6 Ominaisuudet, jotka haluan nähdä tulevaisuuden iPhoneissa

Mielikuvitus on kaiken taiteen ja tieteen lähde. Ihmisen mielikuvitus vei meidät niin pitkälle luolista linnoihin ja kivistä älypuhelimiin. Asuessamme nykyisyydessä ajattelemme tulevaisuutta. Mielemme maalaa kauniita unelmia ja sitten toteutamme nuo unelmat jokaisella käytössämme olevalla työkalulla - manuaalisella tai älykkäällä.

Kun on kyse älypuhelimesta, mielikuvitus johtaa meidät kuvastamaan maailmaa, joka on meille mukavin. Älypuhelintarpeemme perustuu lähinnä elämässämme oleviin ongelmiin, ja katsomme älypuhelinta lopulliseksi ratkaisuksi. Ei ole kuitenkaan mitään vikaa odottaa ihmeitä älypuhelinten valmistajilta.

Apple on ottanut käyttöön monia vallankumouksellisia ominaisuuksia johtavassa tuotteessaan - iPhonessa. Kymmenen vuotta sitten, kuka tiesi kasvojemme olevan salasana puhelimen lukituksen avaamiseksi. Meillä tuskin oli aavistustakaan siitä, että sormenjäljitämme voidaan käyttää missään muualla, rikosteknisten laboratorioiden ulkopuolella.

Tekniikka on rikkonut monia stereotypioita. Mielikuvituksellisten aivojen ja älyllisten kykyjemme avulla olemme muuttuneet mahdottomiksi mahdollisiksi. Viime vuosien aikana Apple on tehnyt paljon tutkimusta tuotevalikoiman ja palvelujen parantamiseksi. Yritys on rekisteröinyt monia patentteja tuotteille, jotka ovat nyt hyvin syntymässä. Kaiken tämän perusteella voimme kuvitella tai arvata, että Applen tulevilla iPhoneilla on tiettyjä ominaisuuksia.

Kaikki tässä mainitut eivät kuitenkaan perustu Applen laboratoriossa tapahtuviin patentteihin tai T & K-toimintaan. Haluamme leikkiä mielikuvituksellamme. Ammattilaiset ja asiantuntijat tekevät kotitehtävänsä ja harrastajat odottavat inspiraatiota. Olemme tehneet molemmat. Olemme tehneet joitain kotitehtäviä ja odotimme myös inspiraatiota. Mutta muista, että kotitehtävät ovat toistuvia, ja siksi joissakin virtuaalisessa tai todellisessa maailmassa voi olla jo joitain ideoita. Vaikka inspiraatio tuo uusia ideoita; ideat saattavat tuntua oudolta, mutta ne voidaan toteuttaa lähitulevaisuudessa.

Ominaisuudet, joiden odotan Applen sisällyttävän tuleviin iPhoneihini

Ilmoitus on tarpeen tässä. Emme välttämättä seuraa toimituksemme otsikkoa sanasta sanaan; joten jos löydät joitain odotuksia, jotka liittyvät (Applen tekemiin) iPhone-lisävarusteisiin, älä yllätty tai järkytty.

Kaksi odotuksistamme saattaa kuulostaa siltä, ​​että ne perustuvat tieteiskirjallisuuteen, mutta eikö sci-fi kuvittanut matkaa kuuhun hyvissä ajoin ennen kuin herra Armstrong pani jalkansa pyöreään esineeseen vuonna 1969? Kaikki odotukset eivät välttämättä johdu tietämyksestämme konkreettisesta mobiilitekniikasta. Meidän pitäisi jättää jotain mielikuvituksellemme. Loppujen lopuksi uraauurtavien tekniikoiden perusta asetetaan mielikuvituksen hedelmälliselle maalle. Aloitetaan terveyskeskeisistä ominaisuuksista.

Verenpaineen seuranta käsivarsinauhassa

Kuvahyvitys: TechnologyReview.com

Kun Apple jätti patentin kannettavaan verenpainemittariin, asiantuntijat alkoivat ajatella, että Apple saattaa laittaa tämän laitteen tulevaan älykelloonsa. Jos Apple voi pakata tämän mansetin tulevaan Apple Watchiin, yritys voi myös suunnitella käsivarsinauhan, joka voi mitata käyttäjän verenpainetta.

