Parhaat tietosanakirjasovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Ennen Internetiä ja verkkosivustoja tietosanakirjat tarkoittivat enimmäkseen kirjastoon menemistä, moneen otteeseen hakemista ja valtavan määrän tietojen selaamista. Näin ei ole enää tänään. Näiden iPhonelle ja iPadille tarkoitettujen parhaiden tietosanakirjasovellusten ansiosta kaikki tutkittavat ovat aivan käden ulottuvilla. Joten jos etsit luotettavaa lähdettä tutkimuksellesi tai lisäät tietämystäsi, nämä tietosanakirjat iOS: lle voivat olla hyödyllisiä. Riippuen siitä, mitä olet, voit valita sopivan vaihtoehdon, jotta saat tehtävän oikeaan suuntaan. Otetaan selvää!

Parhaat tietosanakirjasovellukset iPhonelle ja iPadille

1. Wikipedia

Kuten kaikki tietävät, Wikipedia on ylivoimaisesti suosituin tietosanakirjasovellus. Se sisältää yli 39 miljoonaa artikkelia 300 eri kielellä, ja siitä on tehty etusijasi.

Tutki-syötteen avulla pääset katsomaan runsaasti tutkittuja artikkeleita ja alkuperäisiä valokuvia. Kun syötettä päivitetään säännöllisesti, sinulla on aina jotain uutta luettavaa. Vielä parempi, se suosittelee myös artikkeleita sinulle kiinnostuksesi perusteella.

Hinta: Vapaa

ladata

2. WikiArt

WikiArt-sovelluksen avulla sinulla on helppo pääsy laajaan huipputaidevarastoon, joka on saatavana verkossa. Siinä on yli 110 000 taideteosta, jotka kattavat 13–21 vuosisadan ajan 73 maasta. Yli 2000 taiteilijaa on edistänyt sen laatua ja tehnyt siitä yhden luotettavimmista lähteistä. Se koostuu sekä julkisista että tekijänoikeuslailla suojatuista taideteoksista.

Hinta: Vapaa

ladata

3. Solar Walk 2 - avaruusalus 3D

Jos haluat tutustua aurinkokuntaan uteliaisuuden vuoksi, suosittelen sinua tutustumaan Solar Walk 2 -sovellukseen. ja aurinko.

Täysin vuorovaikutteisen avaruussyklopedian avulla voit oppia aurinkokunnan olennaiset näkökohdat. Ominaisuudet, kuten tähtitieteellinen kalenteri, useita taivaallisia tapahtumia, sekä avaruusalusten kauniit 3D-mallit tekevät aurinkokunnan tutkimisesta hauskaa.

Ei vain sitä, että sovelluksella on myös paljon 360 ° kuvia avaruusobjekteista, jotta ymmärrät paremmin. Toinen huomioni herättänyt piirre on viimeisimmät uutiset avaruuden ja tähtitieteen maailmasta, jotka pitävät sinut ajan tasalla.

Hinta: $2.99

ladata

4. Farlexin tietosanakirja

Jos haluat hankkia all-in-one-alustan, jossa voit oppia luonnetta, taidetta, liike-elämää, tekniikkaa, maailmanhistoriaa ja muuta, suosittelen sinua kokeilemaan "Farlexin tietosanakirja". Mikä antaa sille edun moniin muihin vastaaviin, on jatkuvasti kasvava kirjasto, jossa on yli 33 000 artikkelia tärkeimmistä lähteistä, kuten McGraw-Hill, Harper-Collins, Columbia University Press, Cambridge University Press ja paljon muuta.

Joten riippumatta siitä, mikä kiinnostaa sinua, voit tutustua kirjastoon lukemaan sinulle houkuttelevat tietosanakirjat. Jotta oppiminen olisi entistä helpompaa, sovelluksella on valtava yli 24 000 kuvan kirjasto, joka sisältää kaavioita ja piirroksia. Lisäksi siinä on myös yli 70 000 ääntämistä sekä amerikkalaisille että brittiläisille puhujille.

Siinä on useita älykkäitä suodattimia, kuten "Alkaa", "Sisältää" ja "Loppuu", sen avulla voit nopeasti jäljittää tietyt artikkelit. Lisäksi on myös äänihaku, jonka avulla voit etsiä tiettyä sanaa tai artikkelia helposti.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Minipedia

Wikipedia tulee mieleemme, kun ajattelemme hyvää tietosanakirjaa. Ja Minipedia - Offline Wiki on ehdottomasti se, joka skaalaa korkeuksia Wikipedian offline-versioissa.

