Parhaat jooga-sovellukset iPhonelle ja iPadille vuonna 2021

Joogan edut ovat moninaisia. Se on yleinen käytäntö, joka pitää kehosi ja mielesi kunnossa ja tasapainossa. Olitpa aloittelija kiinnostunut lempeistä asanoista tai edistyneempi joogi, joka etsii haastavia rutiineja, käytännössä on monia sovelluksia. Ne tarjoavat runsaasti tietoa, motivaatiota ja opetusohjelmia pitämään sinut palaamassa matolle. Hengitä siis syvään ja tarkista nämä parhaat iPhone-joogasovellukset.

 1. Jooga | Down koira
 2. Päivittäinen jooga: Harjoittelu ja kunto
 3. Jooga aloittelijoille
 4. Asana Rebel
 5. Glo - Jooga ja meditaatio
 6. Joogastudio
 7. Taskujooga
 8. Yksinkertaisesti jooga
 9. Lotus
 10. Yogaia

1. Jooga | Down koira

Hanki uusi joogaharjoittelu joka päivä aina kun asetat joogamaton. Siinä on yli 30000 erilaista kokoonpanoa, joiden avulla voit rakentaa täydellisen jooga-aikataulun mukavasti. Sovellus alkaa aloittelijaversiosta ja antaa 3 päivän esittelyn Joogalle. Se antaa kehosi sopeutua käytäntöön.

Vähitellen siirryt edistyneelle tasoharjoittelulle, kaikki kotisi sisällä ja sopivana ajankohtana. Ei enää tekosyitä lumelle tai sateelle, tee joogaa milloin tahansa ja missä tahansa. Kun otetaan huomioon sovelluksen tarjoamat ominaisuudet, se ei todellakaan ole ilmainen. Voit ladata sen ilmaiseksi, mutta sinun on tilattava tilaus muiden ominaisuuksien avaamiseksi.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod touch

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

2. Päivittäinen jooga: Harjoittelu ja kunto

Daily Yoga on jo pitkään ollut yksi suosituimmista joogasovelluksista iPhonelle ja iPadille. Mikä tämä sovellus on hyvässä asemassa, on helppo seurata ohjeita. Voit käyttää sitä oppiaksesi joogan perusteisiin hyvin kahden ensimmäisen viikon aikana.

Yli 500 asanaa ja yli 200 opastettua luokkaa, se on täydellinen paketti joogan oppimiseen ja hallitsemiseen. Sovellus tarjoaa yli 50 aikataulun mukaista suunnitelmaa, jotka keskittyvät useisiin tärkeisiin asioihin, kuten painonhallintaan, kehonveistäjään, hehkuvaan ihoon, voimaan ja joustavuuteen ja muuhun. Lisäksi voit osallistua huippuvalmentajien työpajoihin oppiaksesi tuntemaan kaikki tärkeät asiat.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad, iPhone touch, Apple TV, Apple Watch

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 9,99 dollaria)

ladata

3. Jooga aloittelijoille | Mieli + ruumis

Heti kun avaat sen, olet suoraan liiketoiminnassa. Sinulle esitetään pitkä luettelo luokista. Ensimmäinen on aloittelijajooga. Vieritä alaspäin ja näet useita muita tyyppejä, kuten Butt Toner, Core Blast, Fat Burner, Inner Peace, Sun Salutation, Yoga for ABS ja muut.

Kullekin luokalle näet kuluvan ajan ja myös kalorien määrän. Videot latautuvat nopeasti, koska niitä toistetaan YouTuben kautta. Siellä on myös kalenteri kaiken seuraamiseksi. Kaiken kaikkiaan tämä ilmainen sovellus on yksinkertainen ja suoraviivainen. Täytyy kokeilla aloittelijoille.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad ja iPod touch

Hinta: Vapaa

ladata

4. Asana-kapinallinen: Hanki muoto

Harjoittelusta, meditaatiosta nukkumaan auttaviin kappaleisiin, tämä iPhone-jooga-sovellus sai sekoituksen kaikkea. Jooga-inspiroimat ohjelmat on räätälöity elämäntapasi mukaan.

Ole oma kuntosali ja nauti harjoituksista lounastaukoilla, hotellihuoneissa tai myöhään illalla. Niissä on jopa vaihtelu harjoitusmuodoissa, 5 minuutista suuritehoisiin.

Rohkaisemiseksi sovellus asettaa päivittäisiä haasteita ja tarjoaa hauskoja tietokilpailuja.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Apple Watch

Hinta: Ilmainen (Rebel Pro - 2,99 dollaria)

ladata

5. Glo - Jooga ja meditaatio

Suunniteltu joogaharrastajille, joilla saattaa olla tai ei ole aikaa. Olitpa matkoilla tai kiireinen askareissa tai tarvitset rentoutumista ennen nukkumista.

Glolla on kotona opetusohjelma, jonka ovat kuratoineet jotkut maailman parhaista joogaopettajista. Mikä hienoa, saat luokat palvelemaan kaikenlaisia ​​kokemuksia, elämänvaiheita, tarpeita ja toiveita.