Tämä käsivarsinauha voidaan varustaa Bluetooth-tekniikalla, jotta käyttäjä voi tallentaa lukemat suoraan liitettyyn iPhoneen.

Apple on jo päättänyt valmistaa monia lisävarusteita laitteilleen. Koska yhtiö korostaa terveyden merkitystä, verenpainetta mittaava käsivarsinauha voi olla huomattava läpimurto Applelle. Lisäksi verenpaineesta kärsivien ihmisten määrä kasvaa; siksi Applen pääsy tälle sektorille olisi järkevää.

Verensokerin seuranta

One Drop Chrome myy jo verensokerin seurantasarjaa Apple-kaupassa. Tämä sai minut kuvittelemaan, miksi Apple ei voi asentaa tekniikkaa, joka voi mitata verensokeria tulevissa iPhoneissa. Tämä voi olla kauhea mielikuvitus, koska yrityksellä ei ole patenttia, joka vihjaa bloggaajia ajattelemaan tällä linjalla. Mutta kuten aiemmin mainittiin, monien merkittävien keksintöjen ja löytöjen juuret ulottuivat fiktioihin.

Apple saattaa alkaa toimia tällä linjalla ja keksiä verensokerin seurantatoiminnon todennäköisesti viiden tai kymmenen vuoden kuluttua. Tätä tarkoitusta varten Apple ei voi päästä eroon salamaportista, koska huhutaan, että yhtiö aikoo valmistaa iPhone-puhelimia ilman salamaportteja.

iPhone-yhteensopivuus Apple Pencilin kanssa

Kun Apple toi markkinoille ensimmäisen iPhonen vuonna 2007, Steve Jobs kysyi retorisesti: "Kuka haluaa kynän?" implisiittisellä vastauksella "Kukaan." Nykyään tarvitaan kuitenkin kynä. Suurikokoisten älypuhelinten ollessa menestyviä kokeiluja elämäntavassamme käyttäjät ovat alkaneet arvostaa kynää. Kyseessä ovat Samsungin Note-sarjan älypuhelimet. Koska Apple aikoo keksiä suurikokoisia iPhone-puhelimia, yritys voi pitää nämä puhelimet yhteensopivina Applen lyijykynän kanssa.

Tämä iPen saa käyttäjät tutkimaan tulevaa laitetta tehokkaammin. Kun käyttäjä haluaa käyttää iPenia, hänen on voitava poistaa 3D-kosketus käytöstä iPhonessa, kuten iPenin tapauksessa, käyttäjä ei voi päättää 3D-kosketuksen herkkyyttä.

Erittäin kannettava ja taitettava muotoilu

Kuvahyvitys: MacObserver.com

Vaikka olen halunnut ottaa kuvan erittäin suuresta iPhonesta, jossa on valtava näyttö sekä elämää suurempaan pelaamiseen että mahtavaan median katseluun, pienessä taskussani on aina ollut hieman hankalaa kuljettaa laitetta. Jopa kämmen ei aina tunne olonsa kotoisaksi älypuhelinta kädessä pitäen.

Puhumattakaan satunnaisesta kävelemisestä ja ei-toivotuista pudotuksista, jotka ahdistavat minua mahdollisista vahingoista. Mikä pahempaa, iPhonen korjausosien kohoava hinta tuskin tarjoaa mitään hengähdystaukoa. Joten mikä on tie tästä ongelmasta?

Totuus on sanottava, että huhut taitettavasta iPhonesta ovat käyneet jo jonkin aikaa. Lisäksi useat muut älypuhelinten myyjät, kuten Samsung, LG ja Huawei, ovat kaikki hyppyneet kaistalle tuottamaan taitettavia laitteita parin seuraavan vuoden aikana.

Mutta pidä kiinni, mielikuvitustani hallitseva taitettava muotoilu on hieman erilainen kuin mitä huhutehtaat sanovat tulevista älypuhelimista! No, haluan, että iPhonellani on paperin ohut muotoilu, joka voidaan taittaa vaivattomasti kaksinkertaisesti tai kolminkertaisesti, jotta voin viedä laitteen jopa pieneen taskuun.

