Parhaat iPad Pro -ohjaimet vuonna 2021

Täynnä vankkoja teknisiä tietoja, “iPad Pro” on ehdoton peto. Sen lisäksi, että tabletti on huippuluokan laite median kulutuksessa, se tarjoaa erinomaisen pelikokemuksen. Jotkut vauhdikkaat pelit edellyttävät herkempiä ja tuntuvampia ohjauksia kuin kosketusnäyttö. Ja tässä kuvassa näkyvät iPad Pron parhaat peliohjaimet. Näissä peliohjaimissa on paineherkät painikkeet, jotta voit sovittaa superautosi pahan nopeuden tai ampua terroristit tarkemmin. Sukella sisään ja löydä heidän tarjontaansa!

1. SteelSeries Nimbus

SteelSeriesin ”Nimbus” on kätevä iPad Pron hienoin peliohjain. Parasta siinä on ergonominen muotoilu, jonka avulla on helpompaa pysyä täydellisessä hallinnassa pelatessaan vauhdikkaita pelejä.

Paineherkillä painikkeilla voit hallita pelejäsi vaivattomasti. Siellä on myös erittäin kätevä valikkopainike, joka tekee navigoinnista melko helppoa.

Yli 40 tunnin akunkeston ansiosta se varmistaa, että intensiivinen pelaaminen pysyy huippulennolla pitkään. Lisäksi voit käyttää Nimbus-kumppanisovellusta saadaksesi suosituimpien ilmaisten ja maksettujen ohjainpelien listat.

USP: Ergonominen muotoilu paineherkillä painikkeilla

Tutustu Amazoniin

2. Mad Catz Micro C.T.R.L.i

Olen suuri "Mad Catz Micro C.T.R.L.i." -fani Tämä peliohjain näyttää tyylikkäältä ja siinä on poikkeuksellisen herkät painikkeet. Lisäksi sileäpintaiset sivut tekevät siitä mukavamman pitää.

Se tarjoaa parempia ohjaimia ja tarjoaa moninpelitukea. Tämä tarkoittaa, että jopa 4 Micro C.T.R.L.i -ohjainta voi yhdistää saumattomasti samaan iPadiin.

Nautit siis peleistä, kuten Skylanders: Trap Team, FIFA 15, Real Racing 3 ystäviesi kanssa.

Vielä parempi, siinä on suuren kapasiteetin AAA-paristot, jotka voivat kulua jopa 40 tuntia yhdellä latauksella.

USP: Moninpelien tuki

Tutustu Amazoniin

3. GameSir M2

GameSir M2: lla erottuu tyylikäs muotoilu. Metallinen muotoilu yhdessä liukastumisen estävän tekstuurin kanssa antaa sille mukavan ilmeen.

Tämän MFi-sertifioidun peliohjaimen molemmilla puolilla on rakeista kumia, mikä tekee siitä liukkaan. Lisäksi siinä on paineherkät painikkeet, jotka antavat reagoivampaa palautetta.

Kohdista LED-painikkeet; sinulla ei ole mitään ongelmia päästä peliesi huipulle edes yöllä. Lopuksi, tässä ohjaimessa on vankka 800 mAh ladattava litiumakku, joka tarjoaa pidemmän soittoajan.

USP: Tyylikäs profiili, jossa on luistonesto

Tutustu Amazoniin

4. KINGAR

Yksinkertaisesti sanottuna “KINGAR” on edullinen (42,99 dollaria) peliohjain. Se on yksinkertainen muotoilu ja siinä on reagoivia painikkeita, joiden avulla voit pelata kaikkia voimapaketteja virheettömästi.

Luistamattomat sivut varmistavat, että peukalosi pitää mukavana ohjaussauvan pitämistä. Koska peliohjain on kevyt, voit kantaa sitä helposti mihin tahansa.

