Parhaat unen seurannan iPhone-sovellukset vuonna 2021

Paras uniseurannan asetus on sellainen, johon sisältyy puettava ja mukana oleva iOS-sovellus. (Vaikka paras uniseurannan asetus ei ole asetusta, jos kysyt itämaiselta.) On joitain erittäin hyviä, korkealaatuisia unenseurantasovelluksia, joiden avulla voit seurata paitsi unta myös muita tärkeitä asioita, kuten kuorsaus, syke ja paljon muuta. . Etsitäänpä parhaita uniseurannan iPhone- ja iPad-sovelluksia.

 1. Unisyklin herätyskello
 2. Bodymatterin unikello
 3. Fitbit
 4. Tyyny
 5. AutoSleep Track Sleep on Watch -toiminto
 6. Uninen
 7. SleepScore
 8. Lepotila ++
 9. Nukkumaanmenoaika
 10. Sleep Tracker + elämäntapa

1. Unisyklin herätyskello

Ehkä kaikkein kattavin, minimaalisin ja edullisin kaikista unen seurannoista on Sleep Cycle. Se ei käytä ylimääräisiä puettavia; Pelkkä iPhone sängyn vieressä (jotta se voi seurata liikkeitäsi kun nukut) riittää, jotta sovellus voi kerätä tietoja koko unisyklin ajan.

Käyttämällä edistynyttä äänitekniikkaa tai kiihtyvyysanturia; sovellus valvoo uniasi. Ajan myötä se antaa sinulle oivalluksen nukkumisjaksostasi mielenkiintoisilla mittauksilla, jotka määrittävät kuinka hyvin olet nukkunut.

Voit tarkastella syvällisiä tilastoja ja päivittäisiä kaavioita selvittääksesi unesi todellisen terveyden. Lisäksi käytät sisäänrakennettua kameraa sykkeen mittaamiseen tarkasti.

Hinta: Ilmainen (Premium - 1,99 dollaria)

ladata

2. Bodymatterin nukkuva kello

Bodymatter on all-in-one-nukkumisranneke, joka toimii saumattomasti iPhonen ja Apple Watchin kanssa. Sovelluksessa on unirytmin seurantajärjestelmä, joka pitää välilehteä nukkumistapasi arvioinnista. Ja kolmen päivän unitavoitteen seurannan avulla se osoittaa, kasaatko univelkaantumista vai sujuuko sujuvasti.

Toinen huomionarvoinen ominaisuus on kyky kirjata välttämättömät tiedot, kuten uniaika, keskim. nukkuva syke, nukkuva syke, lepoaika yhteensä, keskim. nukkuva HRV ja paljon muuta. Siksi sinun ei tarvitse kirjata näitä olennaisia ​​parametreja manuaalisesti.

Lisäksi Bodymatter tarjoaa myös henkilökohtaisia ​​oivalluksia, joiden avulla voit päästä eroon puutteista ja parantaa nukkumistottumustasi. Vaikka tämä täysin varusteltu unen seurantasovellus iPhonelle on saatavilla ilmaiseksi, kehittyneiden ominaisuuksien, kuten älykkään nukkumaanmenon muistutusten ja vertailutaulukon, avaaminen edellyttää päivittämistä sovelluksen premium-versioon.

Hinta: Ilmainen (Premium-jäsenyys $ 29.99 / vuosi)

ladata

3. Fitbit

Jos käytät Fitbit-laitteita, tämä sovellus voi olla erinomainen valinta sinulle. Sen avulla voit seurata unta, etäisyyttä, painoa ja muuta.

Parempien tulosten saavuttamiseksi aseta tavoite ja pidä silmällä edistymistäsi sovelluksen avulla. Tee matkan varrella hyödyllisiä vinkkejä, jotta pysyt motivoituneena tavoitteen saavuttamiseksi.

Toiminnan seurannan lisäksi sovellus antaa sinun kirjata ruokaa nopeammin viivakoodilukijalla. Tarkista ateriahistoriasi ja saa myös tärkeitä ravitsemuksellisia neuvoja.

Vielä parempi, Fitbit toimii yli 200 laitteen kanssa, jotta voit seurata tulostasi joustavammin.

Hinta: Ilmainen (Fitbit Premium kuukausittain - 7,99 dollaria)

ladata

4. Tyyny

Tyyny on ollut huippuluokan unen seuranta iOS: lle. Sovellus tarjoaa edistyneen unianalyysialgoritmin uusimpien tieteellisten havaintojen mukaisesti.

Voit valita laajan kirjaston herätysääniä. Jos et pidä käytettävissä olevista vaihtoehdoista, voit asettaa kappaleen hälytykseksi omasta iTunes-kirjastosta.

Se seuraa sekä unen liikettä että äänimallia ja herättää sinut oikealle ylös. Täten nouset virkistyneellä mielellä ja uudella energialla.

Voit seurata mielialaasi kun heräät ja lisätä myös sopivan muistiinpanon jokaisen istunnon jälkeen. Lisäksi Tyyny tarjoaa myös henkilökohtaisia ​​vinkkejä, jotta voit nauttia unelmista kuin koskaan ennen.

Hinta: Ilmainen (tyyny Premium - 4,99 dollaria)

ladata

5. AutoSleep Track Sleep -toiminto kellossa

Automaattinen unen seuranta ja monitori on yksi harvoista sovelluksista, joka toimii myös Apple Watchissa ja iPhonessa. Se on maksettu sovellus sekä Apple Watchille että iPhonelle. Tämän sovelluksen kehittäjät käyttävät edistyksellistä Heuristics AutoSleep -tekniikkaa, joka laskee kuinka kauan olet nukkunut. Jos lataat tämän sovelluksen Apple Watchiin ja pidät sitä sängyssä, sinun ei pitäisi tehdä mitään, koska sovellus seuraa uniasi yöllä.