Uskomattoman kevyellä profiililla pystyn pitämään iPhonea mukavammin enkä ole huolissani vahingossa tapahtuvista pudotuksista. Joustava ja iskuja vaimentava rakenne tarjoaisi paremman otteen ja estäisi myös rikkoutumisen.

Tiedän, että monet teistä saattavat miettiä, minkä tyyppiset materiaalit voivat antaa muodon tälle futuristiselle iPhonelle. En sukeltaa siihen ja jätä sitä älypuhelinten myyjien mielikuvitukselle.

Pitkän kantaman langaton lataus

Kuvahyvitys: wccftech.com

Jälleen ajatus langattomasta pitkän kantaman lataamisesta on puhaltanut pitkään kuumana ja kylmänä. Itse asiassa Applen sanottiin valmistavan sitä iPhone X: lle, mutta sen piti pudottaa se puolivälissä teknisten ongelmien takia.

Valehtelisin, jos sanoisin, etten nauttinut langattoman latauksen mukavuudesta. Ensisijainen syy siihen, miksi tunnen itseni hieman lähemmäksi langatonta lataustekniikkaa, on se, että inhoan kaapeleiden ympäröimää enkä halua nähdä työpöytäni olevan täynnä kaapeleita ja adaptereja. Qi-langaton latausjärjestelmä on kuitenkin mielestäni melko vihreä sarvi. Liioittelematta, se ei tarjoa tehokasta latausratkaisua.

Joten mikä voi osoittaa tietä eteenpäin nykyiselle langattomalle lataustekniikalle? Siitä on kysymys!

Haluan, että langattomassa latausmatossa tai telineessä on Bluetooth ja yhteys iPhoneen langattomasti. Ja kun ne on yhdistetty, latauksen pitäisi alkaa.

Heti kun iPhone siirtyy Bluetooth-alueelle (noin 10 metriä), saat ilmoituksen, jossa sinua pyydetään aloittamaan laitteen lataaminen. Napsauta vain "OK" -painiketta ja katsele taikuuden tapahtumista! Ei enää pudota iPhonea latausmatolle ja odota sen pääsemistä mehuun!

Poika, tiedän, että se näyttää olevan hieman kaukaa haettu tässä vaiheessa. Mutta kannattaa haaveilla paremmasta, eikö olekin? Siihen asti kuin pystyt hallitsemaan markkinoilla olevilla langattomilla latureilla.

Äänitunnus

Kuvahyvitys: wccftech.com

Applen kultastandardi "Face ID" on loistava, ja olen löytänyt sen merkkiin asti. Olisin kuitenkin enemmän kuin iloinen siitä, että minulla olisi myös ”Voice ID”.

Mietitkö miten äänen lukituksen avaaminen voi toimia tai miten se voi olla arvokas lisäys?

Sirin ansiosta iPhone tunnistaa jo äänesi. Ja siksi, se ei ole suuri haaste, että iOS-laite pystyy avaamaan lukituksen tunnistamalla omistajan ääni.

Puhuessani siitä, kannattaako se vai ei, uskoisin, että monet ihmiset antaisivat sille peukkua. Kuvittele tämä tilanne: nukut sängyssäsi. Yhtäkkiä puolisosi pyytää sinua avaamaan iPhonen, jotta pieni lapsesi voi pelata suosikkipeliään. Eikö olisikin kätevämpää vain puhua salainen koodi avata iPhone lukituksen sijaan, että vilkaisisit näyttöä? Olisin halunnut tämän toiminnon.

Onko sinulla jokerimerkkejä? Jaa heidät kanssamme!

Edellä mainitut ominaisuudet ovat vain jäävuoren huippu, koska kuumia lisäyksiä voi olla paljon enemmän. Sinulla on mielessäsi käynnissä jokin hieno ominaisuus, jonka haluaisit mennä iPhoneen. Voit vapaasti ampua sen alla kommenteissa:

Jos olet nauttinut tämän artikkelin lukemisesta, saatat haluta vilkaista myös näitä tarinoita:

  • iPhone on halvempi kuin Android-puhelin: Tässä on miksi
  • 7 asiaa, joita Apple voi tehdä valtavalla käteisellä

Uusimmat viestit