Parhaat iPhone SE -kuulokkeet vuonna 2021

Vaikka langattomat kuulokkeet ovat nykyään villitys, langalliset kuulokkeet ovat täällä. Langallisilla kuulokkeilla on joitain tärkeitä etuja Bluetooth-kuulokkeisiin verrattuna. Esimerkiksi sinun ei tarvitse ladata niitä uudestaan ​​ja uudestaan, ja ne yhdistetään helposti - ilman mitään vaivaa. Pitämällä mielessä erinomainen äänenlaatu ja mukava muotoilu, olen järjestänyt eliittiluettelon parhaista iPhone SE -kuulokkeista.

# 1. Otium

Otium tuo sinulle kaiken, mitä haluat pysyä pelisi kärjessä intensiivisen harjoittelun aikana. Bluetooth-kuulokkeissa on ergonominen muotoilu, joten sinulla on mahdollisimman mukava käyttö ja korvanapit pysyvät tukevasti paikoillaan.

Raskaan bassoa käyttävä stereoääni saa kaiken irti suosikkikappaleistasi. Voit ohittaa, toistaa ja keskeyttää kappaleita vaivattomasti. Kuulokkeilla on mahdollisuus tarjota 8 tuntia pitkää soittoaikaa, joten heillä on tarpeeksi mehua viihdyttääkseen sinua perusteellisesti. Akun käyttöiän jälkeen voit valita Otiumin mustalla ja punaisella värillä.

USP: Ergonominen muotoilu

Tutustu Amazoniin

# 2. Sony

Kun puhumme kuulokkeista, voimme tuskin menettää Sonyn luettelosta. Nämä Sonyn ylimääräiset bassokaiuttimet ovat täydellinen musiikkikumppanisi. Rikas basso antaa sinulle parannetun musiikkikokemuksen.

Siinä on 12 mm: n kupuohjain, joka tuottaa voimakkaan syvän ja vahvan basson. Kuulokkeet ovat langallisia, ja niissä on myös integroitu mikrofoni ja älypuhelimen toiston säätimet musiikin toistamiseksi ja keskeyttämiseksi. Johto on sotkeutumaton, ja siinä on Y-tyyppinen litteä johto liukusäätimellä.

USP: 12 mm: n Dome-ohjain

Tutustu Amazoniin

# 3. BENEWY

Ergonominen korvakoukun muotoilu takaa erittäin turvallisen istuvuuden. Se tarjoaa erinomaisen meluneristyksen ja mukavuuden tuntikausia kuunnellessasi suosikki mediaasi tai puhuessasi puhelimella handsfree-toiminnolla.

Koe metalliseosrakenne, joka tekee korvanapit kestävämmiksi, suunnitelluiksi ja testatuiksi aktiivisen elämäntavan vaatimuksiin. Vankka metallikotelo tarjoaa huippuluokan äänenlaadun, raskaan basson, kirkkaan, terävän diskantin ja tuntuvan keskitason.

USP: Mukava koukku

Tutustu Amazoniin

# 4. ROVKING

ROVKING-kuulokkeissa on ergonominen muotoilu, jonka avulla ne sopivat täydellisesti korvaan. Sisäänrakennettu mikrofoni tarjoaa upean handsfree-kokemuksen. Voit helposti toistaa / keskeyttää ja ohittaa musiikkikappaleita kaukosäätimen painikkeella.

Korvanappeja on saatavana neljänä kuulokekokona. Mukaansatempaavalla äänellä kuulokkeet elävöittävät musiikkikokemustasi. Lopuksi, kuulokkeita on neljä väriä - musta, sininen, oranssi ja punainen.

USP: Hikiestävä

Tutustu Amazoniin

# 5. SENSO

SENSO on saanut neljä tähteä yli 27600 asiakasarvostelusta, ja se on yksi Amazonin erittäin arvostetuista Bluetooth-kuulokkeista. Ja sillä on laatu, joka oikeuttaa luokituksen.

Kuulokkeissa on urheilullinen muotoilu, joka täydentää ihanteellisesti tiukkaa harjoittelua. Korvakoukulla korvanapit sopivat tiukasti korviin. Lisäksi pehmeä silikonigeeli antaa sinulle äärimmäisen mukavuuden, kun käytät nappikuulokkeita. Jopa 8 tunnin akunkesto ja IPX-7-vedenpitävyys antavat SENSOlle paikan pitempään musiikkikokoukseen rantajuhlien aikana.

USP: Pehmeät silikonikuulokkeet

Tutustu Amazoniin

# 6. Mpow

Mpow on oikeassa rahassa, kun se tulee tarjoamaan haluamasi turboahtamaan musiikkiaikaa. IPX7-vedenkestävä nanopinnoite tekee siitä ihanteellisen kalvon seikkailuusi. Sisäänrakennetulla CSR-sirulla on tärkeä rooli erinomaisen äänen tuottamisessa.

