Kuinka käyttää Android Watchia (Wear) iPhonen kanssa

Apple Watch on erinomainen iPhone-kumppani. Ne on suunniteltu toimimaan saumattomasti. Mutta siltä varalta, että Applen älykello ei viehättää sinua tai haluat löytää edullisemman mutta hyvännäköisen vaihtoehdon, sinulla on mahdollisuus hypätä aidan toiselle puolelle. Etkö ole arvannut sitä? Voit muodostaa pariliitoksen Android Wearista iPhonen kanssa.

Vaikka Android Wear ei saa yhtä paljon vapautta kuin Apple Watch toimiakseen iPhonen kanssa, se toimii merkkiin saakka. Mielenkiintoisinta on, että sinulla on lukuisia vaihtoehtoja, joista monet tunnettujen yritysten kelloista tukevat Androidia. Google Assistantin tarjoamilla Android-kelloilla on "X" -kerroin, joka antaa Sirin ohjaamalle Apple Watchille pitkän aikavälin. Joka tapauksessa olet valmis käyttämään Galaxy S2: ta tai muuta Android Watchia iPhonen kanssa? Aloitetaan!

Pariliitoksen muodostaminen ja Android Watchin käyttäminen iPhonen kanssa

merkintä: Seuraavassa on älykellot, jotka toimivat Android Wearin kanssa. ASUS ZenWatch 2, ASUS ZenWatch 3, Casio Smart Outdoor, Huawei Watch, Fossil Q: n perustaja, Fossil Q Wander, Fossil Q marsalkka, LG Watch Urbane, LG Watch Urbane 2nd Edition, LG Watch Style ja Sport, Michael Kors Access -älykellot, Moto 360 (2. sukupolvi), Moto 360 naisille, Moto 360 Sport, Polar M600 ja TAG Heuer Connected jne.

Vaihe 1. Ensinnäkin sinun on ladattava Android Wear -sovellus iPhoneen.

Kytke sitten Android Wear -kellosi virta ja varmista, että se on palauta tehdasasetukset.

Vaihe # 2. Käynnistä nyt Android Wear -sovellus iPhonessa. Sitten seuraa ohjeet kunnes Yhdistä kellonäyttöön tulee näkyviin.

Vaihe # 3. Android Wear -kellossa sinun on Valitse kielesi.

Vaihe # 4. Käy läpi iohjeet kunnes Android Watch -malli näkyy iPhonessa.

  • IPhonessa sinun on napautettava mallinumeroa ja hyväksy Bluetooth-pariliitospyyntö
  • Varmista, että pariliitoskoodi vastaa molempia laitteita

merkintä: Jos koodit ovat erilaiset, sinun on rkäynnistä kello ja yritä uudelleen.

Vaihe # 5. Kun ne on yhdistetty, kirjaudu sisään Google-tiliisi.

Vaihe # 6. Turna päällä katsella ilmoituksia.

Vaihe # 7.Kiihottua sijainti ja myös ota käyttöön kalenterin käyttöoikeus, jos tarvitset sitä.

Android-kellokielen vaihtaminen iPhonessa

Kielesi, jota käytät iPhonessa, asetetaan automaattisesti älykellolle.

Jos haluat vaihtaa kellosi kieltä, sinun on vaihdettava älypuhelimen uuteen kieleen. Voit tehdä tämän avaamalla Asetukset-sovelluksen iPhonessaYleiset → Kieli ja alue → iPhone-kieli.

Android Wear tukee useita kieliä, kuten englanti, kiina (Hong Kong), tanska, hollanti, suomi, ranska, saksa, hindi, indonesia, italia, japani, korea, norja, puola, portugali, venäjä, espanja, ruotsi, thai, perinteinen Kiina, turkki, vietnam jne.

Sinulla on paljon kellotauluja, joista valita. Voit myös mukauttaa kellotaulut hyödyllisillä tiedoilla, kuten vaiheet, aikataulu, varastot jne.

Kellon avulla voit pitää välilehden tärkeistä tiedoista, kuten soittavista, tekstiviesteistä ja viesteistä sekä suosikkisovellusten hälytyksistä.

Sen avulla voit myös seurata askeleitasi ja matkaa kävellessäsi, juoksemalla tai ajaessasi ja saada valmennusta voimaharjoittelua varten.

Käärimistä:

On aika ottaa Android Watch laajennettuun pyöriin ja ilmoittaa meille siitä antamastasi palautteesta!

Haluat ehkä myös tarttua näihin viesteihin:

  • Google-avustajan määrittäminen ja käyttäminen iPhonessa
  • Määritä ja käytä Cellularia Apple Watchissa
  • Kuinka laittaa Apple Watch Power Reserve -tilaan
  • Parhaat Apple Watch -sarjan 3 bändit

Uusimmat viestit