Voit myös etsiä helposti luokista, lisätä ne kirjanmerkkeihin tai ladata niitä myöhempää käyttöä varten. Tämän lisäksi joogasovellus integroituu iPhoneen tai Apple Watchiin seurataksesi toimintaa istuntojen aikana.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, Apple Watch

Hinta: Ilmainen (Kuukausijäsenyys - 22,99 dollaria)

ladata

6. Joogastudio: Mieli ja keho

Yksi monipuolisimmista jooga- ja meditaatioharjoitteluohjelmista. Siellä on suunnitelma terveelliseen painonhallintaan, ytimen vahvistamiseen, selkäkipuihin, mielenterveyteen, synnytystä edeltävään ikään, hedelmällisyyteen ja paljon muuta.

Tämän saavuttamiseksi sovellus isännöi kauniisti ohjattuja HD-videojoogatunteja aloittelijoille, keskitasolle ja edistyneille tasoille. Sinulla on myös etuoikeus ohjattuihin äänimeditaatioihin ja ilmaiseen poseerausoppaaseen.

Valmiiden luokkien lisäksi Yoga Studio antaa sinulle mahdollisuuden esitellä kykyjäsi. Videon ompelutekniikan ansiosta voit helposti luoda täysiä, virtaavia HD-videoluokkia sovelluksen sisällä.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV, iMessage

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 2,99 dollaria)

ladata

7. Taskujooga

Pidän "Taskujoogaa" erittäin hyödyllisenä erittäin hyödyllisenä terveyssovelluksena. Se tarjoaa tärkeät ääni- ja visuaaliset ohjeet, jotka varmistavat, että harjoittelet oikein.

Tutustu lukuisiin 200 poseerattuihin kuviin ja yritä parhaansa mukaan seurata jokaista asentoa tahrattomasti. On myös sanasto poseista, joissa on kunkin poseen kuvaukset ja edut.

Koska sovellus on integroitu Terveys-sovellukseen, voit seurata liikuntaa, sykettä ja poltettuja kaloreita.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad, Apple Watch

Hinta: $2.99

ladata

8. Yksinkertaisesti jooga - kotiopettaja

"Yksinkertaisesti jooga" on melko paikalla. Sovellus tarjoaa laajan valikoiman harjoituksia, jotka voit valita tavoitteesi tai rutiinisi perusteella. Videot osoittavat, miten kukin poseeraus suoritetaan oikein.

Koko istunnon ääniohjeiden avulla se ei koskaan anna sinun mennä pois tieltä. Voit luoda mukautettuja rutiineja erityisvaatimusten mukaan. Yksi tämän sovelluksen merkittävistä ominaisuuksista on tuki useille kielille, mukaan lukien englanti, arabia, katalaani, kroatia, tšekki, tanska, hollanti, suomi, ranska ja paljon muuta.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch, Apple TV

Hinta: Vapaa

ladata

9. Lotus | Jooga ja meditaatio

Jos olet aloittelija, suosittelen, ettet missaa “Lotusia”. Tällä sovelluksella on suurin joogalähde, joka on suunniteltu kaikille tasoille. Voit osallistua yli 100 jooga- ja meditaatiotuntiin.

Lisäksi sen avulla voit myös suunnitella luokan kalenteriin ja saada muistutuksen, ettet koskaan unohda tehdä sitä. Selaa 450 asentoa selkeillä ohjeilla ja opi tekemään ne. Se osoittaa myös jokaisen asennon hyödyn ja varovaisuuden.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad, iPod touch, iMessage

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 18,99 dollaria)

ladata

10. Jooga: Jooga ja meditaatio

Jos olet tosissasi joogasta ja valmis maksamaan kuukausittaisen tilauksen, Yogaia on oikea sovellus sinulle. Se tarjoaa 24/7 pääsyn tallennettuihin joogatunneihin, joita voit tarkastella ja harjoitella kotona. Sen lisäksi voit myös varata luokan, käynnistää kameran ja saada henkilökohtaista ohjausta.

Voit myös liittyä live-joogatunneille mukavasti omassa kodissasi. Joogan lisäksi voit valita myös pilates, meditaatio, HIIT ja paljon muuta. Saatavilla on ilmainen kokeilujakso, mutta voit harkita tilaamista eri käytettävissä olevista vaihtoehdoista.

Yhteensopivuus: iPhone, iPad, iPad touch, Apple TV

Hinta: Ilmainen (Sovelluksen sisäiset ostot alkavat 19,99 dollaria)

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Mikä on sinun suosikkisi?

Joten minkä yllä olevista sovelluksista olet valinnut päästäksesi eroon stressistä ja saavuttaaksesi täydellisen rauhan? Olisi hienoa tietää valintasi alla olevissa kommenteissa.

Voit myös vilkaista näitä viestejä:

 • Parhaat meditaatiosovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat Runner-sovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat laihtuminen -sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit