Parhaat lompakkokotelot iPhone 5: lle ja 5: lle vuonna 2021

iPhone 5 / 5s -lompakkokotelot ovat todella hienoja. Kyllä, ne poikkeavat muista tavallisista ohuista ja kevyistä polykarbonaattikoteloista, mutta näillä lompakkokoteloilla on yksi erityinen etu - nämä kotelot toimivat myös uuden iPhone SE: n kanssa. Tietenkin olemme jo laatineet erillisen luettelon iPhone SE: n lompakkokoteloista.

1. WPCase

WPCase tuo tähän lompakkokoteloon kahdeksan värikkäitä ja kukkakuvioita. Tämän tapauksen vaikuttava kuvio luo vastustamattoman viehätyksen. Sen käsintehty muotoilu antaa sinulle klassisen tunnelman.

Kauneuden lisäksi tässä lompakkokotelossa on joitain tehokkaita toiminnallisia ominaisuuksia, kuten kaksi korttipaikkaa ja rahatasku. Voit muuntaa kotelon jalustaksi katsomaan videoita ja elokuvia kädet vapaana. Ja tarkista, että magneettinen läppä pitää puhelimesi suljettuna ja suojattuna.

USP: Kukkakuvio

Tutustu Amazoniin

2. MOLLYCOOCLE

MOLLYCOOCLE tarjoaa ainutlaatuisen muotoilun, joka luo dynaamisen hohtamisen harkitusti valitulla materiaalilla. Tämän tapauksen kauneus (korostettu trendikkäillä kuvioilla) ei haalistu ajan myötä, ja tämä on MOLLYCOOCLEn suurin etu.

Jotta se olisi toimiva, MOLLYCOOCLE tarjoaa kaksi paikkaa luotto- / maksukorttien säilyttämiseen ja taskun käteisvarastolle. Tarkista iPhonen turvallisuuden vuoksi, että magneettinen suljin pitää kotelon tiukasti suljettuna.

USP: Trendikkäät kuviot

Tutustu Amazoniin

3. BookBook iPhone 5 / 5s: lle

BookBook ei tietenkään tarvitse esittelyä. Tämä TwelveSouthin iPhone 5 / 5s -lompakkokotelo - joidenkin hienoimpien Appleen liittyvien lisävarusteiden valmistajat - on aivan sama BookBook-asia, jota nämä kaverit ovat tuottaneet pitkään.

BookBook iPhone 5 / 5s -kotelo varmistaa, että iPhonesi on erittäin turvallinen ja sitten lompakkokotelossa säilytetyt asiat ovat turvallisia. Ei pidä unohtaa, että tapaus itsessään näyttää pienoiskirjalta. 1800-luvulta lähtien.

USP: Käsintehty kotelo

Tutustu Amazoniin

4. FYY

FYY on kaiverranut kapean muodin naisille tarkoitetuissa lompakkokoteloissa. Lähes kaikki FYY: n suunnittelemat lompakkokotelot kiinnittävät naisten kuluttajien huomion, eikä tämä ole poikkeus. Tämän kotelon sumuinen ruusuväri on suosittu vaativien makujen naisten keskuudessa.

Käännettävä folio-nahkainen lompakkokotelo on valmistettu korkealaatuisesta PU-nahasta. Voit muuntaa tämän tapauksen jalustaksi elokuvien, videoiden katseluun sekä kuvien ja verkon selaamiseen.

USP: Muodikas muotoilu

Tutustu Amazoniin

5. ProCase

Jokapäiväiseen käyttöön ProCase tarjoaa tämän lompakkokotelon iPhonellesi. Kotelo on tyylikäs ja toimiva, mikä on harvinainen saavutus ProCasessa. Sen älykäs muotoilu palvelee kaikkia tarpeitasi.

ProCase tarjoaa kaulanauhan, joka antaa sinulle paremman otteen, kun kuljetat iPhonea. Tarkista nämä kaksi sisäänrakennettua korttipaikkaa ja tasku käteisvarastointia varten. Tuossa viime hetken korjauksessa tämä tapaus antaa sinulle myös peilin.

USP: Älykäs muotoilu

Tutustu Amazoniin

6. Wisdompro

Wisdompro on suunnitellut tämän tapauksen antamaan iPhonellesi täydellisen istuvuuden. Yritys on käyttänyt kestävää, mutta pehmeää korkealaatuista PU-nahkaa ja muovista kovakuorista panssaria tarjotakseen paremman suojan naarmuilta, kolhuilta ja pudotuksilta.

