Apple Watchin parhaat sääsovellukset vuonna 2021

Sääsovelluksilla on voittamaton rooli elämässämme. Vaikka iPhonellasi, iPadillasi ja Macillasi on omistetut widgetit, silti kätevämpi vaihtoehto voi epäilemättä helpottaa. Jos minulta kysytään, on sietämätöntä viedä iPhoneni ulos tarkistamaan sääennuste. Koska kaikki sovellukset eivät tue Apple Watchia, tämä lopulta pakotti minut etsimään sääsovellusta Apple Watchilleni. Luuletko, että tämä on suhteellisen kätevä vaihtoehto? Jos kyllä, jatka vierittämistä löytääksesi parhaat Watch-sovellukset.

 1. Sää - Sääkanava
 2. AccuWeather
 3. WeatherBug - Sääennuste
 4. MyRadar-säätutka
 5. Pimeän taivaan sää
 6. Myrskysuoja
 7. Porkkanaa Sää
 8. Surfline
 9. TutkaSkooppi

1. Sää - Sääkanava

Tämä on toinen sovellus, joka on App Storen listalla. Sen mukana tulee Feels Like -ominaisuus, jonka avulla voit saada tunneittaiset / päivittäiset ennusteet ja reaaliaikaiset sadehälytykset. Voit myös hiipiä paikalliseen tutkaasi, säähälytyksiä alueellasi ja ennustaa seuraavien 3 tunnin aikana. Tämä voi lopulta auttaa sinua suunnittelemaan päiväsi vaikuttamatta tai estämättä sinua. Ei vain tämä, sovellus lähettää sinulle myös hälytyksen maanjäristyksistä ja muista luonnononnettomuuksista varmistaaksesi, että sinä ja rakkaasi ovat aina turvassa.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 0,99 dollaria)

ladata

2. AccuWeather: Säätutka

Sovelluksessa on intuitiivinen käyttöliittymä, joka jakaa perusteelliset ennusteuutiset, viimeisimmät päivitykset, säähälytykset ja paljon muuta. Ei vain sijaintisi; se pitää sinut ajan tasalla maailmanennusteista reaaliajassa. Voit myös mukauttaa kokemuksesi sijaintisi perusteella ja saada ennuste 45 päivää etukäteen.

Tämän lisäksi pääset käyttämään hyperpaikannettuja kartoituskerroksia, trooppisen myrskytutkan ja lämpötilan ääriviivakarttaa, jossa on UV-indeksi, sademäärä, allergia, ilmanlaatuindeksi, kastepiste jne.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 8,99 dollaria)

ladata

3. WeatherBug - Sääennuste

Ennen kuin perehdymme tämän sovelluksen ominaisuuksiin, haluaisin ilmoittaa sinulle, että se on sijoittunut numero 5 App Storen sääluokkaan. Nyt pääset etuihin, sillä on yksinkertainen käyttöliittymä, joka tarjoaa reaaliaikaiset tarkat ennusteet, parannetut interaktiiviset kartat, elämäntapaennusteet, sääwidgetit, hälytykset ja paljon muuta.

Sen avulla voit seurata kaikkia olosuhteita, mukaan lukien kipinän hälytykset, talvisää, palokeskus, Pohjois-Amerikan Doppler-tutka jne. Näiden lisäksi sinulla voi olla kaikki NOAA- ja NWS-kellot ja varoitukset suoraan Apple Watchissasi.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 3,99 dollaria)

ladata

4. MyRadar-säätutka

Yli 50 miljoonan latauksen ansiosta sovellus on tehokkaimpien ja helppokäyttöisimpien Apple-kellojen sääsovellusten joukossa. Sovellus voi tarjota sinulle edistyneitä sadehälytyksiä. Ehkä se on yksi tarkimmista sateennusteiden tarjoajista.

