Parhaat offline-karttasovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Karttasovelluksista on tullut välttämätön osa elämäämme, koska niiden avulla on helppo löytää uusia mielenkiintoisia paikkoja tai löytää paras mahdollinen reitti jokapäiväisiin työmatkoihin ja matkoille. Ne ovat käteviä, kun vierailet uusilla alueilla omassa maassasi tai ulkomailla. On kuitenkin välttämätöntä, että sinulla on offline-käyttöoikeus tarvittaviin karttoihin, jotta yhteysongelmat eivät jätä sinua hukkaan. Valitse valinta näistä parhaista offline-karttasovelluksista iPhonelle ja iPadille.

 1. Google Kartat
 2. Sygic GPS-navigointi ja kartat
 3. Maps.me
 4. CityMaps2Go
 5. TrailLink
 6. TÄSTÄ WeGo City Navigation
 7. OsmAnd Maps
 8. Guru-kartat
 9. Pocket Earth -kartat
 10. Maaginen maapallonavigointi ja kartat

1. Google Maps

Google Maps on ylivoimaisesti suosituin navigointisovellus maailmassa. Tarkimpien tietojen avulla se auttaa navigoimaan mukavasti kaikkialla maailmassa. Näet reaaliaikaiset arvioidut saapumisajat ja liikenneolosuhteet parhaan reitin valitsemiseksi. Lisäksi se tukee monipuolisia liikennemuotoja, mukaan lukien kävely, kyydin jakaminen sekä julkiset bussi- ja junapalvelut.

Voit lisäksi tallentaa minkä tahansa kaupungin offline-karttoja kiertääksesi ilman internetyhteyttä. Google tarjoaa tarkat kartat yli 220 maassa ja alueella. Se tukee myös useita kieliä, kuten englanti, arabia, katalaani, kiina (Hong Kong), kroatia, tšekki, tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa jne.

Hinta: Vapaa

ladata

2. Sygic GPS-navigointi ja kartat

Koe poikkeuksellinen navigointikokemus tämän offline-GPS-karttasovelluksen avulla. Siinä on helppokäyttöinen käyttöliittymä ja se tarjoaa ominaisuuksia, kuten 3D-offline-kartat, ääniohjauksen ja CarPlay-liitännät, jotka auttavat sinua saavuttamaan määränpääsi.

On myös kävelyohjeita ja nähtävyyksiä matkailijoiden auttamiseksi. Lisäksi se voi valvoa nopeusrajoituksia ja lähestyä nopeuskameroita varmistaakseen, että pysyt lain rajoissa. Edistyneet turvaominaisuudet takaavat, että voit ajaa luottavaisin mielin myös tuntemattomilla alueilla.

Hinta:Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

3. Maps.me

Mene minne haluat tällä ilmaisella offline-karttasovelluksella, joka on nopea, yksityiskohtainen ja miljoonien matkailijoiden luottama ympäri maailmaa. Se tarjoaa täysin offline-ajon, kävelyn ja pyöräilyn navigoinnin ympäri maailmaa.

Samanaikaisesti se on myös loistava matkailusovellus, koska se tarjoaa syvällistä tietoa sadoista kohteista ympäri maailmaa. Tämä auttaa säästämään aikaa suunnitellessasi matkojasi ja varmistaa, että et koskaan unohda kuuluisan näkymän näkemistä.

Hinta:Ilmainen (viikoittainen mainosten poisto - 0,99 dollaria)

ladata

4. CityMaps2Go

Ulkoseikkailijat rakastavat tätä sovellusta, koska siinä on yksityiskohtaiset kartat syrjäisistä alueista ja kansallispuistoista. Lisäksi, toisin kuin muut vastaavat sovellukset, CityMaps2Go sisältää valokuvia sekä matkavinkkejä miljoonille paikoille.

Voit etsiä paikkaa, tallentaa reittiohjeet, varata hotelleja ja muuta kaikkea sovelluksesta. Se tukee tällä hetkellä yli 150 maata, 60000 kohdetta ja 50 miljoonaa paikkaa, joten se on pakollinen kaikille matkalle.

Hinta:Ilmainen (Premium-ominaisuudet - 9,99 dollaria)

ladata

5. TrailLink

TrailLink tunnetaan lopullisena trail-finder -sovelluksena iOS: lle. Yli 30000 mailin monikäyttöisten polkujen ja tuhansien polkujen kuvausten ansiosta sovellus on välttämätön etu retkeilijöille, pyöräilijöille ja harrastajille ulkona.

