Parhaat iPad Pro -näppäimistökotelot vuonna 2021

Vaikka 12,9 tuuman iPad Pro ei ehkä vielä ole tappaja kannettaville tietokoneille, tabletti on tarpeeksi hyvä tavaroiden toimittamiseen. Joten jos et halua mennä Applen hieman kalliiseen älynäppäimistöön ja olet valmis tutkimaan joitain kolmannen osapuolen parhaita iPad Pro Bluetooth -näppäimistökoteloita, olemme täysin kattaneet. Olemme myös listanneet joitain iPad Pron herkimmistä langattomista näppäimistöistä, jotka muodostavat pariliitoksen tablet-laitteesi kanssa luonnollisen kirjoittamisen varmistamiseksi.

1. IVSO

IVSO: n täysin varusteltu näppäimistökotelo antaa sinulle mukavuuden kirjoittaa iPad Prohon. Laadukkaasta PU-nahasta veistetty se on erittäin suojaava kansi. On pehmeä mikrokuituliina, joka suojaa tablettiasi tyhjästä.

Sisäänrakennettu ladattava akku tarjoaa jopa kolme tuntia akun käyttöikää yhdellä latauksella. Tarkat aukot tarjoavat helpon pääsyn taulutietokoneesi kaikkiin portteihin, kaiuttimiin ja antureihin. Tätä klassista näppäimistökoteloa on saatavana kuudessa kirkkaassa värissä.

USP: Improvisoitu kirjoituskokemus

Tutustu Amazoniin

2. Valkit

Valkit esittelee käytännöllisemmän näppäimistökotelon 12,9 tuuman iPad Prolle. Folio-kotelossa on kestävä muotoilu, joka tarjoaa välttämättömän suojan iPadille.

Tukevan PC: n ja pehmeän TPU: n yhdistelmä on antanut kannen absorboida iskuja. Koska näppäimistö on irrotettava, voit vähentää irtotavaraa kanntaaksesi tablettiasi hieman mukavammin.

Avaimista puhuttaessa ne ovat melko tuntuvia ja tekevät kirjoittamisesta sujuvaa. Pitkä akunkesto (90 päivän valmius) ja tukeva jalusta tekevät siitä täydellisen hyödyn 12,9 tuuman iPad Prollesi.

USP: Tukeva rakenne

Tutustu Amazoniin

3. ProCase

Kun peität iPadisi tässä tapauksessa, kukaan ei voi arvata, että se on sinun iPad. Siitä tulee kansio, jota voidaan käsitellä helposti. Voit helposti laittaa iPadin matkalaukkuun, kun olet asentanut ProCase-laitteen laitteeseesi.

Bluetooth-näppäimistö ja tilavat chiclet-näppäimet mahdollistavat nopean ja tarkan kirjoittamisen. Sen lisäksi sen ohut profiili tuskin tuntuu isolta, kun sitä kannetaan käsissänne. Lopuksi, värivaihtoehtoja ei ole käytettävissä.

USP: Tilava chiclet-näppäimistö

Tutustu Amazoniin

4. Brydge

Brydgen ohut näppäimistö auttaa tyylikkäästi muotoilemaan työpöytääsi. Itse asiassa näppäimistö muuttaa iPad Pron tyylikkääksi kannettavaksi. Tässä näppäimistössä on 3-tasoiset taustavalaistut näppäimet, ja se tekee kaikista eroista kaikille käyttäjille.

Taustavalaistujen näppäinten lisäksi kotelo suojaa myös laitetta tehokkaasti pölyltä, lialta ja pieniltä iskuilta. Valmistettu korkealaatuisesta alumiinista, se on kevyt ja näyttää samanlaiselta kuin MacBook. Lopuksi, sitä on saatavana kolmessa värivaihtoehdossa.

USP: Läpikuultava näppäimistö

Tutustu Amazoniin

5. Logitech CREATE

Logitech CREATE -näppäimistökotelo on mestariteos. Parasta tässä edistyneessä näppäimistössä on se, että se muodostaa yhteyden suoraan tablet-laitteeseesi iPad Pron Smart Connector -sovelluksella. Anodisoitu alumiinirakenne paitsi antaa sille vaikuttavan profiilin, myös tekee siitä riittävän tukevan vastustamaan iskuja.