Minipedian avulla voit käyttää 10 000 artikkelia ilmaiseksi. Voit myös asentaa useita kieliä. Upea käyttöliittymä ja hyvät mukautusvaihtoehdot tekevät hakemisesta ja lukemisesta helpompaa.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Maailman maantiede

Maantieteellisen tiedon lisäämiseksi voit luottaa "Maailman maantiede" -artikkeliin. Tämän tietosanakirjaohjelman erottaa yli 250 maan ja alueen yhdistäminen kuuteen maanosaan. Koska jokainen maa koostuu ISO-koodeista, pääkaupungista, virallisesta nimestä, lipusta ja poliittisesta asemasta, voit saada kohtuullisen määrän tietoa tietystä maasta.

Se ei ole kaikki, vaan siinä on myös minikartta, jonka avulla voit tarkistaa sen sijainnin mantereella. Lisäksi sovellus tarjoaa paremman käsityksen BKT: stä, työttömyydestä ja kaupungistumisesta varmistaaksesi, että saat syvällistä tietoa maasta. Yksi tämän sovelluksen suosikkini ominaisuuksista on kyky lajitella ja verrata kaikkia maita useiden keskeisten parametrien, kuten BKT, alue ja väestö, perusteella.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Wikipanion

Wikipanion on suunniteltu antamaan sinulle hakuja, navigointia ja käyttöä Wikipediassa helpommin. Siinä on useita hakumenetelmiä, kuten Google-haku, Wikipedia-haku ja älykkään täydennyksen merkinnän esikatselu.

Voit lisätä kirjanmerkkeihin minkä tahansa aiheen, mutta myös tietyn osan, jotta pääset siihen hieman helpommin. Koska historia on ryhmitelty viimeisen vierailun päivämäärän mukaan, pääset käsiksi aiemmin luettuun sisältöön heti. Pöytäpohjainen luokan selaaminen tuo peliin enemmän mukavuutta.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Encyclopaedia Britannica

"Encyclopaedia Britannica" -opetuksen katsotaan olevan suuri voimavara oppijoille. Siinä on yli 80 000 artikkelia, jotka ovat kirjoittaneet tunnetut kirjoittajat. Sen avustajat koostuvat yli sadasta Nobel-palkinnosta sekä aiheoppaista, kuten Bill Clinton, Tony Hawk, Desmond Tutu ja paljon muuta.

Eri kaaviot ja kaaviot tarjoavat yksityiskohtaista tietoa mistä tahansa aiheesta. LinkMapin avulla voit helposti tutkia kutakin artikkelia. Siinä on myös tietokilpailuja, jotka eivät vain testaa kirjallisuuden, popkulttuurin, tieteen tietämystäsi, vaan myös lisäävät sitä.

Hinta: Vapaa

ladata

9. Eläinten tietosanakirja SMART-opas

Haluatko tutkia eläinten maailmaa ja saada aitoa tietoa niistä? Eläinten tietosanakirja voi olla loistava vaihtoehto sinulle. Siinä on kaikki tärkeät tosiasiat, kuten luokittelu, paino, säilyttäminen, elinympäristö, käyttäytyminen jne.

Yli 2000 merkintää 18 eri luokassa, kuten linnut, nisäkkäät, kalat, hyönteiset, se antaa sinulle täydellisen oppaan eläinten elämästä. On paljon tietokilpailuja ja pulmia pitämään kiinnostuksesi elossa. Ja jos löydät jotain puuttuvaa sovelluksesta, voit auttaa korjaamaan sen.

Hinta: Vapaa

ladata

Kirjautua ulos

Nämä ovat suosikkini tietosanakirjasovelluksia iOS: lle yksinkertaisesti niiden tarjoaman laadun vuoksi. Kirjoitatpa sitten kattavaa tutkimusta tai haluatko parantaa tietosi, ne voivat olla erittäin hyödyllisiä valaistettaessa sinua.

Voit myös lukea:

  • Parhaat kielenoppimissovellukset iPhonelle
  • Parhaat kirjoitusohjelmat iPhonelle ja iPadille

Onko tässä luettelossa mitään sovellusta, jonka haluat nähdä? Kerro siitä meille alla olevissa kommenteissa.

Uusimmat viestit