Se voi myös lähettää ympäristö- ja säähälytyksiä, mukaan lukien tornado ja ankarat säävaroitukset NWS: ltä. Päivitetyn version avulla voit seurata hurrikaaneja reaaliajassa ja saada lisätietoja muista sääpäivityksistä.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 0,99 dollaria)

ladata

5. Pimeän taivaan sää

App Storessa numero 1, tämä on edullisin ja luotettavin sääsovellus. Se tarjoaa minuutti minuuttiennusteita tarkan sijaintisi perusteella. Siinä on kiehtova käyttöliittymä, joka antaa sinulle sääilmoitukset kauniisti animaatioiden avulla.

Edistyneet ilmoitusjärjestelmät lisäävät kokemusta pitämällä sinut ajan tasalla reaaliajassa. Lisäksi aikakoneominaisuuden avulla voit tutkia menneisyyttä tai tulevaisuutta.

Hinta: $3.99

ladata

6. Storm Shield - Hanki reaaliaikaisia ​​Tornado-hälytyksiä

Sovellus on saanut useita tunnustuksia päivityksistään. Yksi Robyn-niminen käyttäjä lainasi: "Storm Shield ilmoitti perheellemme Broken Arrow, OK-tornadosta nopeammin kuin televisio ja tornado-sireenit." Hän ei ole ainoa; heillä on luettelo uskollisista käyttäjistä, jotka luottavat pääasiassa sovelluksen ominaisuuksiin ja palveluihin. Apple Watchin Storm Shield -sovelluksella saat napautuksen ranteeseesi, kun sinulla on hälytys, jotta et menetä sitä.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 0,99 dollaria)

ladata

7. Porkkanan sää

Sääkategorian toiseksi sijoittunut CARROT Weather -sovellus on Applen Editor's Choice -palkinnon voittaja Macissa.

Sovellus on suunniteltu pitämään sinut ajan tasalla kaikesta pelottavasta sumusta rankkasateisiin. Käyttäjät luottavat enimmäkseen sen tutkaan. Voit myös metsästää yli 60 katupaikkaa useilla mukautusvaihtoehdoilla.

Hinta: $4.99

ladata

8. Surfline - Surfing Companion

Kuten nimestä voi päätellä, sovellus on suunniteltu kaikentyyppisille surffaajille ja se on luotettava nimi merisääennusteissa vuodesta 1985 lähtien. Se antaa sinulle pääsyn suurimpaan reaaliaikaisten surffausraporttien, reaaliaikaisten surffauskameroiden, sääennusteiden maailmanlaajuiseen verkostoon, ja pitkän kantaman turpoamisanalyysi. Näiden lisäksi, premium-version tilaamalla, sinulla on pääsy yli 600 live-suoratoistoon HD-surffauskameraan, mainoksettomiin surffiraportteihin ja paljon muuta.

Hinta: Ilmainen (sovelluksen sisäiset ostokset alkaen 9,99 dollaria)

ladata

9. Tutka-alue

Sovellus sijoittuu App Storen sääluokkaan numeroon 3. Se näyttää voimakkaita ukkosmyrskyjä, tornadoja, äkillisiä tulvia, lumisadelmavaroituksia ja Yhdysvaltain kansallisen sääpalvelun antamia erityisiä merivaroituksia.

Sovelluksen intuitiivisen käyttöliittymän avulla voit nipistää sisään ja ulos saadaksesi avoimempaa ja tarkempaa tietoa. Tämän sanottuaan sovellus voi varmasti antaa sinulle ajoissa hälytyksen ja auttaa sinua suunnittelemaan päiväsi tai toteuttamaan varotoimia viisaasti.

Hinta: $9.99

ladata

Tässä on Apple Watchin 9 suosituinta sääsovellusta

Olen käyttänyt AccuWeatheria pitkään; Ajattelin kuitenkin kokeilla uutta sovellusta. Siksi päätin asentaa CARROT Weather -sovelluksen. Aluksi sovellus tuntuu hyvältä, vaikka yritän jakaa palautetta kuukauden käytön jälkeen. Siihen asti, jos olet kokenut sovelluksen, jaa se kommenttiosassa.

Voit myös tarkistaa aiheeseen liittyviä viestejä:

 • Apple Watch -vinkkejä
 • Parhaat musiikkisovellukset Apple Watchille
 • Parhaat Apple Watch -hälytysohjelmat

Uusimmat viestit