Parhaat raskaat iPad Mini 5 -kotelot vuonna 2021

Viidennen sukupolven iPad Mini -urheiluauto A12-siru, jossa on hermomoottori ja hämmästyttävä 7,9 tuuman näyttö, lanseerattiin hiljaa! Ja päivitys, jonka iPad Mini sai, sanoen, se tukee Apple-lyijykynää, sai huomioni. Laitetta, jossa on niin paljon huolehdittavia asioita, on käsiteltävä huolellisesti. Olipa kyseessä korkeakoulu, toimisto, leikkipaikka jne., Aina kun kuljettaa arvokasta iPad Mini 5: täsi, sinun on suojattava se raskaalla kotelolla!

1. Owkey

Useimpien sinun kaltaisten käyttäjien suosima Owkey seisoo yksin, kun on kyse iPad Mini 5: n kestävistä koteloista. Tässä kotelossa on kynänpidike, 360 asteen kääntyvä jalusta, käsinauha, olkahihna ja mitä ei! Kahvan kädensija on säädettävissä, joten sitä on helppo kuljettaa tien päällä! Siinä käytetty materiaali on kestävää ja iskunkestävää.

Kolmikerroksinen suojaus tarkoilla leikkauksilla tekee siitä täydellisen valinnan. Lisäksi he väittävät tarjoavansa 12 kuukauden ilmaisen vaihdon tai 45 päivän rahat takaisin -takuun. Nyt tuskin löydät tällaisia ​​takuita näissä päivissä. Se on täydellinen paketti, jos etsit raskaita koteloita iPad Mini 5: lle.

USP: Verraton takuu korkealaatuisella

Tutustu Amazoniin

2. Seymac

Aivan kuten Owkey-tapaus, Seymac tarjoaa kaikki yhdessä suojan. Tämän vuoksi et ehkä tarvitse erillistä jalustakoteloa iPad Mini 5: lle, koska 360 asteen pyörivä teline on jo saatavana Seymacissa. Se on parasta, kun matkustat pitkiä matkoja ja haluat käyttää iPad miniä vapaasti.

Sen pudotuksenkestävä ja iskunkestävä, joka antaa iPad Mini 5: lle suojan koko matkan! Kotelo on valmistettu korkealaatuisesta kestomuovista ja liukastumista estävästä silikonista. Ja lisäksi siinä on sisäänrakennettu näytönsuoja, joka antaa kaiken kaikkiaan erinomaisen suojan.

USP: Kannettava olkahihna

Tutustu Amazoniin

3. SXTech

Tämä tapaus on melkein samanlainen kuin mitä olemme tähän mennessä nähneet kahdessa edellä mainitussa tapauksessa. Erottuva asia on laaja värivalikoima, joka on saatavana SXTechin iPad Mini 5 -rasiassa. 360 asteen jalustalla ja enemmän kuin pedolla tämä tapaus on jälleen yksi kilpailija kilpailussa.

Olkahihna on säädettävissä ja voidaan irrottaa tarvittaessa. Se on 3-kerroksinen kestävä puskurikotelo, joka antaa iPad Minillesi vankan suojan. Koteloa on saatavana musta + musta, musta + naamiointi, musta + oranssi, sininen + musta, vihreä + musta ja ruusu + musta! Nämä ovat joitain parhaita väriyhdistelmiä, joita olen koskaan nähnyt iPad Mini 5 -kotelossa.

USP: 3-kerroksinen raskas suoja

Tutustu Amazoniin

4. Bentoben

Valmistettu pehmeästä silikonista ja kovasta muovista, tämä kotelo on varmasti kestävä. Se on iskunkestävä ja naarmujenestotoiminto tekee siitä vieläkin paremman. Bentobenin kestävä iPad Mini 5 -kotelo on hieno yhdistelmä eleganssia ja lujuutta.

Tarkka aukko helpottaa painikkeiden, kaiuttimien, mikrofonin, kameran ja kaikkien porttien käyttöä. Tätä petoa on saatavana 3 väriä, harmaa, tummansininen ja harmaa sekä tummansininen ja vihreä. Siinä ei ole näytönsuojaa, kuten kaikkien edellä mainittujen tapausten mukana.

USP: Tarkat aukot

Tutustu Amazoniin

5. Supfives

Jos etsit täydellistä suojaa ja haluat säilyttää iPad Mini 5: n kristallinkirkkaan ilmeen, Supfives raskaat kotelot, jos haluat! Kotelossa on kynäteline, säädettävä olkahihna, joka on helppo kuljettaa kaikkialla, 360 asteen pyörivä jalusta käsien vapauttamiseksi, säädettävä kädensija tärkeisiin kokouksiin ja paljon muuta!

Tämä kestävä kotelo on ainutlaatuinen kaikista, koska siinä on selkeä kotelo ja maksimaalinen suojaus. Sen lisäksi kotelo on saatavana mustana + punaisena, sinisenä + mustana, vihreänä, vaaleanpunaisena, kirkkaana + vaaleanpunaisena, mustana, tummansinisenä + harmaana. Koteloon sisältyy 12 kuukauden takuu.

