Parhaat iPhonen ja iPadin julkisen liikenteen sovellukset vuonna 2021

Täytyykö sinun käyttää julkista liikennettä säännöllisesti ja jos et usein pääse haluamaasi palveluun ajoissa? Jos kyllä, miksi et ota apua parhaista iPhonen ja iPadin kauttakulkusovelluksista, jotta voit seurata lähellä olevien bussien ja junien arvioitua saapumisaikaa, jotta et koskaan myöhästy. Nämä sovellukset ilmoittavat sinulle viivästyksistä ja tarjoavat myös vaihtoehtoisia reittejä. Joten et koskaan jumitu liikenteessä. Tarpeidesi mukaan voit mukauttaa ne näyttämään tietoja vain haluamistasi pysähdyksistä tai reiteistä.

1. New Yorkin metro MTA-kartta

Se on virallinen MTA-kartta New Yorkin metroasemalta, ja siinä on erittäin hyödyllinen reittisuunnittelija. Sovellus näyttää uusimmat joukkoliikennetiedot ja myös pitää sinut ajan tasalla hälytyksistä. Lisäksi se näyttää lähtölaskennan jokaiselle metroasemalle.

Voit myös suositella reittejäsi välittömään pääsyyn ja saada live-Twitter-päivitykset viralliselta NYCT Subway -tililtä. Vielä parempi, sovellus tarjoaa myös käteviä matkavinkkejä ja tietoa ihmisille, jotka matkustavat New Yorkiin ensimmäistä kertaa. Siksi matkasi pysyy miellyttävänä kokemuksena.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja Apple Watch

Hinta: Vapaa

ladata

2. Kauttakulku

Luettelomme kärjessä oleva sovellus on "Transit". Sijoitusluokan numero 4 navigointiluokassa ja saanut 4,7 tähteä 23,6 tuhannesta, se on erittäin suosittu.

Sovellus on saatavana yli 125 kaupungissa Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa. Se näyttää reaaliaikaiset saapuvat lähellä olevat junat ja bussit, jotta voit helposti saada heidät kiinni. Lisäksi voit tarkistaa kulkuneuvosi lähestyvän live-kartalla.

Selvitä autojen saatavuus ja varaa ne car2go: lla. Ja voi, on myös mahdollisuus etsiä pyörän osakevaihtoehdot.

Voit käyttää tarkkoja tietoja suunnitellaksesi matkan täydellisesti. Lisäksi se lähettää sinulle ilmoituksia palvelun häiriöistä pitääkseen sinut ajan tasalla.

Yhteensopivuus: Vain iPhone

Hinta: Vapaa

ladata

3. Transit Stop: CTA-seuranta

Jos haluat, että sinulla on sovellus, joka antaa bussi- ja juna-aikatauluennusteet Chicago Transit Authorityn (CTA) pysäkille, tämän pitäisi olla automaattinen valinta. Voit tarkastella heidän sijaintejaan ja reittimalleja kartalla. Jos joudut käyttämään pysähdystä säännöllisesti, tallenna se sovellukseen, jotta näet sen tiedot heti.

CTA-reittipalveluilmoitukset varmistavat, ettet unohda nousta bussiin tai junaan ajoissa. Se on saatavana myös Apple Watchille, jotta voit seurata liikennetietoja tarkasti suoraan ranteestasi.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja Apple Watch

Hinta: Vapaa

ladata

4. Moovit

Jos haluat käyttää yksinkertaista mutta melko tehokasta julkisen liikenteen seurantalaitetta, Moovit on oikea tie. Sovellus toimii yli 2700 kaupungissa maailmassa.

Se tarjoaa tarkat julkisen liikenteen tiedot juna- ja bussiaikasta, jotta pysyt ajan tasalla. Jos haluat myöhästyä tai haluat päästä määränpäähäsi hieman kätevästi, voit myös tilata auton Uberiltä.

Suorien reittiohjeiden avulla sovellus toimii henkilökohtaisena oppaanasi ja tarjoaa myös ajankohtaisia ​​ilmoituksia, jotta sinut voidaan varoittaa. Jos haluat tutustua paikalliseen naapurustoon hauskemmin, voit varata myös henkilökohtaisen tai jaetun polkupyörän.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja Apple Watch

Hinta: Vapaa

ladata

5. TransLoc Rider

TransLoc Riderin kanssa ei voi mennä pieleen liikenteen seurannassa. Voit seurata suosikkibussiesi ja -juniesi saapumista tai lähtöä. Käytä pikahaun ominaisuutta selvittääksesi tietyt reitit ja pysäkit. Sen jälkeen tutustu parhaaseen tapaan matkustaa.

Asetat myös mukautettuja hälytyksiä pitämään itsesi tahdissa kaiken sinulle tärkeän kanssa. Lisäksi TransLoc Rider voi auttaa sinua suunnittelemaan matkan älykkäästi antamalla sinun käyttää pysähdys-, reitti- ja aikataulutietoja.

