Paras iPad Mini 5 -hiha vuonna 2021

Siitä lähtien, kun iOS-käyttäjät ovat vaihtaneet kannettavat tietokoneet älypuhelimiin, koteloiden, kuorien ja hihojen kysyntä on kasvanut. Ylivoimaisen toiminnallisuutensa ja käytännöllisen käyttönsä ansiosta hihat ovat suosittuja iPadin omistajien keskuudessa, jotka voivat tallentaa muita tavaroita iPadin mukana. Äskettäin julkaistun iPad mini 5: n kohdalla voit tarkistaa tämän korkealaatuisten hihojen kokoelman.

  1. TomToc
  2. MoKo (kantolaukku)
  3. MoKo (hihalaukku)
  4. inShang
  5. UNIDOPRO
  6. MoKo (polyesteripussi)

# 1. Tomtoc

Nauti täydellisestä johtajan ilmeestä tämän hienostuneesti suunnitellun hihapussin avulla vuoden 2019 mini iPadille. Tomtoc on suunnitellut kaksi versiota yritysprofiilillesi ja kaksi miellyttävämmälle ja nuorekkaammalle ilmeelle. Voit käyttää toimistossa mustia ja harmaita hihoja ja napata ruohonvihreää ja häikäisevää sinistä yliopistoon.

Ota kaikki irti lisävarustetaskuista tallentamalla sekalaisia ​​esineitä. IPad minisi suojaamiseksi Tomtoc on pinnoittanut kolme kerrosta: roiskeenkestävä polyesteripinta, iskunkestävä sieni ja pehmeät vuorausmateriaalit.

USP: Kolmikerroksinen suoja

Tutustu Amazoniin

# 2. MoKo-kantohihna

MoKo on yksi tunnetuimmista iOS-lisävarusteiden tuotemerkeistä. Tämä hihapussi on suunniteltu naisille, joilla on tarkat maut. Design ja värit julistavat tämän hihan naisten kantolaukuksi. Hihnaa hihnoilla on saatavana neljänä värikkäänä värinä: indigo, violetti, vihreä ja purppura.

Laitteesi turvallisuuden varmistamiseksi MoKo on käyttänyt kestävää neopreenia, joka voi absorboida iskuja ja pitää roiskeet loitolla. Nopea pääsy iPad mini 5: een voidaan käyttää kaksoisvetoketjulla.

USP: Neopreeni ulkopinta

Tutustu Amazoniin

# 3. MoKo-laukku

Se on puhdas herrasmiehen valinta! MoKo on kohdistanut luokan ihmisille, jotka ovat omistavia iPad mini -tableteistaan. Tämä tummanharmaa hihalaukku luo voimakkaan vaikutelman pidikkeistä. Tämän hihan kaksoistaskutaso on merkittävä piirre; voit tallentaa iPad minisi yhteen taskuun ja pitää tarpeesi, kuten iPhone, muovirahat ja valuuttatiedot toisessa taskussa.

Tässä huopaholkissa on synteettinen nahkainen koukku ja silmukkasuljin iPadin suojaamiseksi. Lisäksi sen ensiluokkainen huopa vaimentaa iskuja ja tarjoaa kattavan suojan tabletillesi.

USP: Ensiluokkainen huopa

Tutustu Amazoniin

# 4. inShang

Vedenkestävä holkki on paras kumppani minitabletillesi kaikkina vuodenaikoina. inShang on suunnitellut tämän holkin tarkalleen siten, että iPad mini voi mukavasti istua pussin sisällä. Tämän holkin ulkopinta kestää vettä ja suojaa laitettasi tahattomilta roiskeilta.

Holkin sisällä inShang on käyttänyt polyesterivaahtopehmustekerrosta ja pehmeää nukkaa, joka suojaa tablettiasi naarmuilta. Voit ladata iPad minin nopeasti koteloon ja ottaa sen kätevästi pois.

USP: Vedenpitävä ulkopinta

Tutustu Amazoniin

# 5. UNIDOPRO

UNIDOPRO on muotoillut tämän höyrynestohihnan vedenpitävästä kankaasta, mikä estää vettä vahingoittamasta vuoden 2019 iPad miniä. Klassinen tyyli kangasmateriaalista tekee hihasta muodikkaan. Sen pörröinen kangasvuori pitää pölyn loitolla.

Voit lisätä koteloon muita apuohjelmia lisäämällä taskut iPhonen, kannettavan, luotto- / maksukorttien, USB-kaapelin, kuulokkeiden, hiiren, Apple Pencilin, käyntikorttien, virtapankin ja muiden lisävarusteiden säilyttämiseen.

USP: Höyrynkestävä

Tutustu Amazoniin

# 6. MoKo-polyesteripussi

Ohut ja kannettava hiha on kaikkien aikojen suosikkini. MoKo tuo vuosien kokemuksen tämän kauniin holkin valmistamisesta uudelle iPad minille. Voit viedä tämän tyylikkään hihan mihin tahansa. Tämän hihan kevyt profiili tekee siitä kannettavan, koska voit laittaa sen matkalaukkuun.

MoKolta voit odottaa korkealaatuista materiaalia ja erinomaista muotoilua. Tämä tapaus vastaa MoKoon liittyvää huippuosaamista, koska tuotemerkki on käyttänyt korkealaatuista polyesterimateriaalia ja tiheää nukkaa. IPad mini on täysin suojattu hankaukselta, pölyltä ja roiskeilta.

USP: Paksu sienetyyny

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki ihmiset!

Käärimistä!

Yksi parhaista asioista hihassa on, että voit laittaa iPadisi koteloon. Olitpa käyttämässä nahkakoteloa, kirkas kotelo, jalustakotelo, folio-kotelo tai näppäimistökotelo iPad minille, voit laittaa laitteen holkkiin.

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  • Parhaat iPad Mini 5 -panssarilasi
  • Löydä ero iPhone- ja iPad-peleissä
  • Parhaat iPadin ensimmäisen persoonan ampujapelit
  • Kuinka käyttää Ethernet-verkkoa iPadissa verkon selaamiseen keskeytyksettä

Uusimmat viestit