Sen mukana tulee pari muistivaahtokorvan kärkeä ja narun pidike vakauden lisäämiseksi. Kyky toimittaa jopa 9 tekee Mpow'sta hieno vaihtoehdon laajennetulle musiikkikokoukselle. Lisäksi Mpow: lla on vankka 18 kuukauden takuu.

USP: IPX7 Vedenkestävä nanopinnoite

Tutustu Amazoniin

# 7. MuveAcoustics

Tunne kaikki nuotit ja urat kaikilla lyönneillä näillä melua vaimentavilla nappikuulokkeilla. Heillä on valtava ääni ja voimakas basso kaikelle toiminnalle. Lisäksi siellä on sisäänrakennettu mikrofoni, joka upottaa sinut tehokkaaseen äänikokemukseen päivän aikana.

Niissä on kolme paria piitä sisältäviä erittäin mukavia melua vaimentavia nappikuulokkeita, joiden koko on Pieni, Keskikoko ja Suuri täydellisen istuvuuden varmistamiseksi. Erinomaisella otteella ja ergonomisella muotoilulla korvan sisäiset kuulokkeet mahdollistavat passiivisen meluneristyksen, joten ylimääräinen ääni estetään ja voit nauttia valitsemastasi äänestä.

USP: Erinomainen hintapiste

Tutustu Amazoniin

# 8. Panasonic ErgoFit

Jos äänenlaatu on aivan kaiken muun prioriteettiluettelossasi yläpuolella, sinun ei pidä hukata Panasonic ErgoFit -kuulokkeita. 9 mm: n ohjaimet ja neodyymimagneetit tarjoavat korkealaatuisen äänen, joka rikastaa musiikkiaikaa. Korvanapit ovat erittäin pehmeitä ja sopivat tasaisesti korvaan.

Vielä tärkeämpää on, että kuulokkeet eivät irtoa edes tiukan harjoituksen aikana. Integroitu mikrofoni tuottaa kristallinkirkkaan äänen. Näitä kuulokkeita on useita värivaihtoehtoja, kuten musta, vaaleanpunainen, sininen, valkoinen, violetti ja paljon muuta.

USP: Melko mukavat korvanapit

Tutustu Amazoniin

# 9. ÄäniPEATS

SoundPEATS on saanut erinomaisen äänenlaadun ja trendikkään muotoilun suloiseen omaisuuteesi! Sen upean äänen salaisuus on APTX-koodekki ja CSR8645 Bluetooth-piirisarja. Toinen laatu, joka tekee siitä loistavan vaihtoehdon, on kyky kestää jopa 8 tuntia.

Magneettisen muotoilun avulla voit käyttää kuulokkeita kuin kaulakorua, kun et käytä sitä. IPX 6 tekee siitä täysin hikiestävän ja paukuttaa harjoitteluaikaa. Vielä parempi, SoundPEATS tarjoaa useita viehättäviä värivaihtoehtoja, kuten musta, sininen, punainen ja vaaleanpunainen.

USP: Aptx-koodekki ja CSR8645 Bluetooth-piirisarja

Tutustu Amazoniin

# 10. Husaari

Kuinka voit jättää huomiotta kuulokkeet, jotka ovat saaneet korkeat arvosanat lähes 6000 asiakasarvostelusta? Hussarista voi helposti tulla rohkea musiikkikumppanisi kaikkina vuodenaikoina. Laatu, joka tekee siitä niin kiitettävän, on hyvä äänenlaatu.

Mukana olevan edistyneen melunvaimennusjärjestelmän ansiosta ei-toivottu melu ei haittaa handsfree-puheluita. Kyky toimittaa jopa yhdeksän tuntia soittoaikaa tekee siitä hyvän mahdollisuuden ihmisille, jotka rakastavat kuunnella musiikkia langattomasti.

Voi kyllä, siinä on myös IPX-7-vedenpitävä luokitus, joten sinulla on ylimääräinen tyyny samalla kun pidät palloa uima-altaalla.

USP: Kristallinkirkas diskantti

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Mitä kuulokkeita olet valinnut musiikkikokemuksesi elävöittämiseksi? Olisin iloinen voidessani tietää sen nimen ja laadun, joka on tehnyt sinulle vaikutuksen.

Mikä erottaa nämä kuulokkeet, on upea ääni ja ergonominen muotoilu. Lisäksi heillä on korkealaatuinen mikrofoni, joka tarjoaa kristallinkirkkaan äänen.

Haluat ehkä katsoa:

  • Parhaat iPhone 7/7 Plus -kuulokkeet
  • iPhone 7/7 Plus -kuulokkeet
  • Parhaat iPhone 6s / 6s Plus -kuulokkeet

Uusimmat viestit