini PD Type C -pikalaturi

Uusimmalla pinoamistekniikalla tämä laturi on pienikokoinen, mutta lisää samalla lämmöntuottoa kolme kertaa. Se tuottaa 20 W virtaa ja valvoo lähtöä iPhonen tarpeiden mukaan.

PI-älykäs ohjaussiru suojaa myös laitteesi ylikuormitukselta. Lisäksi erittäin pieni muoto sopii vaivattomasti mihin tahansa pussiin, laukkuun tai taskuun jokapäiväistä mukavuutta varten.

Hinta: $16.99

Tutustu Amazoniin

Yhteenvetona

Joten, oletko löytänyt täydellisen virtalähteen iPhone 12 Prolle tai Pro Maxille? Jaa valintasi kanssamme alla olevissa kommenteissa.

Voit myös lukea nämä:

 • Puskurin kotelot iPhone 12: lle ja 12 Prolle
 • Lompakkokotelot - iPhone 12 Pro Max
 • Tyhjennä kotelot iPhone 12: lle ja 12 Prolle
 • Parhaat vyöpidikekotelot iPhone 12: lle ja 12 Prolle

Uusimmat viestit