Siinä on ylimääräinen pikavalintarivi, jonka avulla voit käyttää yleisesti käytettyjä toimintoja nopeasti. Näppäimistössä on taustavalaistu, mikä helpottaa kirjoittamista hämärässä. Automaattinen lepotila / herätystoiminto säästää akkua. Kaksi katselukulmaa täyttävät ihanteellisesti sekä kirjoittamisen että median katselun tarpeet.

USP: Välitön yhteys

Tutustu Amazoniin

6. Zagg ohut kirja

ZAGG Slim Book on varmasti yksi hienoimmista näppäimistökoteloista. Se on erittäin ohut profiili, joka heti kiinnittää katseensa. Saarityylisillä näppäimillä se tarjoaa luonnollisen kirjoituskokemuksen. Toinen erittäin tärkeä ominaisuus on erittäin käyttäjäystävällinen sarana, joka tarjoaa 135 asteen katselukulmat.

Tarpeestasi riippuen voit irrottaa kotelon saadaksesi lisää mukavuutta näytelmään. Lisäksi siinä on taustavalaistut näppäimet, jotka antavat tarvittavan valon kirjoittaessasi hämärässä ympäristössä.

USP: Saarityyliset avaimet

Tutustu Amazoniin

7. Lenrich

Neljä tähteä yli 250 asiakasarvostelusta, Lenrich-näppäimistökotelo on yksi markkinoiden hienoimmista. Pidän sen ohuesta ja esteettisestä muotoilusta, joka sopii hyvin työelämään.

Mikä on kiinnittänyt huomiota tässä näppäimistötapauksessa, on 360 asteen kierto, joka tarjoaa enemmän joustavuutta. Valmistaja on käyttänyt korkealaatuista ABS-materiaalia folion kannen iskuja vaimentavaksi.

Avainten osalta ne ovat melko tuntuvia ja reagoivia. Lähinnä täydellisten aukkojen ansiosta porttien, painikkeiden ja kaiuttimien käyttö on sujuvaa kokemusta.

USP: 360 asteen pyörivä jalusta

Tutustu Amazoniin

8. Vivefox

Toisin kuin muut näppäimistötapaukset, Vivefox antaa toiminnon, joka on erittäin toimiva: automaattisesti lepotila / herätystoiminto. Tämän avulla voit laittaa iPad Pron lepotilaan heti, kun suljet kotelon kannen. Kun avaat kannen, iPad Pro -näyttö herää.

Näppäimistö on irrotettava, joten voit helposti poistaa iPad Pron, kun sinun ei tarvitse kirjoittaa mitään. Koska Bluetooth-näppäimistökotelo voidaan irrottaa, sitä voidaan käyttää iPadin suojakotelona.

USP: Automaattinen herätys / lepotila

Tutustu Amazoniin

9. VIRTA

IPad Pro: n Poweradd-näppäimistökotelossa on kaksi silmiinpistävää ominaisuutta. Ensinnäkin, se on nahkainen suoja, joka suojaa laitetta täydellisesti. Toiseksi näppäimistö on irrotettavissa nahkakannesta. Kun et halua peittää iPadiasi, voit irrottaa Bluetooth-näppäimistön ja liittää sen muihin Apple-tuotteisiin.

Sinuun vaikuttavat 14 erittäin suorituskykyistä, optimoitua näppäintä ja 33 jalan langaton etäisyys mukavan kirjoituskokemuksen takaamiseksi.

USP: 33 jalan langaton etäisyys

Tutustu Amazoniin

10. Snugg

Älä käännä iPad Prota vain yhteen suuntaan; kierrä sitä 360 astetta tyydyttääksesi visuaalisen nälän. Tämä Snuggin näppäimistökotelo muuttaa iPadisi 360 astetta pyöriväksi kannettavaksi tietokoneeksi. Toisin kuin useimmissa näppäimistötapauksissa, tällä on hieman paksu näppäimistö, joka antaa sinulle perinteisen kirjoittamisen tunteen.

Rakennuksen laatu on kestävä ja suojaava menettämättä iPad Pron kauneutta. Näppäimistö käyttää Bluetooth-liitäntää yhteyden muodostamiseen, ja sen akun käyttöikä on pitkä. Lopuksi on olemassa kolme elävää värivaihtoehtoa.