USP: Kirkas kotelo, jossa ylivoimainen suoja

Tutustu Amazoniin

6. Seymac

Tiedän, että olen jo listannut Seymacin yllä, mutta uskokaa minua, tämä on molempien paras, ainakin minulle. Tietysti sillä ei ole 360 ​​asteen jalustaa ja kynätelineitä, mutta rakastan silti tätä vain sen suunnittelun ja aukkojen vuoksi.

Tyylikäs muotoilu ja tässä tapauksessa käytetty nahkamateriaali antavat ensiluokkaisen ilmeen iPad Mini 5: lle! Se on saatavana 4 värivaihtoehtona.

USP: Apple-kynäteline

Tutustu Amazoniin

7. Hocase

Hocasen kestävä iPad Mini -kotelo eroaa kaikista muista ainutlaatuisen takamallinsa ansiosta. Kotelo on helppo tarttua, koska se on valmistettu silikonikumista, ja aukkoihin käytetään muovimateriaalia. Hocasen iPad Mini 5 -kotelo on täydellinen silikoni- ja muoviseos, joka suojaa kolhuilta, pudotuksilta ja iskuilta!

Hocase-urheilullinen kaksikerroksinen muotoilu iskunvaimennuskyvyllä. Korotetut reunat tarjoavat täydellisen kameran linssin ja näytön suojan. Tämä iPad Mini -kotelo on saatavana seitsemänä värivaihtoehtona, ja se on paljon vaihtoehtoja. Eikö olekin?

USP: Korotetut reunat

Tutustu Amazoniin

8. Grifobit

Tämä tapaus on enemmän kuin jalusta, joka on sekoitettu täydelliseen raskaaseen koteloon. Kaikki neljä kulmaa on suojattu helposti, koska siinä on 3-kerroksinen iskuja vaimentava TPU-suoja. Se on helppo kuljettaa tien päällä, koska se ei ole niin iso. Mutta älä ota sitä itsestäänselvyytenä, vaikka se on kevyt, se voi suojata iPad Mini 5: täsi aivan kuin toinenkin kestävä kotelo.

Painikkeisiin, kameraan, kaiuttimiin jne. Pääsee helposti, koska siinä on tarkat aukot täydellisessä paikassa. Grifobes-koteloa on saatavana 4 värivaihtoehtona. Jos haluat ostaa kevyen ja raskaan kotelon iPad Mini 5: lle, Grifobes on oikea tapa!

USP: Kevyt

Tutustu Amazoniin

9. Tyylikäs valinta

Kyllä, Choise-sana on oikea; se on loppujen lopuksi tuotemerkki. Eläinten kovassa kilpailussa Elegant Choise on edelleen ainutlaatuinen iPad Mini 5 -kotelomuotoilun suhteen. Paneelin takana olevat aukot sekä jalustakotelo, joka voidaan säätää katseluasennon mukaan, tekevät siitä myös täydellisen valinnan ja edullisen vaihtoehdon.

Kotelo on valmistettu silikonista ja muovista. Tämä kotelo on 5 mm korkeampi kuin iPad Mini 5, koska se suojaa kameran linssiä ja näyttöä. Se on täydellinen valinta tahattomalle pudotukselle, koska se on 3-kerroksinen kestävä suojakotelo. Tätä koteloa on saatavana sinisenä, punaisena ja keltaisena.

USP: Kova muovinen sisäkuori ja pehmeä ulkopinta

Tutustu Amazoniin

10. Sevrok

Älä mene suunnitteluun, toistan, älä katso kotelon ohutta. Se on paljon vahvempi kuin luulet sen näyttävän. Tietenkin se on kaksikerroksinen suojakotelo; iskunkestävä ominaisuus tekee siitä paremman vaihtoehdon. Nauti lukemisesta, katsele elokuvia ja pelaa joitain pelejä helposti, koska Kickstand on käytettävissä tässä tapauksessa.

Se on helppo kantaa, ja jos haluat ostaa sen lapsesi iPadiin, tämä olisi täydellinen valinta. Koteloa on saatavana mustana, laivastonsinisenä, sinisenä ja mintunvärisenä.

USP: Erittäin tukeva ja helppo kuljettaa

Tutustu Amazoniin

11. Cwnothhy

Tämä on luettelon ainoa tapaus, joka on mielestäni täydellinen valinta tytölle tai naisille. Rakastan vain tämän iPad Mini 5: n raskaan kotelon ruusukultaisia ​​värejä. Eleganssi, väri ja suojaus - kaikki yhdessä! Sitä on mukava pitää, koska se on ohuempi verrattuna muihin tapauksiin.

Naarmuuntumaton ominaisuus varmistaa, että se ei tee iPad Mini: stäsi rumaa. Se antaa 3-kerroksisen suojan äkillisiltä iskuilta ja tahattomilta putoamisilta. Tuotetta on saatavana neljänä värivaihtoehtona.

USP: Lapsiystävällinen materiaali

Tutustu Amazoniin

Se on kaikki päivälle!

Saatat pitää myös:

  • Parhaat iPad Mini 5 -nahkakotelot
  • Näppäimistökotelot iPad Mini 5: lle
  • Paras iPad Mini 5 -suojakotelo

Käärimistä…

Kerro meille kommenttiosassa suosikkisi iPhone Mini 5 raskaasta kotelosta. Jos löydät muita vaikuttavia tapauksia, joita ei ole mainittu yllä, ilmoita siitä meille kommenteissa.

Uusimmat viestit