Voit käyttää iPhonea tehokkaasti, kun kotelo on asennettu laitteeseen. Wisdompro-kotelon kauneus on, että se tarjoaa ranteisen kaulanauhan avuksesi ja nopean pääsyn iPhoneen liikkuessasi.

USP: Kestävä PU-nahka

Tutustu Amazoniin

7. Distilunion Wally Stick-On

Wally ei todellakaan ole täysimittainen tapaus. Sen sijaan se on keppi, jonka tarkoituksena on yksinkertaistaa elämääsi. Ryntäsi ruokakauppiaiden luo? Sinun ei tarvitse valita lompakkoasi ja iPhoneasi. Kun Wally on päällä, voit pitää muutaman kortin ja laskun Wally-pussissa, joka tarttuu iPhonen takaosaan. Valmistettu korkealaatuisesta italialaisesta nahasta.

USP: Kiinnitettävä kotelo

Tutustu Amazoniin

8. TUCCH

Lompakkokotelon muotoilu joskus hukuttaa käyttäjät, ja he ihmettelevät, miten he pääsevät käyttämään puhelimen olennaisia ​​ominaisuuksia. No, TUCCH on poistanut kaikki epäilyt luomalla yksinkertaisen mutta tehokkaan muotoilun iPhonellesi.

Lompakkokotelo mahtuu kaiken, mitä olisit tallentanut mojovaan lompakkoon. Voit tallentaa käteistä, luotto- tai maksukortteja ja muuta. Sinun ei tarvitse etsiä lompakkoasi ennen kuin lähdet toimistoon.

USP: Magneettinen suljin

Tutustu Amazoniin

9. Silkki

Jos farkut, nahka tai folio-tyyppiset kotelot eivät ole suosikkisi, niin tässä on Silkin älykäs lompakkokotelo. Kotelossa on kestävä rakenne ja takana on aukko useiden korttien ja käteisen sijoittamiseen.

Polykarbonaattikuori suojaa iPhonea kolhuilta. Lisäksi se tarjoaa luotettavan suojan kosketusnäytölle pitämällä naarmut poissa. Viimeisenä on käytettävissä viisi erilaista värivaihtoehtoa tämän kirjoittaessasi.

USP: Piilotettu korttipaikka

Tutustu Amazoniin

10. iPhox

IPhoxin kotelo on melko tyylikäs ulkonäkö ja täydellinen ihmisille, jotka etsivät kunnollista lompakkokoteloa iPhone 5: lle, 5: lle tai iPhone SE: lle. Se on muotoiltu korkealaatuisesta PU-nahasta, jossa on lompakkoominaisuus, kolme korttiasi ja käteistä. Polykarbonaattikuori suojaa puhelinta normaaleilta putoamisilta. Lopuksi tapaus sisältää myös videoiden, kuvien katselun tai e-kirjojen lukemisen vaakasuunnassa Kickstand-vaihtoehdon avulla.

USP: Koko kehon suojaus

Tutustu Amazoniin

11. Vofolen

Toisin kuin perinteiset lompakkokotelot, Vofolen on yhdistänyt lompakkokoteloiden ja puskurikoteloiden ominaisuudet. Tuotemerkki on ottanut puskurikoteloiden suunnittelun ja lompakkokoteloiden toiminnallisuuden. Poistamalla folion Vofolen on tehnyt pienikokoisen lompakkokotelon, jonka voit helposti liu'uttaa taskuusi.

Kotelo on suojattu iskunkestävällä kovalla PC-kannella, joka lisää myös sileän ja tyylikkään viehätyksen koteloon. Puhelimen näytön suojaamiseksi tässä kotelossa on kohotetut huulet.

USP: Kompakti lompakkokotelo

Tutustu Amazoniin

Siinä kaikki, ihmiset!

Yhteenvetona…

Lompakkokotelot ovat aina suosikkini. Ne ovat tyylikkäitä, vahvoja ja toimivia. IPhone 5: lle ja 5: lle ei voi olla muuta parempaa vaihtoehtoa. Mene vain!

Haluat ehkä tutkia lisää iPhone SE-, 5s- tai iPhone 5 -lisävarusteita:

  • Trendikkäät iPhone SE, 5s ja iPhone 5 -kotelot
  • Paras iPhone SE, 5s ja 5 kotelot alle 20 dollaria

Minkä lompakkokotelon haluat ostaa iPhone 5s: lle tai iPhone 5: lle? Jaa palautteesi meille kommenttikentässä.

Uusimmat viestit