Kuinka korjata matala äänenvoimakkuus kuulokkeilla iPhonessa

Jos iPhonen kuulokkeen äänenvoimakkuus on alhainen puhelujen aikana, se on erittäin vaikea kuulla. Se on ärsyttävää ja ärsyttävää. Äänenvoimakkuuden lisäyspainikkeella voit asettaa sen enimmäistasolle. Toisinaan tämäkin tuntuu puutteelliselta. Katsotaanpa, kuinka pienen äänenvoimakkuuden korjaaminen iPhonen kuulokkeen kautta.

Tämä ominaisuus lisättiin vuonna 2014. Vaikka se tekee kuulosta miellyttävän ja meluttoman sekä entistä kuultavamman, se ei toimi parhaiten kuulokkeen kautta. Joten, jos haluat käyttää kuuloketta soittaessasi tai vastatessasi puheluita, tämän ominaisuuden poistaminen käytöstä voi olla hyödyllistä.

Kuinka korjata matalan kuulokkeen äänenvoimakkuus iPhonessa

IOS 13: ssa tai uudemmassa

Vaihe 1. Näpäytä asetukset → Napauta Esteettömyys.

Vaihe # 2. Näpäytä Ääni / visuaalinen kohdassa Kuuleminen.

Vaihe # 3. Sammuta kytkin vieressä Puhelimen äänenvaimennus.

IOS 12 tai aikaisempi

Vaihe 1. Tuoda markkinoille asetukset → Napauta Kenraali.

Vaihe # 2. Näpäytä Esteettömyys.

Vaihe # 3. Vieritä alas ja poista valinta Puhelimen äänenvaimennus kuulemisen alla.

Tarkista, onko äänenvoimakkuus asetettu oikein. Jos näin ei ole, voit säätää sitä tarpeen mukaan liu'uttamalla oikealle äänenvoimakkuuden lisäämiseksi ja vasemmalle hiljaisen äänen saamiseksi.

Se siitä! Toivottavasti nyt kuulet helposti kuulokkeen läpi ilman mitään vaikeuksia.

Kun otat iPhonen melunvaimennuksen käyttöön, voit kuulla kunnolla ilman kuuloketta. Tarpeettoman melun poistaminen tekee siitä äärimmäisen yksinkertaisen kuulla äänen soittaessasi. Varmista, että kytket sen päälle, kun olet poistanut kuulokkeen.

Joskus tämä haitta voi johtua niin monista muista tekijöistä, jotka sinun on selvitettävä. Kuten kuulokkeiden heikko laatu, verkko-ongelma. Jopa laitteesi voi olla syyllinen joidenkin teknisten häiriöiden vuoksi. Joten varmista, että olet tarkastanut kaikki nämä asiat perusteellisesti ennen johtopäätösten tekemistä.

Tämän lisäksi Apple ei ole lisännyt mitään uutta kuulemistilaisuuteen. Kaikkien uusien julkaisujen arvostama levy saavuttaa parannuksia myös näissä asetuksissa. Jos se tapahtuu, se tekee iOS: sta vielä paremman.

Jaa palautteesi kanssamme alla olevassa kommentissa.

Uusimmat viestit