Lisää hymiöitä ja tekstiä valokuviin / videoihin WhatsAppissa iPhonessa

Hauskojen valokuvien ja videoiden jakaminen ystävien kanssa WhatsAppissa on melko jännittävää. Olen varma; useimmat teistä nauttivat siitä paljon. Viestisovellus on nyt tehnyt median jakamisesta viihdyttävämmän kuin koskaan ennen. Jatka arvaamista.

WhatsApp on juuri päivitetty, jotta voit lisätä hymiöitä, tekstiä tai jopa kirjoituksia suosikkikuviesi tai videoidesi kanssa. Se on vain mauste, jonka haluat pitää ystäväsi reunalla. Otetaan selvää!

Kuinka lisätä hymiöitä, tekstiä ja piirtää valokuviin tai videoihin WhatsAppissa iPhonessa

Muista päivittää WhatsApp uusimpaan versioon - 2.16.12.

Vaihe 1. Käynnistä WhatsApp iPhonessa.

Vaihe # 2. Valitse seuraavaksi henkilö, jonka kanssa haluat keskustella.

Vaihe # 3. Nyt sinun on napautettava "+" -painiketta.

Vaihe # 4. Seuraavaksi valikko tulee näkyviin. Sinun täytyy napauttaa Valokuva- / videokirjasto (Voit myös napauttaa Ota valokuva tai video.)

Vaihe # 5. Siirry valokuvaan tai videoon, jonka haluat jakaa ystävien kanssa, ja napauta sitä.

Vaihe # 6. Tarkista nyt päävalikko. Sinulla on mahdollisuus kiertää valokuvaa, poistaa se, lisätä emoji, teksti tai jopa piirtää siihen.

  • Jos haluat kiertää kuvaa, napauta yläreunassa olevaa rajaus- / kiertopainiketta. Napauta sitten vasemmassa alakulmassa olevaa painiketta kääntääksesi kuvaa

  • Voit myös säätää kokoa. Napauta ikkunaa oikeassa alakulmassa ja valitse sitten haluamasi vaihtoehto

  • Napauta vain Smiley-kuvaketta, valitse haluamasi emoji, vedä se haluamaasi paikkaan

  • Lisää tekstiä napauttamalla yläosassa olevaa Teksti-painiketta. Valitse haluamasi tekstin väri. Voit tehdä sen vain napauttamalla tiettyä väriä. Kirjoita mitä haluat. Napauta sitten näyttöä. Nyt sinun on vedettävä teksti haluamaasi paikkaan

  • Piirrä kuvaan napauttamalla kynänappia oikeassa yläkulmassa. Piirrä nyt valokuvaan

Vaihe # 8. Kun olet valmis, napauta lähetyspainiketta oikeassa alakulmassa.

Video:

Se siitä!

Voit nyt käyttää näyttöäsi edespäin suuntautuvana salamana ottaaksesi parempia selfietä hämärässä. Lisäksi sinulla on mahdollisuus lähentää videota vain pyyhkäisemällä ylös ja alas. Kaksoisnapauta näyttöä siirtyäksesi taka- ja selfie-kameroiden välillä.

Äskettäin viestisovellus oli päivitetty, jotta voit lähettää viestin edelleen useille kontakteille tai ryhmille kerralla, merkitä ihmisiä ryhmäkeskusteluun.

Uusimmat viestit