Paras kollaasi iPhone- ja iPad-sovellusten tekemisessä vuonna 2021

Kuvat ovat yksi parhaista tavoista tallentaa muistoja, ja nämä sovellukset tekevät muistista vielä ikimuistoisempia. Nämä iPhonen kanssa yhteensopivat sovellukset ovat pakollinen jokaiselle iPhonen käyttäjälle, joka vaalia kuvia ja otoksia. Näiden sovellusten avulla voit tehdä kollaaseja ja jakaa niitä muutamalla napautuksella. Eri asetteluilla, reunoilla ja monilla ominaisuuksilla suurin osa sovelluksista on ilmaisia. Olemme listanneet viisi parasta sovellusta, joiden avulla voit laittaa kuvasi kauniiseen kollaasiin.

1. PicCollage

PicCollage kokeilee houkuttelevan kollaasin luomista. Voit tuoda valokuvia kamerarullastasi tai suosikkisivustoistasi, kuten Facebook, Instagram, ja luoda häikäisevän tarinan. Kasvontunnistusmallit, tarrat, eloisa tausta voivat valaista valtavasti luovuuttasi.

Sovelluksessa on erityinen "Kouluasetus" -vaihtoehto, jonka avulla vanhempien on helppo hallita lasten jakamista. Sovelluksen sisäisten ostosten avulla voit avata tehokkaita ominaisuuksia, kuten mahdollisuuden poistaa vesileima, käyttää joukkoa juhlatarroja ja paljon muuta.

Hinta: Vapaa

ladata

2. InstaSize Photo Editor

Ladattuina monilla edistyneillä AVA-tekniikan luomilla valokuva- ja videosuodatintyökaluilla, InstaSize antaa sinulle mahdollisuuden tehdä upea kollaasi, joka kiinnittää silmämunat heti sosiaaliseen mediaan. Rajaa kuvat helposti varmistaaksesi, että ne sopivat täydellisesti, ja muokkaa tarinasi älykkäästi valokuvaruudukon avulla.

On olemassa useita fontteja, joiden avulla voit suunnitella kollaasin parhaan mielesi mukaan. Kun olet valmistanut upean kollaasin, jaa se helposti Facebookissa, Instagramissa ja voita paljon arvostusta ystäviltäsi.

Hinta: Vapaa

ladata

3. kokoontaitettava

"Collageable" tekee kollaasista upean kokemuksen. Siinä on yli 200 loistavaa mallia ja säädettävät asetteluvaihtoehdot, jotka antavat valokuvillesi silmiinpistävän ilmeen. Jopa 16 valokuvapaikkaa, voit tuoda yhteen valokuvaan runsaasti suloisia muistoja.

Jos haluat luoda mukavan tarinan, valitse vain asettelu ja pudota kuvat. Säädä taustakuvioita, värejä, kokoja, lisää mukautettuja fontteja jne. Voit myös luoda taidetta ja lisätä mielenkiintoisen tyylin, jotta tarina erottuu.

Hinta: Vapaa

ladata

4. PicsArt Photo Studio

Yli 300 miljoonan käyttäjän "PicsArt Photo Studio" on juuri se, mitä haluaisit tehdä kiehtovasta kollaasista. Yli 1000 valokuvasuodattimella varustettu lahja tarjoaa sinulle tarvittavan vapauden koristaa tarinasi laatua.

Useilla kuvankäsittelytyökaluilla, kuten valokuvien rajaus, valokuvien sekoitus ja tekstin lisääminen, voit suunnitella valokuvasi haluamallasi tavalla. Kokeile erilaisia ​​kollaasimalleja ja valitse malli, joka sopii täydellisesti tarpeisiisi. Lisää tarroja ja emojeja, jotta kollaasi olisi hauska.

Hinta: Vapaa

ladata

5. Pic Jointer

"Pic Jointer" on yksi vaikuttavimmista kollaasien valmistajista iOS: lle. Yli 120 upean ulkoasun ansiosta voit luoda upeita tarinoita helposti. Sinulla on yli 50 taustakuviota ja väriä, joista valita.

Siellä on reilusti yli 240 tarraa, jotka antavat kollaasiisi erilaisen ilmeen. Eikä siinä kaikki, käytä värikkäitä tekstiä tuodaksesi tunteesi tyylikkäästi esiin.

