Paras pikalukisovellus iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Nykyaikaisessa elämässämme useimmat meistä kamppailevat aina tiedon ylikuormituksen kanssa. Meillä on päivittäin lukuisia asioita, olipa kyseessä sähköpostit, verkkosivut, sosiaalinen media tai perinteiset kirjat ja lehdet. Nopeat lukusovellukset iPhonella tai iPadilla voivat auttaa sinua tekemään tämän paremmin kouluttamalla mieltäsi tunnistamaan ja imemään lauseita nopeasti tarvitsematta tunnistaa jokaista yksittäistä sanaa. Useiden verkkosivustojen mukaan useimpien aikuisten keskimääräinen lukunopeus on noin 200--250 sanaa minuutissa. Useat digitaaliset työkalut lupaavat auttaa sinua parantamaan tätä prosessoimaan tietoa nopeammin. Kokeile itse näitä parhaita pikalukisovelluksia iPhonelle ja iPadille.

Toimivatko pikalukemisohjelmat?

Tämä on kiistanalaista ja subjektiivista henkilön oppimistyylin ja yksilön vahvuuksien mukaan. Vaikka saatat oppia lukemaan nopeammin, et välttämättä ymmärrä täysin lukemiasi. WordsSideKick.comin mukaan lukeminen on monimutkainen toiminta, johon liittyy koordinaatio useiden mielenterveysjärjestelmien välillä. Joten tutkijat ovat skeptisiä pikalukemisen tehokkuudesta.

On kuitenkin hauskaa haastaa aivosi ja nähdä, kuinka nopeasti voit mennä, mikä tekee pikalukemisohjelmista kokeilemisen arvoisia. Testasin useita App Storesta, ja olen valinnut viisi, joista pidin eniten hyödyllisiä ja kiinnostavia. Joten mene eteenpäin ja treenaa aivosi.

Mitkä ovat iOS: n parhaat pikalukusovellukset?

  1. Luettu
  2. Readlax
  3. Nopea lukeminen
  4. Levittäjä
  5. Nopea luku IQ

1. Luettu: Nopeasti lukeva kouluttaja

Tämän sovelluksen avulla voit keskittyä lukemaan pieniä tekstinpaloja kerrallaan lisäämällä nopeutta asteittain. Siitä tuli nopeasti suosikkini tapa parantaa lukutaitoani. Voit valita kahdesta tilasta, nimittäin Vilkku ja Korostus.

Vilkkuvassa tilassa yksittäiset sanat vilkkuvat näytöllä, ja voit säätää nopeutta testataksesi lukutaitosi. Korostustilassa sinun on noudatettava korostettuja tekstiosia, ja voit jälleen säätää nopeutta tarpeidesi mukaan.

Pidän siitä, kuinka voit mukauttaa monia näkökohtia, kuten kirjasintyyliä, fonttikokoa, korostuskontrastia jne. Lisäksi saat vielä enemmän vaihtoehtoja päivittäessäsi maksettuun Outread + .subscriptioniin. Voit lisätä melkein mitä tahansa lukuluetteloon, kuten e-kirjoja, kopioitua tekstiä, online-artikkeleita jne. Outread + -sovelluksen avulla voit jopa synkronoida ulkoisten palveluiden, kuten Pocket ja Instapaper, kanssa.

Lopuksi voit rakentaa lukurutiinin asettamalla muistutuksia sovelluksesta. Tämän järjestelmän kokonaisvaltainen lähestymistapa tekee siitä parhaan valintani toiminnallisuuden, yksinkertaisuuden ja tehokkuuden ihanteelliselle sekoitukselle.

Mitä rakastin: Erilaisia ​​vaihtoehtoja puhtaalla ja helpolla käyttöliittymällä.

Mikä voisi olla parempi: Mahdollisuus synkronoida useiden laitteiden välillä olisi hyödyllistä.

Hinta: Ilmainen (4,99 dollaria kuukausitilaukselle)

ladata

2. Readlax

Tämä on paljon enemmän kuin pikalukusovellus - se tarjoaa monimutkaista aivo- ja muistiharjoittelua. Se käyttää luku- ja ymmärtämistestiä harjoituksen edistymisen mittaamiseen, mikä antaa hyödyllistä tietoa.