Yhteensopivuus: Vain iPhone

Hinta: Vapaa

ladata

6. Google Maps

"Google Maps" on ylivoimaisesti suosituin navigointisovellus kaikilla alustoilla. Tämän sovelluksen avulla sinulla on välitön pääsy yli 220 maan ja alueen karttaan. Tarkista reaaliaikaiset GPS-navigointi-, liikenne- ja julkisen liikenteen tiedot, jotta voit matkustaa helposti.

Voit tutustua paikalliseen naapurustoon ja selvittää parhaan paikan syödä, juoda ja käydä. Kiitos automaattisen uudelleenreitityksen reaaliaikaisen liikenteen ja tien sulkemisen mukaan, se voi säästää paljon aikaa.

Selvitä paikallisten asiantuntijoiden, Googlen ja julkaisijoiden suosittelemat paikat. Hyödynnä katunäkymää saadaksesi paremman kuvan kaupungista tai kuuluisasta paikasta. Vielä parempi, voit ladata kartat navigoidaksesi vapaasti offline-tilassa.

Yhteensopivuus: iPhone ja iPad

Hinta: Vapaa

ladata

7. Kaupunkikartta

Citymapper on erinomainen liikennesovellus, jossa on kaikki kellot ja pillit, joita tarvitaan kätevään navigointiin. Tarkat tiedot bussien ja junien saapumisesta ja lähdöistä takaavat, että pysyt synkronoituna etkä koskaan myöhästy.

Hälytysilmoitusten ansiosta Citymapper auttaa sinua suunnittelemaan paremmin ja saavuttamaan määränpääsi oikeaan aikaan. Uber-integraation ansiosta auton varaaminen on paljon helpompaa.

Näet myös pyörän reitityksen ja live-pyörän jakamistiedot. Lisäksi Citymapper tukee useita kieliä, kuten englanti, hollanti, ranska, saksa, italia, japani ja paljon muuta.

Yhteensopivuus: iPhone ja Apple Watch

Hinta: Vapaa

ladata

8. Yhteensä kauttakulku

”Total Transit” sisältää taitavan matkan suunnitteluominaisuuden. Voit käyttää seitsemän päivän aikatauluja suunnitellaksesi matkasi rutiinisi mukaan. Tarkastele läheistä reittiä ja selvitä nopeimmat tapat päästä haluamaasi paikkaan.

Ja liikenteen viivästyessä sovellus näyttää vaihtoehtoiset reitit. Siten et jää jumiin liikenteessä. Vielä parempi, voit mukauttaa pysähdyksen saapumiset niin, että pääset nopeasti haluamiisi tietoihin.

Yhteensopivuus: Vain iPhone

Hinta: Vapaa

ladata

9. ETA - Saapua ajoissa

ETA: ssa olen huomannut olevan vaikuttava käyttöliittymä. Lisäksi se tarjoaa enemmän personointivaihtoehtoja. Joten, jos haluat saada sovelluksen, jonka voit hienosäätää makusi mukaan, sen pitäisi olla mukava vaihtoehto.

Yhdellä silmäyksellä saat käyttöösi kaikki tärkeät tiedot, kuten matka-ajat, julkisen liikenteen ja ajo-ohjeet. Voit seurata liikennetietoja Today-widgetillä suoraan älypuhelimen lukitusnäytöltä. Lisäksi sovellus tarjoaa myös kalenterin synkronoinnin ja hienon teemakirjaston (sovelluksen sisäisen oston kautta) asioiden piristämiseksi.

Yhteensopivuus: iPhone ja Apple Watch

Hinta: $2.99

ladata

10. Calgary Transit

“Calgary Transit” ei ehkä ole yhtä suosittu kuin monet sen kilpailijat, mutta voit luottaa siihen, että tämä sovellus täyttää kysyntänne. Sovellus näyttää reaaliaikaiset ennusteet bussista ja junista. Näin voit valmistautua matkasuunnitelmaasi täydellisesti.

Älä unohda tähtiä suosikkeihisi päästäksesi nopeasti. Koska sovellus toimii jopa offline-tilassa, voit käyttää sitä nähdäksesi liikennetiedot myös offline-tilassa. Vielä tärkeämpää on, että voit selata tunnettuja palveluneuvoja ja ottaa heihin yhteyttä.

Yhteensopivuus: Vain iPhone

Hinta: Vapaa

ladata

Ole hyvä! Joten nämä ovat suosituimmat julkisen liikenteen sovelluksemme, jotka toimivat melko hyvin iOS-laitteilla.

Mikä on sinun suosikkisi?

Toivottavasti matkastasi tulee nyt miellyttävä kokemus. Tarkkojen tietojen, ajantasaisten ilmoitusten ja hyödyllisten vinkkien avulla nämä sovellukset varmistavat, että pysyt edellä. Hyödynnä heistä parhaat mahdollisuudet paitsi liikkua älykkäästi myös säästää paljon aikaa!

Älä missaa seuraavia viestejä:

  • Kuinka tyhjentää Google Maps -hakuhistoria
  • Luo luettelo paikoista Google Mapsissa
  • Live-sijainnin jakaminen iMessagessa Apple Mapsin kautta

Mikä on kaikkien aikojen suosikki julkisen liikenteen sovelluksesi ja miksi? Haluaisimme tietää sen nimen.

Uusimmat viestit