Mikrofonikuvakkeen poistaminen iPhonen ja iPadin näppäimistöstä

IPhone- ja iPad-näppäimistön mikrofonikuvake on sanelu. Napauttamisen jälkeen puhut, ja se kirjoittaa vaivattomasti sanelemasi. Huolimatta siitä, että se on kätevä ominaisuus, monet käyttäjät mieluummin kirjoittavat, pyyhkäisevät ja käyttävät harvoin sanelua. Lisäksi jotkut ihmiset myös vahingossa osuvat tähän painikkeeseen ja haluavat siten päästä eroon siitä. Onneksi se on erittäin helppo tehdä. Haluan näyttää, kuinka mikrofonikuvake poistetaan iPhonen tai iPadin näppäimistöltä.

Kuinka päästä eroon mikrofonin kuvakkeesta iPhonessa tai iPadissa

  1. Avaa asetukset sovellus ja napauta Kenraali.
  2. Näpäytä Näppäimistö.
  3. Sammuta kytkinOta sanelu käyttöön”Ja vahvista.

Avaa nyt Notes tai mikä tahansa muu sovellus, johon näppäimistö kuuluu. Näet, että mikrofonikuvaketta näppäimistön oikeassa alakulmassa iPhonessa, jossa on Face ID, ei enää ole. IPhoneissa, joissa on Koti-painike, välilyönti muuttuu hieman suuremmaksi, kun se vie mikrofonipainikkeen alun perin ottaman alueen.

Jos haluat lisätä mikrofonikuvakkeen iPhone-näppäimistöön, noudata yllä olevia vaiheita ja kytke päälle "Ota sanelu käyttöön."

Kirjautua ulos

Tämä koskee melkein tätä aihetta mikrofonikuvakkeen poistamisesta ja lisäämisestä.

Mitä mieltä olet oletusarvoisesta iPhone-näppäimistöstä? Rakastatko sitä tai onko sinulla ideoita, jotka voivat parantaa sitä? Ole hyvä ja jaa se kanssamme alla olevissa kommenteissa.

Vaihtoehtoisesti voit vaihtaa kolmannen osapuolen näppäimistöön, kuten fantastinen SwiftKey! Joillakin näistä (mukaan lukien SwiftKey) saattaa kuitenkin olla versio äänitystään. Voit kuitenkin poistaa ne käytöstä vaivattomasti sovelluksen asetuksissa.

Voit myös tarkistaa aiheeseen liittyviä viestejä:

  • Yhden käden näppäimistön käyttäminen iPhonessa
  • Poista Memoji-tarrat iPhone-näppäimistöstä
  • Näppäimistön vaihtaminen iPhonessa ja iPadissa
  • iPhone-mikrofoni ei toimi? Tässä on korjaus!

Uusimmat viestit