Lukeminen on monimutkainen kognitiivinen toiminto, joka käyttää aktiivisesti työmuistia, tarkennusta, ääreisnäköä sekä koodausta ja dekoodausta. Kun nämä taidot kehittyvät ja teroittuvat, lukunopeus kasvaa. Mitä kehittyneemmät nämä kognitiiviset taidot ovat, sitä suurempi on lukemisen ja ymmärtämisen nopeus.

Kun avaat sovelluksen, voit mennä muistiharjoitteluun, pikalukemiseen tai monimutkaiseen aivokoulutukseen. Minusta visuaaliset palapelit olivat sekä hauskoja että haastavia. Se sai minut innolla avaamaan sovelluksen joka päivä saadakseni henkisen harjoitteluni.

Lisäksi sovellus on saatavana englanniksi, espanjaksi, portugaliksi, ukrainaksi, venäjäksi, japaniksi ja kiinaksi. Voit vaihtaa kieltä Asetukset-valikossa. Se sisältää myös kalenterin, jolla voit seurata aivoharjoituksiasi ja kartoittaa edistymisesi.

Mitä rakastin: Useita aivoharjoitteluvaihtoehtoja edistymislaitteella.

Mikä voisi olla parempi: Voisi keskittyä enemmän pikalukemiseen.

Hinta: Ilmainen (5,99 dollaria kuukausitilaukselle)

ladata

3. Nopea lukeminen - lue nopeammin

Tutustu tähän pikalukemisovellukseen, joka toimii muistin ja huomion kouluttajana. Sen tarkoituksena on auttaa sinua muistamaan numerot ja sanat nopeasti, lisäämään keskittymiskykyä, laajentamaan näkökenttää ja lisäämään merkittävästi lukunopeutta.

Kattavat ominaisuudet tekevät tästä sovelluksesta erityisen merkittävän. Se sisältää täysimittaisen lukukurssin sekä koulutuksen ja motivaation. Nopeuslukemisen lisäksi on olemassa useita harjoittelumuotoja, kuten hermokiihdytin, Schulte-taulukko, sanaparit, näköyhteys, lukujen säilyttäminen ja paljon muuta.

Sen avulla voit säästää aikaa lukemisen aikana, löytää nopeasti tärkeimmät teemat tekstistä, kouluttaa muistia ja laajentaa sanastoa. Sovelluksen avulla voit ladata ja lukea kirjoja fb2-, epub- ja txt-muodossa. Tämä tekee siitä erinomaisen sovelluksen opiskelijoille, opettajille ja kaikille yleensä.

Mutta tärkeintä on, että lukunopeuden kehitys antaa sinun ajatella eri tavalla, ratkaista ongelmia, ajatella laatikosta ja sinulla on enemmän aikaa töissä ja kotona.

Mitä rakastin: Helppo käyttää ja kokeilla erilaisia ​​haasteita.

Mikä voisi olla parempi: Hieman hidas ja voisi tehdä päivityksen.

Hinta: Ilmainen (3,49 dollaria koko kurssille)

ladata

4. Levittäjä: pikalukijan sähköinen lukija ja kouluttaja

Tämä on yksi tunnetuimmista ja parhaista pikalukemisohjelmista, joissa on puhdas muotoilu ja intuitiivinen käyttöliittymä. Se on myös melko muokattavissa fontin, koon, nopeuden, sanamäärän jne. Suhteen.

Sen avulla voit tuoda kaikki kirjat ja asiakirjat nopeaa lukemista varten kaikkien tärkeiden tietojen läpi.

Sovellus toimii periaatteella poistaa kaikki huonot lukutottumuksesi, kuten subvokalisointi ja regressio. Tämä saa sinut vähitellen lukemaan nopeammin sekä verkossa että offline-tilassa. Lukumateriaalia on helppo lisätä kirjastoosi, ja sovellus säilyttää sijaintisi, jotta voit noutaa sen mistä tahansa. Lisäksi se tallentaa kaiken pilveen, ja kaikki laitteesi pysyvät automaattisesti synkronoituna.

Voit asentaa sen rajoittamattomiin laitteisiin ja nähdä parannuksesi ajan myötä motivoituneiden yksityiskohtaisten raporttien ansiosta. Spreeder on kehitetty yhdessä johtavien asiantuntijoiden kanssa, jotta lukeminen olisi nopeampaa, helpompaa ja miellyttävämpää.