USP: 360 asteen pyörivä ominaisuus

Tutustu Amazoniin

Toivottavasti edellä mainittujen näppäimistöjen on tunkeuduttava testin tehtävään. Jos etsit täysin varustettua langatonta näppäimistöä iPad Prollesi, tutustu näihin kelvollisiin kilpailijoihin. Ne ovat erittäin ohuita ja tekevät kirjoittamisesta sujuvan kokemuksen. Lisäksi nämä Bluetooth-näppäimistöt ovat erittäin kestäviä ja niissä on matalan profiilin muotoilu.

iPad Pro Bluetooth -näppäimistöt

11. SPARIN

SPARIN-näppäimistö on siunattu ergonomisella muotoilulla, joka tarjoaa upean kirjoituskokemuksen. QWERTY-asettelun ja toimintonäppäinten avulla voit kirjoittaa luonnollisesti tarvittavan virtauksen mukaan. Sen mukana tulee virtakytkin virran säästämiseksi. Koska se on erittäin ohut ja kevyt, pystyt kantamaan sitä vaivattomasti. Se tulee vain valkoisena.

USP: Ohut muotoilu

Tutustu Amazoniin

12. OMOTON

OMOTON Bluetooth -näppäimistö on juuri sitä, mitä sinun pitäisi käyttää kirjoittamisen parantamiseen. Matala profiili ja sileät näppäimet ovat tämän näppäimistön suurimmat kohokohdat. QWERTY-asettelun ja pikanäppäinten avulla voit paitsi kirjoittaa paljon nopeammin, myös hallita helposti joitain yleisesti käytettyjä toimintoja. Pitkä akun käyttöikä (jopa 30 päivän jatkuva käyttö) tekee siitä erittäin kätevän.

USP: Pidempi akun käyttöikä

Tutustu Amazoniin

13. Arteck

Arteck on ehdoton luokka. Tämä ruostumattomasta teräksestä valmistettu Bluetooth-näppäimistö voi merkittävästi parantaa kirjoittamista. Pienikokoinen muotoilu tekee tästä langattomasta näppäimistöstä erittäin kannettavan. Ennen kaikkea sen ladattava litiumakku tarjoaa jopa 6 kuukautta yhdellä latauksella. Jos haluat tyylikkään ja kestävän langattoman näppäimistön iPadillesi, tämä olisi turvallinen veto.

USP: Ruostumaton teräsrakenne

Tutustu Amazoniin

14. Anker

Mikä tekee Anker Bluetooth-näppäimistöstä huippuluokan valinnan, on kevyt muotoilu. Koska se on 30% pienempi kuin muut perinteiset näppäimistöt, se on tehty erittäin kannettavaksi. Se muodostaa pariliitoksen heti laitteen kanssa sujuvaa kirjoittamista varten.

Tämän langattoman näppäimistön toinen merkittävä piirre on matalaprofiiliset näppäimet, jotka ovat erittäin herkkiä kosketukselle. Siinä on pikanäppäimiä ja se on yhteensopiva iOS: n, Androidin ja Windowsin kanssa.

USP: Erittäin kannettava

Tutustu Amazoniin

15. Nulaxy

Nulaxy esittelee Bluetooth-näppäimistön, joka on yhteensopiva paitsi iPadisi, myös iPhonen ja muiden Android / Windows-puhelimien kanssa. Tämä näppäimistö on erittäin ohut ja kannettava, jotta voit kuljettaa näppäimistöä matkapussissasi missä tahansa.

Kun kirjoitat makuuhuoneeseesi, puolisosi ei koskaan häiritse, koska tämä näppäimistö tarjoaa mukavat näppäimet, joiden avulla voit kirjoittaa hiljaa. Jos jätät näppäimistön koskemattomaksi 15 minuutiksi, se siirtyy lepotilaan ja säästää energiaa.

USP: Siirtyy automaattisesti lepotilaan

Tutustu Amazoniin

Kirjautua ulos

Joten, minkä Bluetooth-näppäimistökotelon tai näppäimistön olet valinnut iPad Prollesi? Kerro meille laatu, joka on kiinnittänyt silmäsi siihen. Pidän kaikista näistä langattomista näppäimistökoteloista erittäin suurelle tabletille: erittäin ohut muotoilu ja kosketusnäppäimet, jotka tarjoavat nopean ja paremman kirjoituskokemuksen. Lisäksi ne tarjoavat optimaaliset katselukulmat ja ovat erittäin suojaavia. Mitä tulee Bluetooth-näppäimistöihin, ne sopivat hyvin sujuvaan kirjoittamiseen.

Haluat ehkä vilkaista seuraavaa:

  • Parhaat iPad Pro -kotelot
  • iPad Pro nahkakotelot
  • Parhaat iPad Pro -kotelot
  • Zagg Rugged Book Go - näppäimistökuori iPad Prolle

Uusimmat viestit