Laadukkaan litiumpariston ansiosta KINGAR on täysin varustettu tarjoamaan jopa 20 tuntia soittoaikaa. Useimmissa tapauksissa 20 tunnin akunkesto voi olla riittävän hyvä.

USP: Edullinen mutta melko hyvä vaihtoehto

Tutustu Amazoniin

5. Vanpower

Jos etsit halpaa, mutta kunnollista peliohjainta iPad Prollesi, kokeile Vanpoweria.

Siinä on hyvännäköinen muotoilu, napsauttavat painikkeet. Pääasiassa tekstuurikumin ansiosta tunnet olosi mukavaksi pitämällä sitä. Näin voit nopeuttaa hyperautojasi tai poistaa hirviöitä halutulla tunnelmalla.

Tämän edullisen ohjaimen merkittävin piirre on 400 mAh: n akku, joka tarjoaa jopa 40 tuntia toistoaikaa.

USP: 40 tuntia peliaikaa

Tutustu Amazoniin

6. HANDRENA

Pelinäytön valaistuksen suhteen "HANDRENA" on tehtävänsä mukainen. Tähän joypadiin on kiinnittänyt silmäni kompakti muotoilu ja liukastumisen estävät sivut. Kohteliaisuus erittäin herkät painikkeet; se tarjoaa tarkan hallinnan peleihisi.

HANDRENA-peliohjaimessa on korkealaatuinen 450 mAh: n akku, joka tarjoaa jopa 12 tuntia yhtäjaksoista toistoaikaa. Akun käyttöikä näyttää olevan verrattain vähän lyhyempi. Lopuksi, tämä peliohjain tukee sekä iOS- että Android-laitteita.

USP: Erittäin herkät painikkeet

Tutustu Amazoniin

7. TNP PXN

“TNP PXN” näyttää olevan vankka peliohjain ja lupaa tarjota konsolitason pelikokemuksen. MFi-sertifikaatti tekee siitä yhteensopivan iPadin kanssa. Siinä on kevyt muotoilu ja urheilun sileät sivut liukastumisen estämiseksi.

Herkät painikkeet tarjoavat paremman vastauksen, joten peliohjaimen tukemien pelien hallinta on sinulle paljon helppoa. Hyödynnä kaksoisanalogitikkuja, analogisia liipaisimia ja värikoodattuja toimintopainikkeita hallitaksesi pelejäsi.

USP: Värikoodatut toimintopainikkeet

Tutustu Amazoniin

8. SEMSA

“SEMSA” on täysin varustettu piristämään korkean oktaaniluvun pelikokemustasi. Tämän peliohjaimen kohokohta on huippulaadukkaat kosketuspainikkeet, joiden avulla saat kaiken irti peleistäsi.

Ohjain on hyvin rakennettu ja kestää helposti kolhuja. Luistonestopuolilla tunnet olosi mukavammaksi pitäessäsi peliohjainta. Vielä parempi, se on pakattu kunnolliseen ladattavaan 450 mAh: n litiumpolymeeriakkuun, jonka avulla voit pelata pelejä jopa 12 tuntia.

USP: Hyvin rakennettu muotoilu

Tutustu Amazoniin

Se on melkein kaikki! Oletetaan, että löysit suosikkini peliohjaimet merkkiin asti.

Mikä on paras panoksesi?

Nyt kun sinulla on erittäin kätevä ohjain eteenpäin ja ottamaan kilpailijasi kiivaasti vastaan. Ja edisty älykkäästi tulostaulukon yläosassa. Osallistu matkan varrella myös erikoistapahtumiin ja suorita kaikki tehtävät saadaksesi paljon himoitun palkintoja!

Haluat vilkaista myös näitä viestejä:

  • Parhaat peliohjaimet Macille
  • Camera Drones: Ota kauneus taivaalta
  • Parhaat Bluetooth-näppäimistöt Apple TV: lle
  • Parhaat 12,9 tuuman iPad Pro 2018 -näppäimistöt

Uusimmat viestit