Mitä rakastin: Se on yksi helppokäyttöisimmistä ja tehokkaimmista pikalukemisohjelmista.

Mikä voisi olla parempi: Tumma tila helpottaisi silmien käyttöä. Lisäksi sovellusta ei ole päivitetty jonkin aikaa, joten se voi toimia joillakin päivityksillä.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Nopeudenluku IQ

Tämä sovellus tarjoaa yli 20 harjoitusta pikalukutaidon ja säilyttämisen kehittämiseksi. Jotkut vaihtoehdoista tukevat ePub-kirjoja ja kirjoja. Joten voit lukea mitä haluat samalla kun harjoittelet itseäsi ymmärtämään nopeammin.

Lisäksi sovellus on käännetty 36 kielelle, mukaan lukien englanti, espanja, italia, portugali, venäjä, ranska, kiina, japani, korea, malesia, indonesia, turkki ja saksa.

Kun avaat sovelluksen, näet kaikki erilaiset haastevaihtoehdot pikalukemisesta sanahakuun, numerohakuun, symbolien tunnistamiseen jne. Jokaisessa haasteessa on tasot, jotka voit suorittaa ansaitaksesi viisi tähteä.

Lisäksi on olemassa ääniohjeita, jotka helpottavat asioita, ja joitain harjoituksia voidaan käyttää myös omien kirjojesi kanssa. Se on erinomainen sovellus tehdä jotain rakentavaa vapaa-ajalla.

Mitä rakastin: Mielenkiintoisia ja ainutlaatuisia harjoituksia, jotka harjoittavat aivoja.

Mikä voisi olla parempi: Käyttöliittymää voitaisiin parantaa. Sitä on vähän vaikea lukea, ja aloitusnäytössä on häiritseviä animaatioita.

Hinta: Ilmainen (1,99 dollaria kaikkien harjoitusten lukituksen avaamiseksi)

ladata

UKK

K. Mikä temppu on nopeaan lukemiseen?

Temppu on siinä, että ajetaan pääsanojen ja lauseiden skannaamista ja noutamista sen sijaan, että keskityttäisiin jokaiseen yksittäiseen sanaan. Kun tottuu käsittelemään tekstin pääkäsitteitä, alat luonnollisesti lukea nopeammin. Tietenkin tämä vie jonkin aikaa ja voi vaihdella henkilöstä toiseen.

K. Mikä on keskimääräinen lukunopeus?

Se on noin 200-400 wpm. Pikalukeminen tapahtuu yleensä nopeudella noin 400-700 wpm. Kaikki yli 500-600 wpm tarkoittaa ymmärryksen uhraamista, vaikka tämä vaihtelee henkilöstä toiseen.

K. Kuinka kauan kestää oppia lukemaan nopeasti?

Keskimäärin 2-6 viikkoa riippuen yksilön kyvyistä ja siitä, kuinka paljon aikaa vietät päivittäin harjoitteluun.

K. Onko pikalukeminen tehokas opiskelussa?

Kyllä, se voi olla hyödyllistä, kunhan saavutat tasapainon nopeuden ja ymmärryksen välillä. Se riippuu myös aiheesta. Kaikesta yli 500-600 wpm: sta ei todennäköisesti ole hyötyä tietojen säilyttämisessä.

Lue nopeammin parhaiden pikalukusovellusten avulla!

Luulen pikalukeminen on yksi niistä asioista, joka toimii viehätykseksi joillekin ihmisille, mutta ei vain houkuttele toisia. Missä ryhmässä olet? Kokeile joitain näistä pikalukusovelluksista ja kerro kokemuksestani alla olevissa kommenteissa. Haluat ehkä myös tutustua parhaiden opetusohjelmien yhteenvetoon oppimisprosessisi tehostamiseksi.

Lue lisää:

  • Parhaat viinisovellukset iPhonelle
  • 15 mustaa kirjaa Steve Jobsista ja Applesta (inspiroiva)
  • Parhaat sarjakuvalukijaohjelmat iPhonelle ja iPadille
  • Parhaat eBook Reader -sovellukset iOS: lle

Uusimmat viestit