Parhaat iPad Air 2 -kotelot vuonna 2021

Kuudennen sukupolven Apple by Apple on vihdoin sinulle ja se on gadget-kummajainen. Todellakin sinun on tuonut sinulle kalliiksi suosittuun lentosarjaan kuuluvan gadgetin hetkessä. No, mutta nyt sinun on huolehdittava myös kalliista ostoksistasi, ja mikä on parempaa kuin saada paras iPad Air 2 -kotelo rentoutumaan naarmuilta tai tahattomilta pudotuksilta?

Markkinoilla on jo nyt monia tapauksia, ja on parasta valita se, jonka uskot näyttävän hyvältä iPad Air 2: lle. Valitsemasi kotelon on palveltava tarkoitustasi naarmuuntuvan alumiinirungon suojaamiseksi täydellisesti. Joten tässä esitämme parhaat iPad Air 2 -kotelot, jotka ovat saatavilla edulliseen hintaan.

1. Runollinen iPad Air 2 -kotelo

Poetic iPad Air 2 -kotelo, joka kuuluu SlimBook-sarjaan, on valmistettu PU-nahasta, joten se on vedenpitävä ja tarjoaa komean, sileän pinnan aivan kuin luonnollinen nahka. Sen mikrokuitumateriaalista valmistettu pehmeä sisustus tarjoaa naarmuuntumisen ja pölyn estävän ympäristön herkälle iPadillesi.

Ohut iPad Air 2 -kotelo on suunniteltu erityisesti Apple iPad Air 2: lle ja sitä on saatavana useina väreinä, mukaan lukien painetut kuviot, kuten seepra ja leopardi.

USP: Suojaava polykarbonaattikuori

Tutustu Amazoniin

2. MoKo Shell Stand iPad Air 2 -kotelo

MoKo Shell Stand -kotelon ulkopinnassa on korkealaatuista PU-nahkaa, mikä takaa tyylikkään ilmeen ja mikrokuituliinan sisätiloissa, mikä pehmentää kalliita helmiäsi. Ilman reunaa näytön ympärillä, voit pyyhkäistä näyttöä kätevästi pitämään sen pölyttömänä.

Älykäs kotelo, jossa on kova kuori, suojaa tahattomilta putoamisilta ja sopii kuin käsine iPadiin. Se tarjoaa myös helpon pääsyn kaikkiin satamiin ja tarjoaa mukavan työympäristön.

USP: Tyylikäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

3. Fintie iPad Air 2 -kotelo

Jos olet aina halunnut saada kotelon huippuluokan laitteellesi, joka takaa täydellisen suojan edullisimpaan hintaan, niin Fintie iPad Air 2 -kotelo on paras valinta. Kotelossa on ainutlaatuinen snap-n-roll-muotoilu ja siinä on täydelliset urat, jotka tarjoavat toivotun vakauden työskennellessä sekä maiseman että muotokuvan kanssa. Kotelossa on kaksikerroksinen kova sisustus laitteen suojaamiseksi.

Ensiluokkainen nahkainen ulkopinta antaa sille rikkaan tunnelman ja ilmeen. Koteloa on saatavana myös lukemattomilla yksivärisillä ja huomiota herättävillä painokuvioilla, kuten kukka, pilkkuja, karttasuunnittelua jne.

USP: 360 asteen pyörivä jalusta

Tutustu Amazoniin

4. Runollinen iPad Air 2 -kotelo (Revolution-sarja)

Jos tinkimättömän suojauksen tarjoaminen iPad Airille on tärkein prioriteetti, runollinen vallankumous voi olla melko hyvä vaihtoehto. Siinä on kestävä profiili, joka kestää iskuja helposti.

Kotelon kaikki kulmat on vahvistettu iskunvaimentamiseksi. Pehmeän TPU: n ja kova PC: n integrointi on tehnyt siitä erittäin kestävän.

Äännetyt painikkeet ovat helposti napsautettavissa ja tarjoavat kosketeltavaa palautetta. Lopuksi voit valita tämän pitkäikäisen kotelon kolmessa värissä, kuten mustana, valkoisena ja sinisenä.

USP: Iskuja vaimentava muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. KAVAJ iPad Air 2 -kotelo

Kavajin tyylikäs suunnittelijakotelo on iPad Air 2: n todella arvostettu omaisuus sen ohuen profiilin, laadukkaan viimeistelyn ja erinomaisen suojaavuuden vuoksi. Aidosta nahasta valmistettu kotelo on saatavana kahtena klassisena värinä - mustana ja konjakiruskeana.

Kotelo tarjoaa myös stand up -ominaisuuden, jonka avulla on helppo työskennellä sekä pysty- että vaakasuunnassa.

USP: Aitoa nahkaa

Tutustu Amazoniin

BONUS:

Soweiek

Jos klassinen muotoilu on sinun juttusi, sinun ei pidä hukata Soweiekiä. Kotelo on kauniisti muotoiltu ja sopii tiiviisti iPadin ympärille. Siinä on synteettinen nahka, joka tuntuu melko mukavalta.

Pehmeän mikrokuituliinan ansiosta se tarjoaa tabletille tarvittavan hoidon. Magneettinauhalla on hyvä rooli laitteen akun käyttöiän pidentämisessä.

Mukana on myös kynän pidike, jonka avulla voit pitää digitaalisen kynän turvallisesti. Lisäksi voit valita tämän tapauksen useina värivaihtoehtoina.

USP: Klassinen muotoilu

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Suosikkisi?

Mikä edellä mainituista tapauksista tulee pariksi iPad Air 2: n kanssa? Onko urheilussa tyylikäs muotoilu vai joka tarjoaa täydellisen suojan? Anna meille jotain valitsemastasi.

Älä missaa:

  • Parhaat 9,7 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot
  • 9,7 tuuman iPad Pro -kotelot
  • Parhaat 10,5 tuuman iPad Pro -näppäimistökotelot
  • Parhaat 10,9 tuuman iPad Air (2020) -kotelot

merkintä: Hinnat tässä annetut mainitaan kumppaniportaaleissa kirjoittaessasi tätä artikkelia.

Uusimmat viestit