Vaikka et käytä kelloasi sängyssä, kosketa vain iPhonea tai käytä kelloa aamulla. Sovellus tietää, että olet suorittanut unesi. Unen seurannan lisäksi kellosi sovellus analysoi unen laatua.

Hinta: $2.99

ladata

6. uninen

Mitä olen huomannut ihailtavaksi "Sleepzy" -ohjelmassa, on melko vaikuttava käyttöliittymä ja siisti mukautus. Sovellus toimii tehokkaasti nukkumistapojen seuraamisessa ja upeiden unelmien salaisuuden selvittämisessä.

Voit käyttää hyödyllisiä vinkkejä tarvittavien muutosten tekemiseen jokapäiväisessä elämässäsi, jotta sinulla olisi paras uni. Valitse laajasta valikoimasta rentouttavia ääniä nukahtamiseksi.

Lisäksi sovellus tarjoaa myös sääennusteen, jotta voit suunnitella päiväsi täydellisesti. Viimeisen viikon ilmaisen kokeilun jälkeen sinun on päivitettävä Sleepzy premium -palveluun.

Hinta: Ilmainen (Sleepzy Premium 1 kuukausi - 4,99 dollaria)

ladata

7. SleepScore

Mainittu ensimmäisenä Wirecutterin parhaan unen seurantasovelluksen luettelossa, SleepScore on paras valinta. Tämä sovellus käyttää maailman edistyneintä unen seurantajärjestelmää, joten voit parantaa nukkumistasi alusta alkaen. Voit luottaa sovelluksen tieteellisesti tukemiin neuvoihin unen parantamiseksi.

Seitsemän yön käytön jälkeen SleepScore-algoritmit antavat käyttäjille neuvoja ja oivalluksia. Sleep Sanctuary on merkittävä ominaisuus, joka mittaa ja optimoi makuuhuoneesi valon ja äänen.

Hinta: Ilmainen (SleepScore Premium Monthly - 5,99 dollaria)

ladata

8. Lepotila ++

Jos etsit automaattista lepotilaseurantasovellusta, Sleep ++ kannattaa kokeilla. Sovellus seuraa Apple Watchiasi unesi kestoa ja laatua. Joka aamu se esittelee sinulle analyysin, joka auttaa sinua tekemään tarvittavat muutokset rutiinissasi ja nukkumistottumuksissasi.

Lisäksi sovellus synkronoi tiedot Terveys-sovelluksen kanssa, jolloin kaikki terveystiedot ovat helposti saatavilla aina, kun tarvitset niitä. Parasta sovelluksessa on, että se on täysin ilmainen ladata ja käyttää. Ilmaisessa versiossa on kuitenkin mainoksia, jotka voit poistaa tekemällä sovelluksen sisäisen ostoksen.

Hinta: Ilmainen (Poista mainokset - 1,99 dollaria)

ladata

9. Uniaika

Olitpa sitten auttanut sinua nukkumaan paremmin tai motivoimalla sinua saavuttamaan tavoitteesi, tämä sovellus on kattanut sinut kokonaan. Se tarjoaa jopa 20 sisäänrakennettua hälytystä ja antaa sinun valita tonnista korkealaatuisia ääniä. Käytät myös suosikkisi rauhallista ääntäsi nukahtamiseen.

Sovelluksessa on kattava unilaboratorio, josta voit selvittää unen todellisen tilan. Oivaltavat viikoittaiset ja kuukausittaiset kaaviot näyttävät todellisen kuvan ja auttavat sinua parantamaan suorituskykyäsi.

Sovelluksessa on välitön sykeintegraatio, jonka avulla voit tarkistaa sykkeen. Lisäksi voit varmuuskopioida tietosi pilveen ja palauttaa ne haluamaasi aikaan.

Hinta: Ilmainen (Premium - 4,99 dollaria)

ladata

10. Sleep Tracker + elämäntapa

Sleep Tracker + on poikkeuksellisen monipuolinen ja todella hauska käyttää. Sen avulla voit seurata paitsi nukkumistasi myös ruokaa, kaloreita, kuluja, aikaa, painoa, tehtäväluetteloita ja muuta. Voit myös käyttää sitä asettamaan pahat tapasi mikrolinssien alle ja päästä eroon niistä.

Se varmuuskopioi kaikki tietosi automaattisesti Google Driveen ja synkronoi iCloudin kanssa. Siten pääset siihen millä tahansa laitteellasi.

Tämä erittäin kätevä sovellus tukee useita kieliä, kuten englanti, ranska, saksa, japani ja paljon muuta. Joten voit käyttää sitä suosikkikielelläsi.

Hinta: Ilmainen (Lumen Trails - 4,99 dollaria)

ladata

Siinä kaikki, ihmiset!

Bottom Line

Käytä näitä uniseurantalaitteita parantaaksesi uniasi ja kerro meille, mikä näistä sovelluksista on vastustanut merkkejäsi. Kerro meille myös, jos yksi suosikkisovelluksistasi puuttuu luettelosta.

Voit myös viitata seuraaviin:

 • Parhaat uniseurannat ja -monitorit
 • Terveyssovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Kalorilaskurisovellukset iPhonelle ja iPadille
 • Parhaat jooga-sovellukset iPhonelle ja iPadille

Uusimmat viestit

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found