Hinta: Vapaa

ladata

6. Sekoitus

"Mixgram" ei ehkä ole yhtä monipuolinen kuin kilpailijansa, mutta se on erittäin tehokas ja suorittaa tehtävän halutulla tehokkuudella. Siinä on yli 200 kollaasikehystä ja useita hienoja suodattimia.

Tekstin kaunistamiseksi on monia fontteja. Ota kaikki irti upeista tekstuureista, jotta kollaasi saa näyttävän ilmeen. Valitse sopiva tarra laajasta kokoelmasta, jotta saat lisää viehätystä kuvaan ja jaa tarinasi ystävillesi sosiaalisen median kautta.

Hinta: Vapaa

ladata

7. Valokuvaruudukko

Valokuvaruudukossa on neljä erityyppistä tilaa: ruudukkotila, videotila, yksitila, ompelutila. Voit yhdistää valokuvia missä tahansa tilassa yksinkertaisen ilmeen tai tarinankerrontaisen version saamiseksi.

Sovelluksessa on yli 300 asettelua, jotka auttavat kirkastamaan kollaasi. Saat myös mahdollisuuden luoda valokuvia hämärtyneellä taustalla. Katso nämä hienot tarrat, jotta kollaasi olisi vieläkin houkuttelevampi.

Hinta: Vapaa

ladata

8. Diptic

Dipticillä on erinomainen yli 194 asettelun kokoelma, joka tuo elämää valokuviisi. Valitse joitain erikoiskuvia ja videoita ja tee niistä upea kollaasi. Jos et ole tyytyväinen tarjouksiin, voit mukauttaa asettelua ja tallentaa sen käytettäväksi myöhemmin.

Voit yhdistää yhdeksän valokuvaa ja videota asettelussa. Lisää suodattimia ja tekstityksiä koristamaan tarinasi. Muista käyttää värillisiä ja kuvioituja reunuksia lisätäksesi vetovoimaa mestariteokseen.

Hinta: $2.99

ladata

9. LiveCollage Pro

Yli 100 miljoonan käyttäjän rakastama “LiveCollage Pro” on helposti paras kollaasin tekemisessä. Yli 5000 houkuttelevan ulkoasun ansiosta sinulla on paljon tutkittavaa ja annat valokuvillesi häikäisevän ilmeen. Kauniisti suunnitellut mallit syntymäpäivälle, perheelle, rakkaudelle, joululle ja lomalle muuttavat kollaasi laatua.

Voit sekoittaa enintään 16 valokuvaa yhteen kehykseen. Käytä liiketarroja saadaksesi paljon hauskaa ei ole pelata. Tarinoiden mukauttamiseksi on lisäksi useita taustakuvioita ja värejä. Paranna kollaasin ulkoasua hyödyntämällä erinomaisia ​​suodattimia.

Hinta: $1.99

ladata

10. PhotoVideoCollage

PhotoVideoCollage on tarkoitettu niille, jotka haluavat jakaa mediaa sosiaalisissa sivustoissa. Voit koota hienoimpia kuvia ja videoita upeaan kollaasiin. Lisää myös taustamusiikkia iTunes-kirjastostasi ja valitse kappaleen toistopaikka.

Luomiesi kohteiden jakaminen Facebookissa, Instagramissa tai Sähköpostissa on melko helppoa tämän sovelluksen avulla. Sovelluksen sisäisten ostosten avulla voit avata monia ominaisuuksia, kuten värejä, asetteluja ja tekstuureja.

Hinta: Vapaa

ladata

Käärimistä!

Toivottavasti sinulla ei enää ole vaikeuksia luoda lumoavia kollaaseja. Olen iloinen siitä, että nautit seurastani ja pidit hauskaa punnitsemalla näiden kollaasivalmistajien ominaisuuksia.

Haluaisin suositella, että luet joitain yhtä mielenkiintoisia sovellusluetteloita, kuten parhaat musiikkieditorisovellukset, parhaat manuaaliset kameran sovellukset iPhonelle ja iPadille.

Puuttuuko yksi iOS: n kaikkien aikojen suosituimmista kollaasivalmistajistasi tästä luettelosta? Kerro minulle kommenttiosassa.

Uusimmat viestit