Voit lukea arvosteluja, katsella valokuvia ja tarkistaa yksityiskohtaiset kartat. Muita ominaisuuksia ovat sijaintisi näkeminen polulla, ajo-ohjeiden luominen ja palveluiden, kuten kuntoasemien, vessojen, tunnelien ja suihkulähteiden löytäminen.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

6. TÄSTÄ WeGo City Navigation

TÄSTÄ WeGo on erikoistunut suosittelemaan kaikkia tapoja päästä perille. Vertaa eri vaihtoehtoja valitaksesi sinulle parhaiten sopivan. Sen avulla voit myös tarkastella julkisen liikenteen ja taksien hintoja ja hintoja.

Lisäksi voit käyttää sitä löytääksesi pysäköintialueen läheltäsi ja pitämään ajan tasalla mahdollisista viivästyksistä liikenteessä. Voit myös varata taksin tai suunnitella tulevan matkan. Se on kattava sovellus, joka tarjoaa offline-karttoja yli 100 maahan.

Hinta: Vapaa

ladata

7. OsmAnd Maps

Käytä ilmaista maailmanlaajuista korkealaatuista OpenStreetMap (OSM) -dataa tällä offline-iOS-karttasovelluksella. Kaikki tiedot voidaan tallentaa laitteellesi, jotta voit käyttää niitä ilman Internet-yhteyttä. Pyöräilijöille ja jalankulkijoille on myös erilaisia ​​näyttötiloja.

Voit tallentaa tärkeimmät paikat suosikkeiksi ja tarkastella erilaisia ​​mielenkiintoisia paikkoja ympärilläsi. Lisäksi tämän sovelluksen mielenkiintoinen näkökohta on, että voit valita, näkyvätkö paikannimet englanniksi, paikallisesti tai foneettisesti.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

8. Guru-kartat

Tässä on toinen sovellus, jonka uskomattoman yksityiskohtaiset kartat kattavat koko maailman. Voit ladata minkä tahansa kartan ja käyttää sitä offline-tilassa ilman rajoituksia. Se tarjoaa käännökselliset ajo-ohjeet ja ääniohjeet 9 suositulla kielellä.

Offline-haku toimii nopeasti ja tukee useita kieliä kerralla. Voit lisäksi tallentaa matkasi, vaikka sovellus olisi käynnissä taustalla. Seuraa reaaliaikaista nopeutta, matkaa, kuljettua aikaa ja korkeutta kaikilla matkoilla.

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 0,99 dollaria)

ladata

9. Pocket Earth -kartat

Tee matkastasi stressitön Pocket Earth -sovelluksella. Se antaa sinulle kauniit ja nopeat Retina-laatuiset interaktiiviset kartat yli 100 000 paikalle. Lisäksi voit mukauttaa karttoja näyttämään haluamasi tiedot.

Matkailijat voivat löytää paljon mielenkiintoisia paikkoja ja tallentaa usean pysäkin reittejä offline-ääniohjattua navigointia varten. Mikä tärkeintä, se on ainoa offline-sovellus, jonka avulla voit ladata karttoja suurista alueista, mukaan lukien kokonaiset maat.

Hinta:Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 1,99 dollaria)

ladata

10. Maaginen maapallonavigointi ja kartat

Jos yksityisyys on etusijalla, tämä iOS: n offline-navigointisovellus ei seuraa tai profiloi sinua ollenkaan. Se tarjoaa 2D-, 3D- ja satelliittinäkymät 233 maan ja alueen kartoille. Lataa ne helposti, jotta pääset nopeasti offline-tilaan.

Voit lisäksi liittää sen Apple CarPlay -palveluun saadaksesi saumattoman navigointikokemuksen. Erityisesti ilmainen Head-up Display (HUD) -ominaisuus heijastaa tärkeimmät navigointitiedot auton tuulilasiin turvallisemman navigoinnin takaamiseksi.

Hinta: Vapaa

ladata

Yhteenvetona!

Jos rakastat olla poissa, olemme varmoja, että nämä offline-karttasovellukset ovat välttämättömiä iPhonellasi. Kerro meille suosikkisi alla olevissa kommenteissa.

Voit halutessasi kurkistaa:

 • MOS Blackpack: Täydellinen matkakumppani
 • Pakkaus Pro iPhone ja iPad -sovellus
 • Mittaa etäisyys Google Mapsissa iPhonessa ja iPadissa
 • Pudota PIN-koodi Google Mapsiin iPhonessa

Uusimmat viestit